Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 AH GALBİM BANA BİŞEYLER OLUYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu ne ya güncele bakamaz oldum. az yazın şu topağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 BU KİM BE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ÇGSARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Geriye kalanlar tuttuğu gibi LURIELI linç etti... kendisi bile cevap vermedi buna... cesedi düşünce masum bir townie olduğu ortaya çıktı. Boynunda hep taşıdığı karısının resmini ise birisi sinsice çalmıştı X öldü. Townie yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 HAydi geçmiş olsun. Thelegbra bi ara okuda son sayfaları otur agla :( iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Azmodai said: Geriye kalanlar tuttuğu gibi LURIELI linç etti... kendisi bile cevap vermedi buna... cesedi düşünce masum bir townie olduğu ortaya çıktı. Boynunda hep taşıdığı karısının resmini ise birisi sinsice çalmıştı X öldü. Townie yani. NOLDUN LAN IRZ DÜŞMANI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 townieler kazanınca sen de kazanmış olucaksın luriel neden üzülüyosun ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elesso bu durumda ırz düşmanı sen değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 atmamak gerek ama boş yere galibiyete ortak istemiyodum ben. bütün hırsım o yüzden. kusura bakmayın 2. mesaj için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: townieler kazanınca sen de kazanmış olucaksın luriel neden üzülüyosun ki :) abi townieler kazanmayabilir. ben legbradan şüpheliyim ve öyle olursa tamamen lurielin kıskançlığı yüzünden olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ahahahaha gg, elesso rolü iyi yaptın da, sonda karıştırdın biraz. Öcüm alındı, gerisi beni ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: elesso bu durumda ırz düşmanı sen değil misin? e benim hoşlandığım kıza sarkmış aga ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 lan adam evli, sen onun karısına sarkmışsın, öldükten sonra koynundan resmini calmissin bide? yamuluyo muyum hikayede? tanrı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Asteroth said: Ahahahaha gg, elesso rolü iyi yaptın da, sonda karıştırdın biraz. Öcüm alındı, gerisi beni ilgilendirmiyor. bu mesajla şüphem kalmamış oldu legbradan asdafssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tanrıda maymun etti zaten beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 asteroth iyi hamle, kara murat benim mi yapcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Hadi rp yi kesin bitsin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu topakta oynamayanlar yazmasın diyo canni, git bölüme bak anlarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 adam zırt pırt yeni kural ekledi anam ağladı ya , olmaz böyle iş. sırf bu luriele kıllık olsun diye legbrayı linç edesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tanrı soruma cevap ver, sdf falan yok, ver bakim bi sen cevap, bitircem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Valla abi, benim senin masumiyetinden kesinlikle emin olmam, elesso'nun KISKANÇ SEVGİLİ BENİM diye atlamasıyla olmuştu. Adamın ilgi odağı olması da işime geldi o yüzden. Son sayfadaki wall of text'im de az çok işime yaradı açıkçası, bundan sonrasını sen düşün. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi baştan sizle anlaşma yoluna gitmediğime çok memnunum. bariz düşünüyodumda ne biliyim bu kdar şerefsiz olduğunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 şerefsiz olsak seni kesmez miydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 beni kessen kaybetcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar