elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sonuçta kıskanç sevgili sadece kendi çapında kazanıyo diğerlerini etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya thelegbra anlamamakta diretiyo musun. dur gene açıklıyorum. BAK SİMDİ alt mesajda açıklıcam 2 dakka bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Asteroth said: Sonuç olarak vardığım kanı, elesso'nun Kıskanç Sevgili, Luriel'in ise Anti-Town olduğu. Buradan hareketle oy vermem gerekirse de, bir daha gece olmayacağı kesin olduğundan dolayı Elesso'nun öldürülmesi, zira Elesso'nun kazanmak için gece olmasına ihtiyacı yok, oysa ki Luriel geceye kadar yaşamak zorunda. Bu nedenle, Linç Oyu : Elesso diyorum efendim. cok mantikli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 lurielin de mesajını bekliyorum sonra cevap vericiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bak thelegbra elesso ne diyo ben kıskancım astroth townie degil mi? adamın iddasına göre ben anti-townım. eger ben ölürsem adam kazanıcak ama yalan söyledigi ortaya çıkacak. asterothun anti-townie oldugu belli olacak. bedne diyorum ki madem X asteroth yiyosa keselim diyorum eger townie çıkarsa beni kesin her türlü oyunu townie ve sevgili kazanıyo. ama bende diyorum ki yalanı ortaya çıkacaz bu yüzden elessoyu kesicez. sadece townieler kazanıcak. adam sadece kendide kazanmaya calısıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ben de bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Asterothun dedigi kişi çıkmaması durumunda kendi ölecek çünkü kaybedicek X ölmeden anladın mı? ondan gelmiyo o yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 AY GERDINIZ GECE GECE HADI AMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 çatla tanrı. asteroth var mı son yorumun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 asteroth townie luriel evil. böyle bi bilgiyi verdiğim için kıyak geçmenizi bekelrdim açıkçası neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hala yanı seyi diyo. E DİYORUM SENIN ICIN DEGISEN NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 açıklamasaydım daha iyiydide. beni keserseniz asteroth ve lurielle başbaşa kalıcaksın legbra hangisi evil sence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya asterothu keselim işte senin için bişiy degişmiyo kabul etmemenin nedeni nedir bunu anlamamak için salak olmak gerekir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: çatla tanrı. asteroth var mı son yorumun abi? Abi eğer Luriel'in bu yorumunun üstüne benim güveilirliğimin sarsıldığını düşünüyorsan tek tek alayım cümlelerini yorum yapayım. Yok aynı kafadaysak, benim için sorun yok, fikirlerim açık seçik ortada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 legbrayada tam güvenmiyorum nedeni bu. evil hemen çıksın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elesso eğer sen öldüğünde senin nötr oldugun ortaya cikarsa, doğru söylediğini anlıcaz, o zaman lurieli kesicez. townieler kazanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 peki thelegbra benim istedigim sıralamanın kimes için bir farkı var mı? söyler misin oyunu kazanan taraflar aynı degil mi sadece ayrı yol izleniyo. bunu istemeyen tek kişi kim elesso. bariz ortada ama sıkıldım ben artık anlatmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra sen ben i anlamamışsın ki elesso zaten nötr abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: elesso eğer sen öldüğünde senin nötr oldugun ortaya cikarsa, doğru söylediğini anlıcaz, o zaman lurieli kesicez. townieler kazanıcak. e ya sen evilsan diyorum bende ,yoksa np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 madem herşey aynı, farklı yol luriel, neden dil döküyon hala annem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: elesso eğer sen öldüğünde senin nötr oldugun ortaya cikarsa, doğru söylediğini anlıcaz, o zaman lurieli kesicez. townieler kazanıcak. Baştan beri şunu diyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 nasıl aynı sey abi anlamamışsın ki sen hiçbişi. Nötr o ben townieyim oyunu keybettiriceksin bize. eger şüphen avr beni öldür abiç oyunu kaybetmeyi hazmedemem bu saatten sonra. ilkokul mantıgı bişeyi anlayamadınız. sinir bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben sadece asterothun evil olmadığını biliyorum,ama legbraya güvenemiyorum bomba patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ADAMIN SEVGILISI BENIM ADAM BENI KESMEYE CALISIO ILK CUNKU ASTEROTHU KESERSE ONUN ANTI OLDUGU CIKACAK 2. OYDA KENDI OLACAK BUNU ANLAMASI ÇOK MU ZOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 luriel saçmaladı, elesso hakaret etti, ikisi daha da güçlendirdi düşüncemi. asteroth mantık babası zaten, evilse bile ciğerim feda olsun ona. linç oyu: elesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar