elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 o kadar çok bariz suçlu varki. ben oyunun başındada kıllandığım luriele veriyorum oyumu. baalu da keşke o kadar dikkat çekemseydi townie olarak resmen birbirimizi yedik. linç oyu:luriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Dory, Tunca, Asteroth, sesu, Pen Duick, thelegbra,baaluu Cuce, Asteroth, Elesso, Pen DUick, Sesu,Dory penthi kazığa oturtanlar: dory asteroth pen duick tunca thelegbra sesu baaluu baaluyu kazığa oturtanlar: dory asteroth pen duick ben cüce sesu a kümesi penth ölsün diyenler b kümesi baaluu ölsün diyenler. kesişim kümesi kültistler. bir sınıfta 7 kişi matematik dersinden 6 kişide fizik dersinden kalmıştır. 3 kişi ise hem matematik hem fizikten kaldığına göre bu sınıf kaç kişidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya böyle düz mantıkla masum insanları örnek gösterip katletmekten usanmadınız. tunca B grubuna oy vermemiş ama aziz açıkladı anti-townie olduğunu işte. mantığında hata var. ayrıca ben aziz'in gösterdiği yolu izlemeyi tercih ediyorum. Linç Oyu Geri Çekme : Luriel Linç Oyu : Tunca neyin ne oldugu zaten belli olmuş işte anti townie lere hızlı bi şekilde ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi aziz aziz olsa kimliğini açıklamaz. çünkü kimliğini açıkladığı gece ölüceğini bilir, hem neden tuncayı sorsunki bu kadar şüpheli insan varken. kültistler: dory asteroth pen duick kurt adamlar: thelegbra luriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pen duickle legbra kurt adam sanırım daha doğrusu. ama bu 5li anti towndır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bence sen anti townie sin de dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hedef olarak göstermediğin tek kişi kurt adam yandaşın olan Luriel, ona da geçici göstermelik oy vererek bunu örtbas etmeye çalışıyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 elesso said: abi aziz aziz olsa kimliğini açıklamaz. çünkü kimliğini açıkladığı gece ölüceğini bilir, hem neden tuncayı sorsunki bu kadar şüpheli insan varken. kültistler: dory asteroth pen duick kurt adamlar: thelegbra luriel bak bakalım yukarda hedef göstermemişmiyim lurieli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hayır benle legbra da kurt adam olabilir demişsin sonrasında da, yani yavaştan luriel'den yan çizer bir tavır oluyor bu işte. 2 saat sonra oyunu da çekersin tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hayır senle legbra kurt adam derken lurielin anti townieligini değiştirmiyorum sadece kurtadamlıktan alıp kultistlerin arasına koyuyorum. luriel masumdur demişmiyim hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 valla bakın ben suçlama yapınca nedenlerini yazıyorum. ama siz aciz gibi LURİEL KESİN KURTADAM dalin diyorsunuz bence burdanda zaten benim üstüme oy oldugu için böyle gaz girişler yapan bir anti-townie olma ihtimaliniz çok yükseliyor. elle tutulur şeylerle gelin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 zaten anti-townie olsam asılanlar arasında birine oy verirdim. bu da dikkat çekici birşey olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 böyle bahanelerle gelmeyin çok suni oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 valla bugunun sonunda belli olacak kim sunni kim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 lurielde direk duygu sömürüsü üzülüyo ayakları falan çekiyo. içinden pis pis sırıtmıyosan ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 günaydın şimdi kalktım aziz olduğumu bin kere kanıtladım, hala traş yapanlar ya mantığı kuramadılar ya da kaos yaratmaya çalışan antilerdir. bu kadar basit yani. evet asılmayı göze alarak yazdım, çünkü artık kritik seviyeye gelindi, kimlik açıklamasam insanlar kitlenicekti ve yanlış kararlar verilicekti, başka çarem yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kanıtlanmış bişey yok ortada, aksine olmadığına dair daha cok delil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gerçi legbranın aksine aziz olduğunu iddaa eden başka biri olmadığı için legbraya inanıyorum. azmoyla aralarında geçen "yeni ekledim kuralı" dialogunu yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Felaket derecede kafam karışık şu anda açıkçası, dediğim gibi, gece sonunda az kişi çok hızlı ilerlediniz hem sizin hakkınızda kafam karıştı, hem de sesini çıkarmayanlar hakkında. Kıskanç sevgilinin de hala ortaya çıkmadığını göz önünde bulundurursak, şu anda oy verilenlerin dışındakilere oy vermek fazlasıyla dikkat çekecektir. Hepsinin üstüne thelegbra'nın aziz olduğunu iddia etmesi ve ona kimsenin karşı çıkmamış olması nedeniyle LİNÇ OYU: TUNCA demek zorunda hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dory gelmeden oy vermiyeceğim ben, onun adına itiraf yapıldı, onun red edip etmemesine göre tuncanın sucluluğu acığa cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dory ortaya çık artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 son durumu verebilir misin azmo? valla legbrayı tanıyorum az cok, dogru konusuyo gibi basindan beri bi aziz edalari falan var. tuncaya oyumu verebilirim ama tunca halk cikarsa ozman asarim legbrayı ve lurieli asicam tunca kotu adam cikarsa ozman da oyum pendike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tunca 2 nizin kurtadam oldugunu itiraf etti! sen hala neler diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dory tunca dediki, doryle ben kurt adamız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar