Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
azizin basarılı bir frag yapmasının tek sebebi, zaten hedef gösterdiği adamın kendı takımından olması. Aziz falan değil adam yanı, bildiğin kultist
Mesaj tarihi:
raid bitti geldim

tunca gebermiş, iyi olmuş. azizliğime bir kanıt daha eklenmiş oldu. hala ortalıkta çok sayıda kötü adam var, tabiki çamur atmaya devam edicekler, inanmayınız. isterseniz buyrun doriyi asalım? ama takım elamanızsa asmazsınız, başka hedef gösterin gerekirse katılayım, ak göt kara göt çıksın ortaya.
Mesaj tarihi:
thelegbra said:
en başından beri vardı.
TUNCA ve DORY ANTI-TOWNIE.

ayrıca madem pek değerli azizine bu kadar güveniyosun, benım gibi masum biri yerine sucluluğu kanıtlanmıl birine oy atmıyorsun?
Mesaj tarihi:
e atıp tutudun elesso?
yoksa senmısın doryle aynı takımda olan.

al işte güvendiğin azizin sectiği hedefi öldürücez, gel at taşı hadi.

guhansız olan ilk taşı atsın hadı bakıyım
Mesaj tarihi:
şimdi arkadaslar

3 cultist 2 kurtadam vardi, biri öldü 2v2 kaldılar. ne öldürürsek öldürelim her türlü 2 grup oy vericek gece.

onun için kaybedicek bişeyleri yok, cüce bile 3üncüleri olabilir dory'yi hedef gösteriyo olabilir. kimseye güvenim kalmadı, tek bildiğim şey dorynin kötü olduğu, madem daha önce dediniz ki birini biliyosan onu linç ettir başkası üstünde şans deneme, ben de öyle yapıyorum işte.

elesso gel linçe 4üncü ol annem.
Mesaj tarihi:
Halkın siniri artık boylarını aşmıştı ve buldukları ilk kültisti yaktıktan sonra hemen arkasından Dory'i de aynı şekilde yaktılar. Dory ölürken yine mor bir duman bırakarak kayboldu... Dory bir Kültistti ve acı çekerek ölmüştü... Artık gece olmuştu... herkes tedirgindi sabhah görecekleri manzaradan...
  • Yeni Oluştur...