Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Sabahın erken saatlerinde nehirden su almaya giden 2 çocuktan büyük olanının gözlerine bir şey takılır. Koşarak yaklaştığında bunun kanlarla kaplı, buruşmuş bir mektup olduğunu görür. Okuması olmayan çocuklar koşup bunu aziz olan babalarına götürür.

Babası mektubun kime yazıldığını görmek için açmak zorunda hisseder, hoşlanmasa da bunu yapar. Bunun bir intihar notuna benzer son bir mesaj olduğunu hayretler içinde farkeder.

"Sonunda zamanı geldi...
Yandaşlarım Dory ve Tunca cahil ve kana susamış köy halkınca katledildi. Halbuki tanrımıza kurban edilmeleri daha uygun olurdu, barbar köylüler. Hepsinden nefret ediyorum.

Kendi ölümümün de uzak olmadığını hissediyorum. Biliyorum ki bu gece benim için gelecekler, ama eminim birini yanımda götürebilirim. Bunu yitip giden yandaşlarım için yapacağım.

Bu satırları yazarken uzaktan ulumalarını duyabiliyorum. Benim için geliyorlar, ama hazırım.
"

Mektubu okumanın şaşkınlığı içinden mektubun arka tarafında da sanki can çekişirken son bir mesaj iletmek istercesine kanla yazılan yazıyı görür.

"cÜ~" yazı çok kötü ve tamamlanmamıştır, aziz bu ipucu üzerine yoğunlaşmaya karar verir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...