elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 legbra yardım ederse 2. linçtete onu indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 valla thelegbra dedigim hiçbişi yalan degildi baştan beri gördügün gibi. güvenmen sana kalmıs artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sonuç olarak asterothta kazanmış olcak sen ölünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hayır sen kaybedersin. yani bunu açıklaman saçma. zaten bunu yemek komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben ölürsem kazanan tek kişi sen oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ne alakaki townielerle birlkte kazanabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Selamlar, dotadaydım bayağı bişey dönmüş, hızlı hızlı okuyup geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oo asteroth burda, yiyin birbirinizi ben gruul öldürüp okucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e senin kinin için 1 masum kanı dökülmesi saçma. benim tanıdıgım aziz zaten böyle birşeyi kabul etmez. gerçi seni keselim yani sonuçta sen ölürsen bide ögleden sonra olur. ama direk anti-town ölse direk kazanırız. sende kaybedersin. masum kanıda dökülmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sabahın erken saatlerinde nehirden su almaya giden 2 çocuktan büyük olanının gözlerine bir şey takılır. Koşarak yaklaştığında bunun kanlarla kaplı, buruşmuş bir mektup olduğunu görür. Okuması olmayan çocuklar koşup bunu aziz olan babalarına götürür. Babası mektubun kime yazıldığını görmek için açmak zorunda hisseder, hoşlanmasa da bunu yapar. Bunun bir intihar notuna benzer son bir mesaj olduğunu hayretler içinde farkeder. "Sonunda zamanı geldi... Yandaşlarım Dory ve Tunca cahil ve kana susamış köy halkınca katledildi. Halbuki tanrımıza kurban edilmeleri daha uygun olurdu, barbar köylüler. Hepsinden nefret ediyorum. Kendi ölümümün de uzak olmadığını hissediyorum. Biliyorum ki bu gece benim için gelecekler, ama eminim birini yanımda götürebilirim. Bunu yitip giden yandaşlarım için yapacağım. Bu satırları yazarken uzaktan ulumalarını duyabiliyorum. Benim için geliyorlar, ama hazırım." Mektubu okumanın şaşkınlığı içinden mektubun arka tarafında da sanki can çekişirken son bir mesaj iletmek istercesine kanla yazılan yazıyı görür. "cÜ~" yazı çok kötü ve tamamlanmamıştır, aziz bu ipucu üzerine yoğunlaşmaya karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi anti-town sensin işte ne kasıyon. sen ölnce townieler kazanmış olcak,ardından bi tanesi kendini isterse feda etcek benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya böyle yalan görmedim ben anti town olsam ve ölsem oyunu kazanıyosun işte. neyse eger diger arkadaşlar uygun görüp oyunu asterotha atarsa ben de linç oyumu veririm nasıl olsa ögleni var bu işin ozamanda anti-townı alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elesso demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benim senaryo ayrı ben kazansamda oyun bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Gün 3 - Sabah 1 oy Asteroth (luriel) 1 oy Luriel (Elesso) linç için gereken oy 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e bende diyorum ayak yapıosun. beni aradan çıkarıp kendinde oyunu kazanıcaksın. masum kanı dökülecek. neyse diger kişilere kalmış. nasıl olsa asteroth anti-town o sana oyunu verirse bende veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gayette makul çözüm sundum ben. isteyen galibiyeti benlede paylaşır isteyen tek takılır. linç oyu:luriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eh bu durumda elessoya güvenirseniz anti-town ve sevgili kazanıcak. azizin seçimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yok anladığınızı çıkarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 azmonun yazdıgını söliyimde ona göre oy verin. bu son oylamaymış bitiomus bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya kafam karıştı pardon. durum şu... şartlar değişmedi... kıskanç sevgili X'in ölme durumunda geceye kadar canlı cıkmak zorundadır. değişen tek şey akşam üstü periyotunun az kişi yüzünden oynamayacak olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 son oylama değil son gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 su anda 4 kisisiniz. sabah 1 kisi gitcek kaldi 3. sonra bir kisi daha gidecek kaldi 2. son bir linc periyotu olamiyor cunku 2 kisi ile oy cikmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 iyide anti-townieler biterse oyun bitiyo yani seni ndedigin gibi ben anti-townie olsam ve ölürsem sen kazanamıyosun. bu da senin sadece oyunu kendi aleyhine çevirmek için yalan söylediginin kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar