thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sevgili kazanmasın ne demek lan, nötr o. gözümden düştün şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 iyide onun kazanması için masum ölmesi lazım. lafta nötr o ne biçim azizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elesso uyuduğuna oy değiştiremeyeceğine göre, luriel gözümden düştüğüne göre, asteroth da mantıklı konustuguna göre.. .... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 masum mu? lan adamın sevgilisini çalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sen bilirsin. ben dedigim gibi oyuna saygı duyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ayrılmıştı onlar. eski sevgilisi o piskopatın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yahu adam platonik, calma yok, herif sevdigi kadini mevctu kocasinsan kiskaniyor. HIKAYEYI OKUYUN./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 [mantıklı]bide kumardan başka bir şansım yok, şu an random seçmek zorundayım yani, bir taraf doğru söylüyo bir taraf yalan söylüyor.[/mantıklı] [nerdrage]benim de sevgilimi çalmışlardı acısını bilirim, hırsızı parçalayalım diyorum[/nerdrage] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ayrıca oyunda mekanik olarak iyi kötü ve nötr var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya bak suçsuzmuşum gördün mü bak bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 şimdi geldim. direk asterotha vermememin sebebi 2 tarafında kazanmasının mümkün olması. ama 2 turda bnm kazanmam size kalmış tabi kendinizi feda ederek.benide yamultabilirsiniz kazamasın diyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 AZİZ ADAM KARIMA YAVŞIYO SEN NE DİOSUN AKLINI DEVŞİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 NE KARISI LAN NERDEN ÇIKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elesso said: şimdi geldim. direk asterotha vermememin sebebi 2 tarafında kazanmasının mümkün olması. ama 2 turda bnm kazanmam size kalmış tabi kendinizi feda ederek.benide yamultabilirsiniz kazamasın diyosanız. 2 turda derken 2. turu kastettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Oku bak ne yazmış AZMOdai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 iyide elesso eger ben anti-townie isem ben öldükten sonra nötr ü degilde nyie senin sevgilini kessinler. akıl mantık plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: sevgili kazanmasın ne demek lan, nötr o. gözümden düştün şimdi. Kıskanç sevgilinin kazanmasını ben de istemiyorum abi, o yüzden onu hedef gösterdim ben şahsen. Kazanacaksak tek kazanan biz olalım istiyorum. Zaten dediğim gibi, artık gece kalmadığından anti-town'nin oy vermek dışında bir fonksiyonu kalmadı. Kısacası önce kıskanç sevgili sonra da anti-town öldürülürse tek galip townie'ler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya yazmamisim o kisimi kusura bakmayin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 valla benim mantıgım saglam. hikayeyi söyledim. eger asterothsa sevgilisi yiyosa keselim. eger anti-townie degil ise beni kesin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Luriel said: iyide elesso eger ben anti-townie isem ben öldükten sonra nötr ü degilde nyie senin sevgilini kessinler. akıl mantık plz. neden olmasın.sonçta hayati bi bilgi verdim,onu çok görmezler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benim dedigim durumdada sen kazanabiliyosun neden kabul etmedigini hala açıklamadın. çünkü yalan söyledigin ortaya çıkacak. aynı şeyii diyip duruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu kıskanc sevgili dedigimiz tip, evliye mi sarkıyo? yoksa karı kaşarmış da kocasının dışında bu tipe de mi vermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yav boşver bak sen adam cevap veremiyo eger asterothsa sevgilin keselim diyorum kazanıcaksın oyunu. sonrada yalancı oldugumdan beni kesersiniz? aynı sey diyorum adam gelmio? neden sence thelegbra aynı sey degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benim önerim makul,direk ipleri ellerinde tutuyolar. galibiyeti neden paylaşmasınlar. senin çabanı anlamadım gitti. hadi bitsinde yatıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 asteroth sevgilisiyse asteroth townie oluyo. townie mi kestirecen bana luriel? yine gözümden düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar