elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ASTEROTH TEBRİKLER AGA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bu kadar olmaz abi flawless plan yaptım söyledim. ASteroth ölse herkesin kimligi belli olacak dedim. bunda anlamıcak bişiy yok ya aglıcam. o kadar dil döktüm imdat ya kendimi parçalıyacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 OH BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 adamalr oyunu kazanmadı abi resmen thelegbra oyunu kaybetti. adam tek başına kaybetti. başardı ya imkansızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 lolnoobz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Luriel said: bu kadar olmaz abi flawless plan yaptım söyledim. ASteroth ölse herkesin kimligi belli olacak dedim. bunda anlamıcak bişiy yok ya aglıcam. o kadar dil döktüm imdat ya kendimi parçalıyacagım. hırslarının esiri oldun. i kiss you. ben amacıma ulaştım sevgili öldümü öldü,gerisi azmonun sonradan eklediği bürokrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 gratz:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 meraba, ben legbra cennetten sesleniyorum, cesedimden çevirme yapsın asteroth ve diğerleri. elesso yavşağı öldüğü için mutluyum. asteroth ayrıca çoğu yerde mantığınla çok pis etkiledin beni, bunun için tebrikler, hakettin vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Townie 1. Sesu 2. Kitana 3. Luriel* 4. Penth 5. Baluu Aziz 6. The Legbra Kiskanc Sevgili 7. Elesso Werewolf 8. Cuce 9. Asteroth Kultist 10.Pen Duick 11.Tunca 12.Dory * X kisisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 haha süper oyundu helal herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 özellikle asterothu alkışlıyorum adam kesinlikle belli etmiyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 abi ne hırsı benim dedidim olayda asteroth ölünce kimin ne oldugu KESİN ve KESİN belli oluyorç herhangi bir hata imkansız. bunu anlamak zor degil 10 kere açıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 luriel lan öcünü aldım hala ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 PİÇ title'ı alabilir miyim, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Abi ben açık açık konusacam benim dedigim basit matemetigi anlamamak için ilkokul bebesi mantıgı seviyesinde mantıgınız olmaması lazım kusura bakmayın. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Luriel said: abi ne hırsı benim dedidim olayda asteroth ölünce kimin ne oldugu KESİN ve KESİN belli oluyorç herhangi bir hata imkansız. bunu anlamak zor degil 10 kere açıkladım. senin için değil ama benim için öyle. legbranın aziz olmasına inanmam senin sayende oldu. seni her suçlayana direk suçlu gözüyle baktım townie olduğunu bildiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 asteroth harbiden çok iyiydin abi, bin kere tebrikler. luriel aşırı aktiftin, sana da ayrıca bir teşekkür. ama aşırı heyecan yaptığın anlarda kıllattın. kendim için şey diyebilirim, dün iyiydim ama bugün canlı canlı takip edemediğim için son ana sıkıştırmak zorunda kaldım. elessonun tavırları da deli ettiğinden, asterothun da soğuk kanlılığı beni yanlış karar vermeye sürükledi :D öyle işte. günün 2342343 saati oyunla ilgilendiği için azmoya ayrı teşekkür efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 thelegbra said: luriel lan öcünü aldım hala ağlama abi luriel kız olsa aynını bende yapardımda. birbirinizi parmaklarsınız artık sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 benim dedigi bu oyunu townielerin kazanmaması imkansızdı sende biliyorsun cevap vermedin dedigime. sen anladın ama kilit kişi anlamadı. hata yok benim anlattıgımda. soru işareti kalmıyor. soru işareti kalmaması için ölen asteroth olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Abi anlamıyorsunuz bu olayın şüpheyle alakası yok. benim dedigim planda kendimi kurtarma ihtimalim yok asterothun ölmesiyle kimliginin açıga çıkmayacagı kimse yok. kaç kere dedim şüpheniz varsa asteroth ölsün kim yalancı belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Luriel said: benim dedigi bu oyunu townielerin kazanmaması imkansızdı sende biliyorsun cevap vermedin dedigime. sen anladın ama kilit kişi anlamadı. hata yok benim anlattıgımda. soru işareti kalmıyor. soru işareti kalmaması için ölen asteroth olmalı. abi sana niye güvensinki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tamamda yalan sölüyo, bülöf yapıyoda olabilirsin tümüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 YA güven meselesi degil dedim beni öldür asteroth dedigim kişi çıkmazsa diye benim kendimi savunmadıgım ortada. eger yalansa ölecem yani. GÜVEN yok ortada sadece 1 kişinin ölmesiyle kesin ortaya çıkacak kimlikler var. aksini idda edebilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 e yalan söylüyosam beni öldürürsün dedim zaten. ortada iddada bulunan 2 kişi var hedef belli asteroth. degil mi? elesso asteroth townie luriel asteroth anti-townei diyor asteeoth ölünce kim yalan söylüyor ortada degil mi? bu bu kadar zor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 thelegbra said: asteroth harbiden çok iyiydin abi, bin kere tebrikler. luriel aşırı aktiftin, sana da ayrıca bir teşekkür. ama aşırı heyecan yaptığın anlarda kıllattın. kendim için şey diyebilirim, dün iyiydim ama bugün canlı canlı takip edemediğim için son ana sıkıştırmak zorunda kaldım. elessonun tavırları da deli ettiğinden, asterothun da soğuk kanlılığı beni yanlış karar vermeye sürükledi :D öyle işte. günün 2342343 saati oyunla ilgilendiği için azmoya ayrı teşekkür efenim :) Abi bence sen de hakikaten iyi oynadın, özellikle 2 tahminde 2 anti-town'ı ortaya çıkarman ve kimliğini açıklamana rağmen son ana kadar hayatta kalman başarıydı benim gözümde. Yalnız işte takım arkadaşlarının farkedemediği olay, en mantıklı teoriyi üretmeip mesaj yazmak değil de, en ikna edici olanı insanların önüne sürmenin önemli olduğuydu. Bir çok kereler mimlendim ammavelakin suçlayanlar yeterince inandırıcı olamadığından sonuç böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar