Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Evet arkadaşlar uzun zamandan beri wow oynuyorum ve böyle bir trojan ile ilk defa karşı karşıyanın nereden nasıl geldi bilmiyorum bende 1 senelik orjinal Karspersky Anti-Virus programı var bu bile zor buldu genelde trojan wow'un clientinda yer alıyor ve her oyuna girdiğinizde tüm bilgilerini ve o makineden kaç kişi girdiyse onun bilgilerini otomatik olarak trojan sahibine gönderiyor ve adamlar istediği zaman charınızı hackliye biliyorlar + uzun zamandır makinenizde olabilir yakalanması çok zor bir trojan aynı zamanda silinse bile kendini yeniliyor çözüm ya oyunu kökten silin ve temiz clean bir oyun yükleyin çünkü eski yükleyeceğiz wow'dada veya yedeklemiş olduğunuz wow klasöründede olma ihtimali yüksek uzun zamandır oynuyorum bende birşey olmaz demeyin benim wow klasöründe 2 aydan fazladır sessizce pusuda bekliyormuş bu gün acc'ı Trojan.Gamethief.onlinegame adlı trojan tarafından hackledindi aynı zamanda orjinal bir Virüs programınız yoksa kesinlikle bu trojani bulamaz taratsanızda trojan virüs yokmuş gibi gözükür aldanmayın tavsiyem Her Online oyun oynayan ve interneti olan kişilerin Senelik 40 ytl verek orjinal bir Anti-Virüs programı satın alması böyle olanlar bile trojanlerle başı derde giriyor olmayanlarda kaç tane wardır Allah bilir herkez dikkat etsin ve tekrar pc'nizi bi virüs taramasından geçirin derim aynı zamanda öyle lanet birşeylki öyle oyunu çalıstırdıgınızda veya günlük sıradan scanlar ile bulunmuyor veya tepki göstermiyor detaylı scan yapıcaksınız ondan önce ilk wow klasörünüzü scan ettirin büyük ihtimal bi çok kişide çıkıcaktır.Şimdiden herkeze kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Panik olmussun ama hak veriyorum :) bir de takildim cok ya, o trojen degil trojan. boyle janjanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ne kadarınız kullanıyor bilmiyorum, trojan'in ve benzeri dosyaların ilacı "Spybot - Search & Destroy" dur, programı sürekli update edin ve "Spybot - SD Resident" (tea-timer diyede geçer) 24 saat aktif olsun, merak etmeyin hiç yük yapan birşey değildir. Sonra hertürlü trojan vs'yi unutabilirsiniz. Mesela Spybot ile sağ tıkla yapılan aktif klasör taratması inanılmaz uzun süren bişeydir. Ama Resident açıkken bu tarama sürekli aktif olduğu için siz farketmeden tüm bilgisayarınız ve registry kayıtlarınız korunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Noktalama işaretlerini sevelim, kullanalım, kullandırtalım :) Trojan'ın ismini tam yazarsan, yardımcı olabiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 panikten açıkcası çok dikkat edemedim yazıma accountumu geri fln almaya uğraştım aldımda Allah'dan çok zarar ziyan yaşamadım şimdi wow'u tekrardan yüklicem 0'dan ismi Trojan-GameThief.Win32.(WOW.bry) bu kısmı değişebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Hmm, enteresan. Official forumlarda bugün içinde birçok mesaj atılmış WOW.bry ile ilgili. Kaspersky WoW.exe'yi kapatıp, silebiliyormuş (ayarlarınıza göre) dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 AVG antivirus programı , geçenlerde wow client dosyasını "aha olm bu trojan , açma oyunu" diyince yok be daha neler dedim... Aynı gün Lineage2 kurdum ve client dosyasını bozdu..programı inaktif edince herşey düzeldi :D Yoksam bizmi düzeldik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Eheh Kaspersky'nin salaklığı galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 FesTivaL said: AVG antivirus programı , geçenlerde wow client dosyasını "aha olm bu trojan , açma oyunu" diyince yok be daha neler dedim... Aynı gün Lineage2 kurdum ve client dosyasını bozdu..programı inaktif edince herşey düzeldi :D Yoksam bizmi düzeldik :( sendede var sanırım evet clienti buldu ve sildi şimdi yeniden yüklicem en temizi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 millet kaspesky sorunu sanıomuş ama zone alarm ve fsecure da da aynı tespitler yapılmış. ne yani format mı atıcas :( pöfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Dworgian said: millet kaspesky sorunu sanıomuş ama zone alarm ve fsecure da da aynı tespitler yapılmış. ne yani format mı atıcas :( pöfff entemiz iş format ve eski wow'u yüklememek yeniden temiz bi wow yüklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 forumlarda bugünkü update le geldiği söylenio ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 US'te dünkü update ile geldiği yazıyor. EU daha bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 LOL, EU forumlarında, 10 dakika içinde 5 başlık var hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 o zaman eve gidince update etmeden bi scan sora da artık tırs tırs otururum wow a girmeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 US'daki update ile nasıl gelsin adam patch'in içine mi atmış trojeni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Dworgian said: o zaman eve gidince update etmeden bi scan sora da artık tırs tırs otururum wow a girmeden :D mlfs clienti siliyor otomatik tekrar yüklemek zorundasın wowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Patch yok ki bu hafta? Oyunu açmadan WoW.exe'yı bi RAR dosyası yap, sonra aç. Bende Vista var, Virusprot yok, bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gangren said: Patch yok ki bu hafta? Oyunu açmadan WoW.exe'yı bi RAR dosyası yap, sonra aç. Bende Vista var, Virusprot yok, bakalım ne olacak hadi sanada geçmiş olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Update ile geldiğinden yanlış alarm, false positive durumu. "Geçmiş olacak" bir durum yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 wow backup olarak external hdd de duruo zaten önemli olan bu hafta nie sadece fsecure ve kaspersky nin bunu gördüğü ve nie bu hafta :? gerçekten virüs mü falsa alarm mı bi de oyunu hiç açmazsam da zort die alarm çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oyunu açtıgındada çıkmıyo açmasanda çıkmıyo sen wow klasörünü direk scan ettir buluyo zaten sonra silio exe'yi yeni temiz bi exe bulucaksın veya yeni sınıftan yüklicen tabi bulucağın exede virüslü olma ihtimalini warsayarsak yeniden yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pakize said: oyunu açtıgındada çıkmıyo açmasanda çıkmıyo sen wow klasörünü direk scan ettir buluyo zaten sonra silio exe'yi yeni temiz bi exe bulucaksın veya yeni sınıftan yüklicen tabi bulucağın exede virüslü olma ihtimalini warsayarsak yeniden yükle aynı zamanda ne falsası accountum çalındı diom :S ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nod32 ile tarattım hiçbişi bulmadı allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Senin accountun farklı bir trojan'dan gitmiş olabilir, WOW.bry en son yapılan update'ten sonra ortaya çıkan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar