Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Luriel said:
bu kadar olmaz abi flawless plan yaptım söyledim. ASteroth ölse herkesin kimligi belli olacak dedim. bunda anlamıcak bişiy yok ya aglıcam. o kadar dil döktüm imdat ya kendimi parçalıyacagım.

hırslarının esiri oldun. i kiss you.

ben amacıma ulaştım sevgili öldümü öldü,gerisi azmonun sonradan eklediği bürokrasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
abi ne hırsı benim dedidim olayda asteroth ölünce kimin ne oldugu KESİN ve KESİN belli oluyorç herhangi bir hata imkansız. bunu anlamak zor degil 10 kere açıkladım.

senin için değil ama benim için öyle.

legbranın aziz olmasına inanmam senin sayende oldu. seni her suçlayana direk suçlu gözüyle baktım townie olduğunu bildiğim için.
Sosyal ağlarda paylaş

asteroth harbiden çok iyiydin abi, bin kere tebrikler.

luriel aşırı aktiftin, sana da ayrıca bir teşekkür. ama aşırı heyecan yaptığın anlarda kıllattın.

kendim için şey diyebilirim, dün iyiydim ama bugün canlı canlı takip edemediğim için son ana sıkıştırmak zorunda kaldım. elessonun tavırları da deli ettiğinden, asterothun da soğuk kanlılığı beni yanlış karar vermeye sürükledi :D

öyle işte.

günün 2342343 saati oyunla ilgilendiği için azmoya ayrı teşekkür efenim :)
Sosyal ağlarda paylaş

thelegbra said:
asteroth harbiden çok iyiydin abi, bin kere tebrikler.

luriel aşırı aktiftin, sana da ayrıca bir teşekkür. ama aşırı heyecan yaptığın anlarda kıllattın.

kendim için şey diyebilirim, dün iyiydim ama bugün canlı canlı takip edemediğim için son ana sıkıştırmak zorunda kaldım. elessonun tavırları da deli ettiğinden, asterothun da soğuk kanlılığı beni yanlış karar vermeye sürükledi :D

öyle işte.

günün 2342343 saati oyunla ilgilendiği için azmoya ayrı teşekkür efenim :)

Abi bence sen de hakikaten iyi oynadın, özellikle 2 tahminde 2 anti-town'ı ortaya çıkarman ve kimliğini açıklamana rağmen son ana kadar hayatta kalman başarıydı benim gözümde.

Yalnız işte takım arkadaşlarının farkedemediği olay, en mantıklı teoriyi üretmeip mesaj yazmak değil de, en ikna edici olanı insanların önüne sürmenin önemli olduğuydu.

Bir çok kereler mimlendim ammavelakin suçlayanlar yeterince inandırıcı olamadığından sonuç böyle oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...