Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gün 2 - Sabah

4 oy Tunca (thelegbra, Luriel, Asteroth, Elesso)
2 oy Luriel (Tunca, Pen Duick)
2 oy thelegbra (Dory, Cuce)

Herkes oy verdi...

Linç için gereken oy sayısı: 5
Mesaj tarihi:
Güneş Tepeye Çıkıyor: Saatler yavaştan öğlene doğru ilerlemekte. 1.5 saat sonra öğlen olacaktır ve bu yuzden de saat tam 00:20 de en çok oy alan kişi linç olacaktır. Beraberlik durumunda ise berabere kalanlar nehire atılacaktır ve aralarından bir kişi batacaktır (kısaca witchhunt kura)

(prime time olduğu için böyle erken deadline oldu. Herkes online oluyor bu aralar, ayrıca oyun kitlendi, ilerlemesi hayırlı olacaktır)
Mesaj tarihi:
Halk öğlen yaklaştıkca sinirinden kudurmuştu ve Tuncayı tuttukları gibi evine götürüp yatağına bağlamışlardı... evi ateşe verilen Tunca cayır cayır yanarak acılar içinde sürüne sürüne öldü... ama hakkı buydu malum yangının arasından çıkan mor dumanlar Tuncanın normal bir insan olmadığı... bir KÜLTİST olduğunu ortaya çıkarmıştı...

Köy bir hainden kurtulmuştu... ve Öğlen gelmişti. Halk daha çok kan istiyordu...
Mesaj tarihi:
kurt adam değilmiş, demekki amacı yanında dory'ı götürmekmiş. sevgili falanda olmadığına göre olay kendi takımlarından olmıyan birine suc atmak.

Thelebgrada dory'ı suclamıştı, aynen yalancı aziz'i asalım diyorum ben
Mesaj tarihi:
Neyse aradan bir iblisin boynuzunu kırdık iyi oldu. ben ilk gunden demiştim kimse beni dinlemedi. 2. günde dedi mgene dinlemedi eger dinleselerdi simdi 1 townei daha olacaktı.
Mesaj tarihi:
cüce ve luriel'den thelg'den şüphelendiğimden çok daha fazla şüpheleniyorum açıkçası. aziz denilen adam tunca'nın hedesini bildi sonuçta, ama tunca yatıp adam haklı çıkmasına rağmen hemen azizin peşine düştün cüce
Mesaj tarihi:
iyide benim bu tunca olayından çnce thelegbra ile alakam yokki. hem benden baska adamın azizligini eski msjlarıyla kimse irdelemedi. eger benim suç ortagım olsa bu kadar nie adamın msjlarını quotelamakla ugrasacam.
Mesaj tarihi:
dorynın azızliğine ne zaman inanmışım bulup koyarmısın duraya?

aksine dory'i tuncanın takımında olmamakla suclamadımmı? tunca kultist olduğuna göre dory kurtadamdır, veya kurtkarı dır
Mesaj tarihi:
ne demek o? thelegbranın azızliğin yalan olması ihtimiali %90 ise dory nın kurt adam olma ihtimali %60.

doru duzgun bir sebep bulamadan yalanla dolanla bana saldırmanıda pek hoş bulmadım elesso
  • Yeni Oluştur...