Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Şener Şen'e bir daha taptım. Daha şimdi izledim ve gayet mükemmel bir filmdi. filmden bir sahne filmin sonunda ki o tokat sahnesi beni benden aldı, resmen osmanlı tokadını bu kadar iyi gösteremezlerdi. hele o yüzük çevirme sahnesi... ama o aptal kız için bunların hepsi oldu ya, saçını yolasım geldi kızın. ama güzel kız lafım yok. fakat seneryo, oyunculuk süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 güzel filmdi ama ne bilem sanki eşkiyada şener şen çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kadayıf yiyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 eşkiyada'da iyiydi ama kabadayıda da.neden 2 filmi kıyaslıyosunuz ki,bence gayet iyiydi.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar