Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 zaten öyle olacak bu gece 5 oy çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 HATIRLATMA: Kıskanç sevgili X kişisime karşı kinli. X kişisi kesinlikle bir towniedir ve şu ana kadar öldürülen bir notr yok veya X kişisi öldürüldü de demedim... demekki ikisi de hayatta pls thx. Gece roller açıklanmasa da X öldü diyorum kim olduğunu belirtmeden, başta yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra, şu anda birinin idamı için senin ve benim oylarımızı Luriel'e vermemiz lazım, benim gözümde Luriel'in suçluluğu konusunda sağlam bir kanıt yok. Kaldı ki, ikimiz sırf "kan dökmüş olmak" için oyumuzu değiştirip Luriel'e verirsek fazlasıyla şüpheli olur diye düşünüyorum. O yüzden sabahı bekleyip savunma hakkı tanımayı önerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hass, bana mı aşık olan var lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sen azizsen 1 tane townie var ona aşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 asteroth belkide çok güzel rol yapan bi suçludur lurien :D verelim mi ki sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben de townie sayılıyorum lurien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hayır sen azizsin. direk townie olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 azıze inanıyorsan baskasına oy atmanın manası yok ya tuncayı asarız ya dory'i ha azize inanmıyosak zaten kimi asıcağımız belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eğer öyleyse oyumu sana veririm lurien. townie ve x kişisiysen sevgiliyi kazanırız, değilsen kötüsündür geberirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sevgiliyi kazanırız ne be. o oyunu tek başına kazanıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 townielere katılıyo sevgili x kişisi ölünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e senin için anlamı ne 1 townie ölüyo 1 townie gelio 1 nötr azalıyo. suçsuz sayısı 1 azalıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ne bileyim dengem bozuldu. KARDEŞİM BEN GECE TANRIYLA İLETİŞİME GEÇER İSİM ALIRIM, GÜNDÜZ İŞİME BAKARIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Error error error error error error. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Neyse ben de bugunluk çekiliyorum. Beni asmış olursanız ve nötr veya pro-town sanız üzülürsünüz :( yarın görüşmek üzere. esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 cüce ve asteroth, kılım size. çomak sokup kaçıyosunuz, ne ayaksınız lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pendik de aynı şeyin laciverti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 iyi uykular lurien, ben de afk olur heralde, gitti millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Çomak sokmaktan kastın nedir? Şu gece oylamasından sonra bir anda ortalığı alevlendirdiniz, takip bile edemedim, hala uğraşıyorum insanların tepkilerinden bir şeyler çıkarmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 luriel lam luriel katlettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 laf söyleyip kaçıyonuz annem, ne oyunuzu gördük ne bişeyinizi. cüce geliyo felsefe yapıyo, icraat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Herkesin rengini görmeden oy vermem abi. İlk 2 kurbana oyu verdik yaktık milletin başını zaten, ben kesin linç geliyor dedim de nedense başka yönlere kaydı olay. 2 düşünüp 1 oy vericem bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben de kactım. yarın 21:00 de kesin girerim ama ondan önce de bakmaya çalışırım. Eğer oylamada dramatik şeyler olursa telefonum olan birisi beni arasın thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar