dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ahah tunca kurtadamligi ortaya cikinca kurban mi aramis kendisiyle gidicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 iyide aziz seninde anti-town oldugunu açıkladı ki. ilk gündüz seni gece ise tuncayı araştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya ayağa yatıyo of yiyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bence okumamış son 7-8 sayfayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benim babam da aziz ve diyo ki legbrayi kesin ortagi da tuncaymis ve bunlar kafa karistirp son anda oy cekenler. luriel yemezler ya resmen toplasip uzerime geliyosunuz tunca, sonra ben bi ara emre analiz konusunda cok basarisizsiniz. aziz oldugunu nerden biliyoruz legbranin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 evet okumadim ama masumum tunca bok atmis izi kalmis kotu adam degilim ama cikartmayin icimdeki seytani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yav oku bi sayfaları. tamamen fail oldun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bilmiyoruz zaten, ben hala inanmıyorum thelegbranın azizliğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi ben de inanmiyorum ya basindan beri tuncayi sucluyor bi de beni tuncayi korumakla sucluyor ben sadece kararsizim iki düşünüp bir konusuyorum ama legbra basindan beri otuyor ozman alin size asil gercek aziz benim ve luriel ve emre anti townie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 her biyikliyi baban sanma luriel, belki de takim arkadasindir da biliyosundur ona bişe demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 emre kim? nick kullanalım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya dory biz bunları daha önce tartıştık sonunda uyma nedenimi de yazdım. bidaha yazamıyacam baydım cunku. herkes okumadan bence sayfaları yorum yapmasın. aynı şeyi 4 kere yazamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ki çürütmeye çalıştım baya bi şeyle cvp verdi. her ne kadar tamamen açıklanmasada yapacagım birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kusura bakma luriel ama ben legbraya inanmiyorum cunku adam OLMAYAN bişeyi soyluyo anti townie degilim, benden iyi mi bilcek?! azizim diyo adam atliyosunuz. ya aziz o degilse atiyorum emreyse? adam fazla aktif olmuyo diye resmen azizligine oturdu bu legbra. ayrica adamin her dedigini onayliyosun AÇIKCA ORTADA Kİ SİZ AYNİ GRUPTASİNİZ VE KOTU ADAMLARSİNİZ 3.nüz kim pen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hehe benim dediklerime cvp verdi, bende söyledim tam olarak inanmadıgımı. ama sonuçta 1 townie 1 neutral varken yapacagı mdaha iyi birşey yok. ki aziz ölmüşte olabilir. onu da bilmiyoruz. ben zaten tuncadan şüpheleniyorum. thelegbranın aziz oldugunu tam olarak inanmasamda ilk hedefime geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ayrıca tunca townie olsa biz kurtadamız demezdi degil mi? adam resmen kurtadamım dedi bunun bi açıklaması var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ki resmen uyduruyosun ben adamın hiçbir dedigin onaylamadım hatta üstüne gittim ama simdi quote ile ugrasamıcam dedigim gibi aç oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Linç Oyu: thelegbra aziz olduğuna inanmıyorum biri muhtemelen tunca diğeri luriel veya ped d olan bi planın içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben anlamıyorum ben kurtadamım diyen birine oy atmamak için nasıl bir sebep gösterebilirsiniz? ancak onla beraber olmanız lazım ona oy atmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya adam biz dory ile kurtadamiz demis dory yani ben degilim diyorum sen ben tuncaya inanirim diyosun simdi ben luriel ve ben kurtadamiz desem de insanlar sana rörörör yapas wtfbbq olmaz misin? ayrica cuce hakli linc oyu: legbra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kurt adamım demesinin onu kurtarıcak hiç bir sebebi yok bu yuzden sölemesi cok mantıksız, bu yüzdende yalan söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tunca kurtadamsa, birak dursun gece olmadan keseriz ama bence legbra kotu adam ve onun karsi tarafinda sen de legbraylasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tamam belki seni yanında götürücek diyelim ama kendide ölecek bir savunmasıda yok. ama resmen kurtadamım diyen birini öldürmekten se aziz diyen birine oy vermek çok saçma. tamam dogru söylemiyor olabilir thelegbra ama simdi herhangi bir şekilde kurtadamım diyerek kendini kurtarma gibi bir strateji söz konusu degildir. burada düşüncenizden herhangi birşey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya gerçekten azizse ? kurtadamım diye n1ini ilk kesmek mi mantıklıdır azizim diyen birini mi. dedigin gibi ilk kurtadamı keseriz sonra olmazsa thelegbrayı keseriz. daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar