Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 KAZANDIM MI TAM KAZANIRIM! işallah öyle olacak görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sevgili olayını bilmiyonki sen. asterothla sevgili değiliz o benm sevgilimi çalan kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu arada bakıyorum hala cevab veremedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 o zaman yanlış rp yapmışım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya sen soruma cvp versene. eger asteroth ise sevgilin onun ölmesi senin için bişey farketmez degil mi_? eger sevgiliyse beni kesersiniz olur biter? ama degilse seni keseriz. burdanda kimin dogru oldugu gorunecek cevap istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 x kisisi. sevgilisi yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Şimdi oyun içinde kalan roller şunlar; 1 tane Anti-Town 1 tane Aziz 1 tane Townie (X kişisi) 1 tane Townie (Kıskanç Sevgili) Durumun gösterdiği şekilde Azizimiz zaten thelegbra, başından beri doğruyu söylüyormuş. Geriye 3 tane rol kalıyor. Elesso'nun kendini rahat hissederek "Ben Kıskanç Sevgiliyim" demesi konusunda halen kesin karar veremedim. Ya anti-town ve bir gün daha yaşamak için rol yapıyor, ya da gerçekten dediği kişi. Eğer ilk ihtimal doğruysa -ki bu bana pek gerçekçi gelmiyor-, bir gün daha yaşayıp ölecek demektir, zira Luriel'in öldürülüp X kişisi çıkmaması durumunda suçu ortaya çıkacak demektir. Diğer ihtimal de hakikaten iddia etiği gibi Kıskanç Sevgili olması. Bu durum bana daha gerçekçi geliyor çünkü diğerinden çok daha kompleks. Gerçek hedefini gösterip başkasına oy vererek kafa karıştırıyor bana kalırsa. Bana ikinci oy geldiği anda oyunu değiştirecek ve kazananlar arasına girecek kısacası. Luriel'e gelirsek, oyunun başından beri thelegbra'yla beraber hareket etmesi çok şüpheli gelmişti bana, fakat ikinci oyu atan hep thelegbra olduğundan dolayı şüphem thelegbra üzerindeydi genelde. thelegbra'nın masumiyeti kanıtlandığı için, Luriel'in onun masumiyetinden yararlanan bir anti-town olduğunu düşünüyorum bu sebeple. Farkettiyseniz, üzerindeki şüphe her türlü ikiye bölüneceğinden Luriel oyun boyunca çok rahat bir şekilde oy değiştirdi. Sonuç olarak vardığım kanı, elesso'nun Kıskanç Sevgili, Luriel'in ise Anti-Town olduğu. Buradan hareketle oy vermem gerekirse de, bir daha gece olmayacağı kesin olduğundan dolayı Elesso'nun öldürülmesi, zira Elesso'nun kazanmak için gece olmasına ihtiyacı yok, oysa ki Luriel geceye kadar yaşamak zorunda. Bu nedenle, Linç Oyu : Elesso diyorum efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Azmodai said: Gün 3 - Sabah 1 oy Asteroth (luriel) 1 oy Luriel (Elesso) 1 oy Elesso (Asteroth) linç için gereken oy 3 oy vermeyenler: thelegbra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Aziz gelsin onun kararına saygı duyucam karar verdigi yönde degiştiricem. beni seçerse 3. oyu kendime atarım oyunu hızlandırmak için. thelegbra beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Tribünlere oynadığını düşünüyorum Luriel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Valla benim saklıyacagım ve korkacagım birşey yok. dün gunduz ben X oldugumu açıklamıştım. Herhang ibir rolüm degişmedi. burda son anda katakulli yaratıp oyunu lehine çevirmeye calışanlar belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ufak bi ihtimalde olsa azizin evil olma şansı var. sen masum çıkarsan legbrayı kesmemiz lazım direkki oda kendini aklamış olur seni kesince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Luriel said: aziz hayattaysa tuncanın doryi hedef göstermesi saçma olur Çünkü X kişisi benim dedigim gibi. Luriel said: ama eger aziz canlıysa. ölüyse başka bir townie olabilir. ama azizin canlı olması durumunda benden başka X kişisi olamaz. Luriel said: X kişisi bir townie şu anda ya 2 townie var ya 1 aziz 1 townie var cüce. Luriel said: yav kaç kere daha açıklıyacam arkadaşlar basit mantıgınız yok mu. şu an oyunda 1 aziz 1 townie ya da 2 townie var. DEDİGİM eger aziz canlıysa X kişisi benim. NEDEN? cünkü 1 townie var o da X onunda kendim oldugunu biliyorum degil mi? bunlar yeterli olur sanırım. iyi aksamlar. edit:quotelemeyi unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Luriel said: Valla benim saklıyacagım ve korkacagım birşey yok. dün gunduz ben X oldugumu açıklamıştım. Herhang ibir rolüm degişmedi. burda son anda katakulli yaratıp oyunu lehine çevirmeye calışanlar belli zaten. X olduğunu açıklamak nedir ki? "Ben masumum" demekten ne farkı var bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yok zaten. bende onu diyorum 2 gundur. ve diger ürettigim tüm matematiksel şeylerinde dogrulugu kanıtlandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Burdan azize çagrım eger elessoyu kesmeye karar verdikten sonra asterothu kesmeyi kafasına koymuşsa elessoya oyunu versin. yoksa anti-townlar kazanıcak sadece. yok eger bana güvenmiyorsan ben kendimi feda edeyim teorilerimin dogrulugunu ıspatlamış olayım. thelegbraya baglı dedigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 afkydım geldim çok özür dilerim hemen okuyorum yapıyorum yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Kader anı dım dım dım dım dım dım dım dım dım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elesso burdamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elessoya sorum olacak, madem elesso asterothu öldürmek istiyo, neden luriene oy veriyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bende 2 saattir ondan bahsediyorum. cunku sevgilinin oyun bitimine kadar ayakta kalması lazım asterothu kesersek yalanı ortaya çıkacak ve 2. oylamada ölecek kaybedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Luriel said: Burdan azize çagrım eger elessoyu kesmeye karar verdikten sonra asterothu kesmeyi kafasına koymuşsa elessoya oyunu versin. yoksa anti-townlar kazanıcak sadece. yok eger bana güvenmiyorsan ben kendimi feda edeyim teorilerimin dogrulugunu ıspatlamış olayım. thelegbraya baglı dedigim gibi. Yahu senin ölümün hangi teoriyi doğrulayacak allasen? Kıskanç Sevgiliyi öldürelim, tek kazanan biz olalım diyorsun, X kişisi benim diyorsun üstüne, ondan sonra da senin öne sürdüklerine göre Kıskanç Sevgili'ye oyunu kazandıracak hamleyi yapmayı öneriyorsun. Tribünlere oynuyorsun işte. Bugünü atlatıp öğlendeki linçte de başkasını öldürebilmek için zemin hazırlayıp, kendini riske atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 beyler anlamamakta diretiyor musunuz. ben ölürsem benim X kişisi oldugum açıklanacak böylece elessonun yalan söyledigi ama yinede sevgili oldugu ortaya çıkacak. sen zaten ölmüşssün anti-townsın kurtulamıyorsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ayrıca kıskanç sevgili kazansa bile bizde kazanıyoruz tek kaybetme şansımız beni ve sevgiliyi kesmemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ama ben sevgili kazansın istemiyorum ondan direttim bu kadar. sadece ben ve aziz kazansın istiyorum sonuna kadar geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar