dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya aziz degil cunku ben antitownie degilim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Adam kurtadamım dedi diyorum sen hala aziz degil diyosun. tamam aziz olmayabilir diyorum. ayrıca ben sana neden inanayım sen ona inanmayın ben townieyim diyosun. ama bende su adna tek kalan townie oldugumu biliyorum yani sen yalan söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ki nötr olsan X kişiside ben olacagıma göre. beni aggrolaman lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kurt adamın kurt adamım ben demesine bakalım. neden diyoki? zaten matematiksel olarak hayatta kalma şansımızı en yüksek olduğu senaryo bugun iki kurt adamıda asıp gece 2 değil 1 kişi kaybetmek değilmi? biz bunu tunca daha itiraf etmeden önce konuşmadıkmı? konuştuk e herkez onaylamadımı bunu? onayladı. o zaman ben kurt adamın demesının mantıklı bir sebebi yok. tunca bir kultisttir, kendisini hefed gösteren aziz cakması thelegbra'yı ölüp haklı cıkartmak için kendısını feda ediyor, bu sırada arada kendı takımlarından olmıyan dory'ıde harcatıyor. tuncanın sucluluğu acık, şimdi yalancı aziz'i asmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya aziz degil ama ben de antitownie degilim ozman bu adam ne? tuncayı kesersek keselim hiç derdim degil ama legbra kotu adam işte!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hayır en çok hayatta kalma şansı. 1 cultist 1 kurtadam ölüp. 2 tarafıdna 1 anti-twnie yi hedefleyip birbirlerini kırmalarıdır. ha olmazsa 2 tarafında aynı kişiye saldırıp 1 kayıp vermemizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ha tunca belkide sevgili, dory'ı astırmaya calışıyor, ama thelegbra'nın yalancılığı sucu cok acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e tamam cüce senin dedigin senaryoda da tunca suçlu ilk tuncadan sonra ben oyumu thelegbraya da verebilirim ki aziz oldugu garanti olamadıgından. dedigim gibi aziz zaten ölmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oha cuce kralsin tunca resmen ekz askimmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eger senryo böyle diyorsanız su anda 2 townie 1 neutral var aziz ölmüş. townieler ben dory. nötr tunca. oluyo. bu da mantıklı bir teori ancak çok riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 reply butonuna bastigim zaman "cuce seni akıllı bilirdim" dicektim ama, sonradan lan oyun bu dedim kendi kendime. adam biliyo aziz olduğumu, tabi astırmaya çalışıcak dedim. dory'yi de hafife almışım, e bu kadar anti doluyken ortalık, antilere mi inandırtıcam kendimi azizim diye. biliyolar zaten, ondan asmaya çalışıyolar. 3 kişiyiz, ben, sevgili ve townie. antiler birbirine düşmeden de yine masum biri gebericek, gg. diyecek başka hiçbirşeyim yok size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ayrıca cüce teorinde bir saçmalık var tunca Nötr olsa ilk dorynin ölmesi lazım ki hedef tunca. ölünce zaten kazanamıyo oyunu. neden X kişisini açıklasın ki ölmeden. zaten ölünce kaybediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 belki aziz hayatta gercekleri biliyor, ve bazıları gıbı ortaya atlamaktansa, kasabayı kurtarmanın tek yolunun gölgeyle gölgelerden savaşmak olduğunun farkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cuce aziz gibi konustu. we will fight in the shade!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dory zaten bı suredır hefed dışında baktı dory'e taş atan yok, kendısında yalancı aziz tarafından zan altında, bi umut bu numarayı denedi, eğer dory'ı kendınden önce asarlarsa, "evet ikimizde masumuz! ama şimi benı öldürsenız hiç şansınız kalmıycak o yuzden benı asamazsınız HAHAHAHAHA" diyicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aziz hayattaysa tuncanın doryi hedef göstermesi saçma olur Çünkü X kişisi benim dedigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sen ben x kişisiyim mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 demekki townieyim demek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 x kişisi kendisini bilmiyorki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ama eger aziz canlıysa. ölüyse başka bir townie olabilir. ama azizin canlı olması durumunda benden başka X kişisi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 iyi de o kendini bilmiyodu?! sadece eski sevgili biliyodu onu kurallari mi bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 X kişisi bir townie şu anda ya 2 townie var ya 1 aziz 1 townie var cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e aziz zaten yalancı olduğuna göre sen olmama ihtimali var belki benım, belki dory belki asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e aziz belki canlı diyosun. sen olabilcek tüm ihtimalleri sayıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar