Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 X kişisi kimliğini bilmiyor ki bence? yalana gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 birde azizin yalancı oldugunu bu kadar kesin bilmen için ancak senin aziz olman lazım. çunku dediklerinden aziz mi degil mi tam olarak belli degil. ne çürütecek ne onaylıyacak bir delilimiz yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aziz hayattaysa illa thelegbra'yı yalancı cıkartmak için ortaya cıkmamış olabilir diyorum, ama toplamda 6 işiydik 2 kaldık e matematiksel olarak azizin ölmüş olma ihtimali daha yüksek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bakın eğri oturup doğru konuşalım. 1 townie 1 aziz kaldı adam gibi iyi niyetli ortada. kurtadamlar ve cultistler kazanmanız için bir tek sizin ayakta kalmanız gerekiyor, benden vazgeçseniz de birbirinize düşseniz diyorum, bizim oylarımızı da alıcaksınız daha ne? dory ve tunca kötü tipler, aynı gruptalar mı bilmiyorum ama, elbet bunların da düşmanları var di mi? neden o zaman oy almıyor bunlar? oyları görelim ya? ben değiştirmeye hazırım kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Pen Duick said: X kişisi kimliğini bilmiyor ki bence? yalana gel yav kaç kere daha açıklıyacam arkadaşlar basit mantıgınız yok mu. şu an oyunda 1 aziz 1 townie ya da 2 townie var. DEDİGİM eger aziz canlıysa X kişisi benim. NEDEN? cünkü 1 townie var o da X onunda kendim oldugunu biliyorum degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e bı bak, baluu'ya yüklenilme sebebi asteroth ve benım mesela illa birinden şüphelenicekse ikimizden birine bakardı zaten ama bakmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hassie ortan yalanci aziz insanlari toplayip ben size anti townieleri vericem ama once biraz elliyim diyosun demi sapik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bakın azmo açıkladı, sevgili olan kesinlikle bi townieye aşık, azize falan olamıyor. ortada 1 townie olduğuna göre, sevgili o kişiye aşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Cüce ama başka bir aziz olsaydı şimdiye hedef gösterme yaaprdı ki 2 kişinin kimligini biliyor olması gerekir. ya da ilk gündüz hedef gösterirdi. bir şekilde provakasyon yapardı. ama aziz olma potansiyeli olan kimse çıkmadı henüz oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya luriel kafa karistirip gidiyosun kötü adam kaka cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya luriel adam kötüyse zaten anladı benim aziz olduğumu, adam inanmıyo değil inanmamış taklidi yapıyo ki astırsın beni. of anlasanıza ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bende diyorumki, aziz ya gece öldü , yada hala hayatta ve caktırmadan hedef gösterdi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Linç Oy Geri Çekme : Tunca Linç Oyu : Luriel sebebi ise luriel in oyunun başından beri o kadar çok dalavere çevirdi ki, tuncanın da kötülerden olduguna emin gibi hissetsem de senin için çok daha net düşüncelerim oluştu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 herşey mümkün sonuçta. seni aradan çıkarıp gece 2 ayrı hedef vurabilirler. ama ya sen aziz ayagına yatıyosan o da mümkün. her ne kadar şu an inansamda sana ihtimal var. ama benim oyumun degişecegini sanmıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aziz ölse açıklanırdı. cüce failsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Pen Duick said: Linç Oy Geri Çekme : Tunca Linç Oyu : Luriel sebebi ise luriel in oyunun başından beri o kadar çok dalavere çevirdi ki, tuncanın da kötülerden olduguna emin gibi hissetsem de senin için çok daha net düşüncelerim oluştu artık. benim tutarsız ettigim 1 lafı quotelar mısın. bütün teorilerim birbiriyle baglantılıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 açıklanmıo pro-town aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pen d senın oyun zaten luriel deymişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 o zaman o kadar çok teori ürettin ki townie olamayacak kadar çok aktifsin diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 degil tuncaya dönmüştü. bence kendiside tunca v2 zaten rüzagrın estigi yöne kayıyor. az msj atıp araya birşeyler sıkıp gözden kayboluyor. böylece dikkat çekmiyor. eger ben anti-townie olsaydım bu kadar göze batacak kadar laf dalaşına girmezdim zaten. dikkat çekmekten başka bir etkisi yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 teorilerin hepsi basit matematik ne yazıkki benim ürettigim hiçbirşey yok. toplama çıkarma bilen herkes bulabilir bunları. ben dedim zamanında kasabaya ilkokul yaptıralım diye. kasava meclisinden olur çıksaydı şu anda çok daha degişik durumda olurduk. townieler ezilme noktasına gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kendinizi savunurken "asıl sen hedehödö" modunda olmassanız gerçekten daha inandırıcı olabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yanliş hesaplamadiysam: Gün 2 - Sabah 3 oy Tunca (thelegbra, Luriel, asteroth) 3 oy Luriel (Tunca, elasso, pen duick) 2 oy legbra (cuce, dory) Linç için gereken oy sayısı: 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya benim kendimi savundugum yok asacaksanız asın zaten usandım. ki ben suraya gunde 1 msj atsam zaten kimse beni aggrolamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Durup durup birden patlıyorsunuz vallahi, 41'e geçiyorum 42'ye uzuyor sayfalar, 42'yi okurken 43 çıkıyor falan. Benim düşüncem değişmedi fakat, Luriel'in suçsuzluğuna, Tunca'nın da suçluluğuna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar