Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

thelegbra said:
elesso neden fake yaptın ki sen ya :/ bide kimliğimi açıkladım iyilik ettim diye sömürülere yatmışsın. yalanının kurbanı oldun sen de townielerde.

neden fake yaptım çünkü lurielin ölmesi lazım bana,ama sizin benle ortaklığa yanşmıcağınızı düşündümki yanaşmadınız.
Sosyal ağlarda paylaş

yav asteroth hala mantık diyosunda. tamam inandırıcıydın haklısın ama inandırıcılık olayın kesin çözüme kavuşmadıgı durumlarda geçerlidir. burdaki olay matematiksel birşeydi yani beni inandırıcıkla 1+1=2 ye ikna edemezsin. sen ölünce herkesin kimliklerinin çıkmaması gibi bir durum olsa diycem haklısın ama imkansız yani orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
yav asteroth hala mantık diyosunda. tamam inandırıcıydın haklısın ama inandırıcılık olayın kesin çözüme kavuşmadıgı durumlarda geçerlidir. burdaki olay matematiksel birşeydi yani beni inandırıcıkla 1+1=2 ye ikna edemezsin. sen ölünce herkesin kimliklerinin çıkmaması gibi bir durum olsa diycem haklısın ama imkansız yani orda.

abi asteroth ölünce benim evil çıkmıcağım ne malum.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

Abi senin hatan şurda, her durumda herkesin senin masum olduğunu düşündüğü varsayımıyla teori üretip insanlara sunuyorsun. Düşünmüyorsun yani "Ulan bunlar benim suçlu olduğumu düşünürlerse ne yaparım" diye.

Birisi kalkıp "Senin masum olduğunu nereden bileceğiz?" dediğinde de soğukkanlılığını kaybediyosun. Bu noktada zaten olay teoriden çıkıyor, direkt olarak senin tepkine dönüyor.

Bakıyor ki insanlar Luriel heyecan yaptı, hoop hemen şüpheli konumuna geçiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi asteroth ben heycan yapmıyorum sinirleniyorum. ben zaten diyorum benim ne dedigim belli eger dedigim çıkmazsa 2. asma hakkınız var. e ilk dedigim yanlış çıktıgı için beni asın diyorum 2.de. ben masum oldugumu söylüyorum + kilit elemanı gösterip eger dedigim gibi çıkmazsa ölmeyide göze alıyorum ki kilit elemanın dedigim kişi çıkmama şansının %100 oldugunu biliyordum bu oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...