Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[mantıklı]bide kumardan başka bir şansım yok, şu an random seçmek zorundayım yani, bir taraf doğru söylüyo bir taraf yalan söylüyor.[/mantıklı]

[nerdrage]benim de sevgilimi çalmışlardı acısını bilirim, hırsızı parçalayalım diyorum[/nerdrage]
Mesaj tarihi:
şimdi geldim. direk asterotha vermememin sebebi 2 tarafında kazanmasının mümkün olması. ama 2 turda bnm kazanmam size kalmış tabi kendinizi feda ederek.benide yamultabilirsiniz kazamasın diyosanız.
Mesaj tarihi:
elesso said:
şimdi geldim. direk asterotha vermememin sebebi 2 tarafında kazanmasının mümkün olması. ama 2 turda bnm kazanmam size kalmış tabi kendinizi feda ederek.benide yamultabilirsiniz kazamasın diyosanız.

2 turda derken 2. turu kastettim.
Mesaj tarihi:
thelegbra said:
sevgili kazanmasın ne demek lan, nötr o. gözümden düştün şimdi.

Kıskanç sevgilinin kazanmasını ben de istemiyorum abi, o yüzden onu hedef gösterdim ben şahsen. Kazanacaksak tek kazanan biz olalım istiyorum.

Zaten dediğim gibi, artık gece kalmadığından anti-town'nin oy vermek dışında bir fonksiyonu kalmadı. Kısacası önce kıskanç sevgili sonra da anti-town öldürülürse tek galip townie'ler oluyor.
Mesaj tarihi:
Luriel said:
iyide elesso eger ben anti-townie isem ben öldükten sonra nötr ü degilde nyie senin sevgilini kessinler. akıl mantık plz.

neden olmasın.sonçta hayati bi bilgi verdim,onu çok görmezler herhalde.
Mesaj tarihi:
yav boşver bak sen adam cevap veremiyo eger asterothsa sevgilin keselim diyorum kazanıcaksın oyunu. sonrada yalancı oldugumdan beni kesersiniz? aynı sey diyorum adam gelmio? neden sence thelegbra aynı sey degil mi.
  • Yeni Oluştur...