thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ayrıca 6 kişi oy vermiş penth'e, doryye versem nolucak manyak mısınız kardeşim? anlattım dimi? aziz oldugumu belli edemezdim en başta, sürüye uymam gerekiyodu, doryden başka bir yığın kötü vardı. ortaya çıkması gerekiyordu birilerinin. iş olsun diye verdim penthe işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 evet balu vermiş ama davranışlarındaki tutarsızlıgı açıklayamadım hala? neden kesin suölu oldugunu bildigin biri varken 2 tane emin olmadıgın kişiye oy verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e ben tuncaya verdim. fikrim idegiştirmedim yani. çogunluga uyarsan townie ölür böyle 4 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dory'yi biliyoken sadece penth'e oy verdim o da sürü muhabbeti, 3 kere tekrarlattın. 2. gün başlayınca dory ve tunca arka arkaya oy verince tuncadan kıllandım, baktım benden başka kıl olanlar da var, tuncayı oyladım. dory hiç ilgi çekmedi, tek başıma oy vermenin alemi yoktu. insanların yorumları yüzünden paranoyak mıyım acaba dedim tuncanın oyunu geri çektim, tüm oylarım bu kadardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 he ben vermesem başkası vermicekti sanki, yapma allah aşkına. en son lüksünüz beni eleştirmek şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 valla tamamen inandırıcı gelmiyosun ama. bu kadar az sayıyla başka seçenegim yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yeterince inandırıcıyım ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oha kararliliga bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sen sus pis tanrı, elimde olsa seni astırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: asalım diyosan oyunu ver, traş yapma. ucuz provakasyonlar bunlar. cultist misin kurtadam mısın nesin bilmiyorum, belki tunca da karşı kötü takımdadır ama ikiniz de katilsiniz onu biliyorum. AHALİ DİNLEYİN BENİ, AÇIN GÖZÜNÜZÜ DÖRT, KATİLLERİN KOLUNU BACAĞINI YOLALIM ARTIK. gerçi bu msj biraz sana destek çıkıyor. tamam tamam inandım. heralde inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 adam ol ciğerimi ye, popomu yırttım anasını satimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aslında kıskanç sevgiliyi tuttursak ögleden sonrada bir linç yaparız. tabi şansa denk gelir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu durumda kıskanç sevgili ölü değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kıskanç sevgili ölü degil zaten bizim öldürmemiz gereken 3. faz için kıskanç sevgilinin sevgilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kıskanç sevgili nötr çünkü. pro-town degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 madem öyle, kıskanç sevgiliyi kimliğini açıklamaya davet ediyorum. linç edelim o kişiyi, bir townie kazanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gerçi gece öldürülmüş olabilir ki sevgilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sayılıo mu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 X kisisi olurse, size bildirmekle yukumluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 peki X kişisi anti-town olamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 X humanmış arkadaşlar 3. fazı almamız saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Asteroth Baluu öldü Cuce Dory anti-townie Elesso Kitana öldü Luriel Pen Duick Penth öldü Sesu öldü Thelegbra aziz Tunca anti-townie edit: penthi unutmusum ondan editliyorum bağırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Asteroth 1. dereceden şüpheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Açıkçası ben sabahı bekleyip afk olanlara kendilerini savunma hakkının tanınmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kendimi tehlikeye attım ve kimliğimi açıkladım, isimleri verdim. daha ne savunma hakkıymış yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar