elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aziz başarılı bi frag yapmışken neden yükleniyosun. tek dayanağın senin aziz olman olabilir. öyle ise açıklamanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ve azizi dory ile senden başka inkar eden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 azizin basarılı bir frag yapmasının tek sebebi, zaten hedef gösterdiği adamın kendı takımından olması. Aziz falan değil adam yanı, bildiğin kultist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 raid bitti geldim tunca gebermiş, iyi olmuş. azizliğime bir kanıt daha eklenmiş oldu. hala ortalıkta çok sayıda kötü adam var, tabiki çamur atmaya devam edicekler, inanmayınız. isterseniz buyrun doriyi asalım? ama takım elamanızsa asmazsınız, başka hedef gösterin gerekirse katılayım, ak göt kara göt çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 CÜCE SAKALINI ÇEKERİM SENİN CÜCELİĞİNİ BİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: en başından beri vardı. TUNCA ve DORY ANTI-TOWNIE. ayrıca madem pek değerli azizine bu kadar güveniyosun, benım gibi masum biri yerine sucluluğu kanıtlanmıl birine oy atmıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sorun değil zınk diye asarım dory'ide, buyuk ihtimalle doryde suclu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cüce buyur asalım o zaman, ben aziz olarak followerlarım var, elesso ve luriel oy verecektir diye tahmin ediyorum. bide ben 3, sen de verirsen 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ok, linc oyu: Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 linc oyu: dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Gün 2 - Öğlen 2 oy Dory (thelegbra, Cuce) 1 oy Cuce (Elesso) Linç için gereken oy 4 oy vermeyenler: Luriel, Pen Duick, Asteroth, Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 linç oyu:Dory katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dory ve cüce aynı takımda değilse garbagea erkek arıyorum diye topic açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e atıp tutudun elesso? yoksa senmısın doryle aynı takımda olan. al işte güvendiğin azizin sectiği hedefi öldürücez, gel at taşı hadi. guhansız olan ilk taşı atsın hadı bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 linç oyu geri alma:cüce linç oyu:dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 şimdi arkadaslar 3 cultist 2 kurtadam vardi, biri öldü 2v2 kaldılar. ne öldürürsek öldürelim her türlü 2 grup oy vericek gece. onun için kaybedicek bişeyleri yok, cüce bile 3üncüleri olabilir dory'yi hedef gösteriyo olabilir. kimseye güvenim kalmadı, tek bildiğim şey dorynin kötü olduğu, madem daha önce dediniz ki birini biliyosan onu linç ettir başkası üstünde şans deneme, ben de öyle yapıyorum işte. elesso gel linçe 4üncü ol annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben mesajı gönderirken olmuş zaten gg, gece başladı susun. dory msnden mahvedicek beni film izliyodu sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 çoktan oldum. ama patlamam umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 legbra sahte azizsen real lifeta kork benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Halkın siniri artık boylarını aşmıştı ve buldukları ilk kültisti yaktıktan sonra hemen arkasından Dory'i de aynı şekilde yaktılar. Dory ölürken yine mor bir duman bırakarak kayboldu... Dory bir Kültistti ve acı çekerek ölmüştü... Artık gece olmuştu... herkes tedirgindi sabhah görecekleri manzaradan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 patlamak derken nası patlamak, dory antiydi, tek garantim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Gün 2 - Gece Konuşmak yasaktır... gececiler çalışsın fazla beklemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar