elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Köy halkı sabah uyandığında şaşkınlıklarını gizleyememişlerdi çünkü sabah uyandıklarında şehirde ne PEN DUICK ne de CUCE nin evleri duruyordu.... kendilerinden eser kalmamıştı. Bu durumdan şüphelenen halk öldüklerini varsaydılar ve ölen iki kişi de ANTI-TOWNIE idi. Gün 3 - Sabah Linç için gereken oy sayısı... 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu gece cüceyi sordum, anti-townie cevabı aldım. elimde hiç 100% kanıt yok arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aziz kimi araştırdın hemen söyle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 garibim öldü zaten. şüphelendigim insanlar da hep anti-townie çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Oyunda kalanlar... Asteroth Luriel thelegbra Elesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 garibin kim? ben yaşıyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 la ben pro-town okudum. suçlularmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cok garip oldu abiiii hauehuahuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 simdi sadece 1 anti-town kaldı. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kro adam ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 şöyle bişey var, 3 oy lazım. asteroth sınavlarım var bakamıcam pek dedi. onun oyu olmadan olmaz gibi. onu mu kessek sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 o zaman kritik bi açıklama: çılgın sevgili benim ve belalım asteroth. yani pen duick bye bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 zaten o da doryle tuncaya yakındı hep korur gibi yapıyordu bence süpheli o zaten. daha oncede demiştim 1. dereceden süpheli diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pen duick demişi luriel bye bye olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elesso pen duick öldü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pekdik öldü ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben townieyim bariz yalan söylüyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 özet geçersem,öldürmem gerekn kşi asterothtu yani luriel gg oluyo böylece legbrada aziz olduğuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 lurielle peni karıştırdım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 arkadasım ben bastan beri X kişisi oldugmu söylüyorum. azizde belli. bu durumda 1 de sevgili var ki o da iste elessoymus oyunu kazaniyim diye beni hedef gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 biliyorsunzu ki sevgili sadece X ölürse oyunu kazanıyor bu durumda zaten X kişisini açıklaması anlamsız blöf yaptıgı bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yoo x kişisi asteroth. onun la sonraki el kapışırım nolcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ama simdi kendini kurtarmak için mi sevgiliyi mdedi emin olamyıyorum asterothtan şüpheliydim ama simddie elesso şüpheli hareketler yapıyor. neyse riske giricem Linç oyu:Asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar