Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Neyse, sonuç olarak inanılmaz eğlendiğim bir oyun oldu, kaybetmeye kesin gözüyle bakarken son anda gelen galibiyet de kremanın üstündeki vişne oldu. Oyuna katılan herkese teşekkürler, Azmobaps'a MSN'den herkesin rollerini oyundan önce verdiği için özel teşekkürler. Sanırım bu oyun benim emekliliğim oluyor, zira iki oyunda ortalama bir insan hayatında yapılabilecek kadar piçlik yapıp milleti kandırdım. Bundan sonra mafyayım desem de kimse inanmaz herhalde (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 11,5k da guzel reytingmis ha... f5ler havada ucusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Beni harcadiniz allahin cezalari, Tunca ve Asteroth'a isaret ettim adamlar gore gore astirdi beni, biri kultist biri kurtadam cikti ne yetosunuz agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 oyun süper bitmiş ama. kıskanç sevgili de azizi tereyağlı ekmeğin üzerine koyup kurtadama servis yapmış resmen, ama en azından kendisi mutlu mesut bir şekilde muradına ererek ölmüş^^ sırf okuması bile keyifli ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar