thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 saat 8:30-12 arası biz yokuz dori ile raid var fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ben de yokum bir süre, yarın finalim var ders çalışmam lazım. Ara ara girip bakarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Gün 2 - Sabah 4 oy Tunca (thelegbra, Luriel, Asteroth, Elesso) 2 oy Luriel (Tunca, Pen Duick) 2 oy thelegbra (Dory, Cuce) Herkes oy verdi... Linç için gereken oy sayısı: 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 azize güveniyorum ve linç oyu geri çekme:luriel. linç oyu:tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Güneş Tepeye Çıkıyor: Saatler yavaştan öğlene doğru ilerlemekte. 1.5 saat sonra öğlen olacaktır ve bu yuzden de saat tam 00:20 de en çok oy alan kişi linç olacaktır. Beraberlik durumunda ise berabere kalanlar nehire atılacaktır ve aralarından bir kişi batacaktır (kısaca witchhunt kura) (prime time olduğu için böyle erken deadline oldu. Herkes online oluyor bu aralar, ayrıca oyun kitlendi, ilerlemesi hayırlı olacaktır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Linç Oyu Geri Çekme : Luriel Linç Oyu : Tunca sabah idamımızı yapalım da, luriel'le öğleden sonra ilgileniriz. nasılsa tunca da kötü kesin gitsin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Halk öğlen yaklaştıkca sinirinden kudurmuştu ve Tuncayı tuttukları gibi evine götürüp yatağına bağlamışlardı... evi ateşe verilen Tunca cayır cayır yanarak acılar içinde sürüne sürüne öldü... ama hakkı buydu malum yangının arasından çıkan mor dumanlar Tuncanın normal bir insan olmadığı... bir KÜLTİST olduğunu ortaya çıkarmıştı... Köy bir hainden kurtulmuştu... ve Öğlen gelmişti. Halk daha çok kan istiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kurt adam değilmiş, demekki amacı yanında dory'ı götürmekmiş. sevgili falanda olmadığına göre olay kendi takımlarından olmıyan birine suc atmak. Thelebgrada dory'ı suclamıştı, aynen yalancı aziz'i asalım diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Gün 2 - Öğlen Linç için gereken oy sayısı 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 iyide doryde kurtadam olabilir.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oda doğru tabi, ama doryni kurt adamlığından o kadar emin olamıyorum, ama aziz efendinin hainliği daha acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 nasıl açık ki sen misin aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Neyse aradan bir iblisin boynuzunu kırdık iyi oldu. ben ilk gunden demiştim kimse beni dinlemedi. 2. günde dedi mgene dinlemedi eger dinleselerdi simdi 1 townei daha olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cüce ve luriel'den thelg'den şüphelendiğimden çok daha fazla şüpheleniyorum açıkçası. aziz denilen adam tunca'nın hedesini bildi sonuçta, ama tunca yatıp adam haklı çıkmasına rağmen hemen azizin peşine düştün cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bide ben hala dorrynidne anti-townie olduguna inanıyorum ilk gunden beri tuncayı savunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cunki bastan beri, takım olarak tuncayı öldürtüp thelg'ı haklı cıkarmaya calıştıklaırnı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 iyide benim bu tunca olayından çnce thelegbra ile alakam yokki. hem benden baska adamın azizligini eski msjlarıyla kimse irdelemedi. eger benim suç ortagım olsa bu kadar nie adamın msjlarını quotelamakla ugrasacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cuce kurtadam asterothla dory kultist bu böyle biline. aziz ise haklı çıktı onu suçlayan suçludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 nedirki dayanağın. Aziz haklı cıktı cunki kendi adamını astırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dayanağım dorynin aziz olduğunu çok dandirik şekilde iddaa etmesi. onun aziz olduğuna inananda onun ortağıdır. dory ile cüce anti town ve ortaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dorynın azızliğine ne zaman inanmışım bulup koyarmısın duraya? aksine dory'i tuncanın takımında olmamakla suclamadımmı? tunca kultist olduğuna göre dory kurtadamdır, veya kurtkarı dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 linç oyu:cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Cuce said: oda doğru tabi, ama doryni kurt adamlığından o kadar emin olamıyorum, ama aziz efendinin hainliği daha acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 niye azizi hedef gösteriyosun. azizin başka biri olduğunu düşünmüorum eğer aziz legbradan farklı biriyse cidden başarısız bi azizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ne demek o? thelegbranın azızliğin yalan olması ihtimiali %90 ise dory nın kurt adam olma ihtimali %60. doru duzgun bir sebep bulamadan yalanla dolanla bana saldırmanıda pek hoş bulmadım elesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar