Taina Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Arkadaslar bir yerden house builder die bir program indirdim ama bir turlu calısmadı bilgisi olan varsa bana bir anlatabilirmi?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yapılmıyor 1 ayımı verdim buna olmuyor ehe[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Kendi evini yapmak istiyorsan oyun içinde yapar sonra onu multi yapabilirsin . .exract scp.adı-spcnin bulunacağı dizin komutu ile tek bir script haline getirebiliyorsun[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Taina Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Atıorum .exract ev.scp-c:spherescripts Gibimi?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Taina Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 birde multi nasıl yapacaım acıklarmısın?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Öne çıkan mesajlar