thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 luriel son anda BENİ ÖLDÜR BENİ ÖLDÜR yapmasan elessoyu öldürücektik. nötr olduğu ortaya çıkıcaktı, böyle birşeyler olmucaktı, neden gaz oldun madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 cunku elesso nötr çıkarsa lurieli öldürücem dedin abi ne yazdıgından bi haber misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 asterot townie çıksa ya ben evil çıksam vs... diye düşünebilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 thelegbra said: elesso eğer sen öldüğünde senin nötr oldugun ortaya cikarsa, doğru söylediğini anlıcaz, o zaman lurieli kesicez. townieler kazanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 thelegbra said: luriel son anda BENİ ÖLDÜR BENİ ÖLDÜR yapmasan elessoyu öldürücektik. nötr olduğu ortaya çıkıcaktı, böyle birşeyler olmucaktı, neden gaz oldun madem? ben nötr çıakrsam lurieli kescektin sen harbi hahahuashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 elesso neden fake yaptın ki sen ya :/ bide kimliğimi açıkladım iyilik ettim diye sömürülere yatmışsın. yalanının kurbanı oldun sen de townielerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hala anlamadınız degil mi benim dediklerimi? asteroth öldügünde tüm kimliklerin ortaya çıkacagını anlamadınız mı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Neyse bu arada Cüce çok sinsi oynadın tebrik ederim bi türlü karar veremedim senin hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben telefondaydım blame dory xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 eet sinsilik ödülleri cüce ve asterothun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ayrıca asteroth a da tebrikler son hamleleri çok iyidi. ama işte thelegbra demek istediklerimi anlamadı anlasa şansın yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 thelegbra said: elesso neden fake yaptın ki sen ya :/ bide kimliğimi açıkladım iyilik ettim diye sömürülere yatmışsın. yalanının kurbanı oldun sen de townielerde. neden fake yaptım çünkü lurielin ölmesi lazım bana,ama sizin benle ortaklığa yanşmıcağınızı düşündümki yanaşmadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bide kaç kere yazdım ha senin neden yaptıgının açıklamasını :P neyse ben yatıyorum yarın final + 7 saat yol gidecem iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bir çok kereler "Kesin gittim" dedim zaten, Cüce'yle gece planlarımızı da benim en yakın vakitte ölmem üzerine yapıyorduk. Dediğim gibi, en mantıklı olan mesaj değil, en inandırıcı olan önemli oluyor bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ilk gece boyunca zaten, nasıl tek kişi devam ederiz diyoduk hatta, ama ilk gece ölen iki kişide townie oluncaişler değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yav asteroth hala mantık diyosunda. tamam inandırıcıydın haklısın ama inandırıcılık olayın kesin çözüme kavuşmadıgı durumlarda geçerlidir. burdaki olay matematiksel birşeydi yani beni inandırıcıkla 1+1=2 ye ikna edemezsin. sen ölünce herkesin kimliklerinin çıkmaması gibi bir durum olsa diycem haklısın ama imkansız yani orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 benim plana göre asterothun kaçacak deliği yoktu oda luriele oy vericekti sonra legbrayla asterothu öpcektik. herkes mutlu olucaktı. ama hırs kıskançlık... azmo emeğin için çok teşekkürler,iyi vakit geçirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Luriel said: yav asteroth hala mantık diyosunda. tamam inandırıcıydın haklısın ama inandırıcılık olayın kesin çözüme kavuşmadıgı durumlarda geçerlidir. burdaki olay matematiksel birşeydi yani beni inandırıcıkla 1+1=2 ye ikna edemezsin. sen ölünce herkesin kimliklerinin çıkmaması gibi bir durum olsa diycem haklısın ama imkansız yani orda. abi asteroth ölünce benim evil çıkmıcağım ne malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 havana koyim asteroth sdf. @Elesso, np bap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yav elesso asteroth ne çıkacarsa çıksın 2mizden hanginin yalan söyledigi ortaya çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 emeğine saygı terazene tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ancak senin dedigin durum azizin gerçekten aziz olmaması durumudna geçerliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Luriel said: ancak senin dedigin durum azizin gerçekten aziz olmaması durumudna geçerliydi. beklediğim şey azizin kendini aklamak için seni kesmek istemesiydi ama pek bi yerine takmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Luriel said: yav asteroth hala mantık diyosunda. tamam inandırıcıydın haklısın ama inandırıcılık olayın kesin çözüme kavuşmadıgı durumlarda geçerlidir. burdaki olay matematiksel birşeydi yani beni inandırıcıkla 1+1=2 ye ikna edemezsin. sen ölünce herkesin kimliklerinin çıkmaması gibi bir durum olsa diycem haklısın ama imkansız yani orda. Abi senin hatan şurda, her durumda herkesin senin masum olduğunu düşündüğü varsayımıyla teori üretip insanlara sunuyorsun. Düşünmüyorsun yani "Ulan bunlar benim suçlu olduğumu düşünürlerse ne yaparım" diye. Birisi kalkıp "Senin masum olduğunu nereden bileceğiz?" dediğinde de soğukkanlılığını kaybediyosun. Bu noktada zaten olay teoriden çıkıyor, direkt olarak senin tepkine dönüyor. Bakıyor ki insanlar Luriel heyecan yaptı, hoop hemen şüpheli konumuna geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 abi asteroth ben heycan yapmıyorum sinirleniyorum. ben zaten diyorum benim ne dedigim belli eger dedigim çıkmazsa 2. asma hakkınız var. e ilk dedigim yanlış çıktıgı için beni asın diyorum 2.de. ben masum oldugumu söylüyorum + kilit elemanı gösterip eger dedigim gibi çıkmazsa ölmeyide göze alıyorum ki kilit elemanın dedigim kişi çıkmama şansının %100 oldugunu biliyordum bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar