Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 HATIRLATMA: ÖLSENİZ BİLE OYUNU GRUBUNUZ KAZANINCA KAZANMIŞ SAYILIYORSUNUZ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 iki kurt adamıda haklamazsak bu kasabağan sağ cıkamayız zaten luril doğru söylüyo, o zaman hangisi kurt adam bu ikisinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2mizde kurtadamız dedi ama dogru mu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory tuncaya oy vermemek için çok kastı, eğer karşı takımlarda olsalar verirdi ilgi çekmezdi. aynı takımda olmaları yüksek, ama belkide kültistdir bunlar, üçüncüleri belli olmasın diye tunca son dakika hamlesi yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şimdi şöyle bişeyde var. 1 kurtadam 1 cultist öldürürsek. bunların gece 1 aziz 1 de karşı taraftan bir anti-town öldürme ihtimalleri de var. humanlarında tek kazanma yolu bu gibi ama çok düşük. tabi aziz gerçekten azizse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 benden şüphelenicek lüksünüz yok annem kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hem azizin acıklaması hem tuncanın biz kurt adamız demesi cok örtüşmüyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 evet tuncayla thelegbra kendi arasında ayarlamışta olabilir. ama elimizde daha iyi birşey yok. Gerçi incelemelerim su yönde 7 oy Penth (Dory, Tunca, Asteroth, sesu, Pen Duick, thelegbra, Baluu) 1 oy Elesso (Kitana) 2 oy Tunca (Penth, Luriel) 1 oy Linç YOK (Elesso) 1 oy Kitana (Cuce) 6 Oy Baluu (Cuce, Asteroth, Elesso, Pen DUick, Sesu,dory) 2 Oy Tunca (Luriel, Baluu) tunca 2. oy sırasında awaymiş. daha önce dory ve tuncanın beraber çalıştıgını ama kurtadam mı cultist mi oldugunu kestiremedigimi ama asterothun onları destekledigi gibi bir hali oldugunu düşünmüştüm bu tablo bunları destekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dedim ya kurt adam olmayabilirler, ilgiyi kendi üstlerine çekip üçüncüyü unutturmaya çalışıyor olabilir. isimleri ortaya çıktı nasıl olsa, ne kurtarsalar kardır hesabı. eğer ben aziz olmasaydım ve o isimleri kafadan sallasaydım tunca çıkıp kendini açıklar mıydı ya? yapmayın. yoksa sen üçüncüleri misin cüce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Dory tunca asteroth cultist olabilir ama 2 sinin kimligi ortaya çıktıgından 3leri olan asterothu koruyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 gerçi pendik te hep onlarla çalışır gibi, bence o da anti-townie gene daha önce dedigim gibi. ama hangi taraftan belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ilk gün ögrendigin suölunun ismini alabilir miyim? sayın aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Luriel said: 7 oy Penth (Dory, Tunca, Asteroth, sesu, Pen Duick, thelegbra, Baluu) 1 oy Elesso (Kitana) 2 oy Tunca (Penth, Luriel) 1 oy Linç YOK (Elesso) 1 oy Kitana (Cuce) 6 Oy Baluu (Cuce, Asteroth, Elesso, Pen DUick, Sesu,dory) 2 Oy Tunca (Luriel, Baluu) Bu arada thelegbra bir sorum olacak. İlk sabah kime bakmıştın alignment'ı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 neden? benim üstüme de mi komplo teorileri kurucaksın? pışık kardeşim, elimden geleni yaptım, daha da benden şüphelenmeye devam edicekseniz yok azizlik falan size. yanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 azizsen çekincegin birşey olmamalı? tek amacın 1 anti-town aradan çıkarmak olduguna göre bizde şüphe bırakmamak için bunu söylemeni istemek mantıksız mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegbra said: neden? benim üstüme de mi komplo teorileri kurucaksın? pışık kardeşim, elimden geleni yaptım, daha da benden şüphelenmeye devam edicekseniz yok azizlik falan size. yanın. Senden şüphelenmiyorum, aksine sana güvendiğimden soruyorum. Sense zaten kendini feda etmişken sorduğum soruları cevaplamayarak inancımı baltalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bence asıl komboyu tunca thelegbra yapıyo, ikiside cultist, takımdan birini feda edicekler, arada muhtemelen karsı takımdan oldğunu düşündükleri doryi harcatıcaklar, kızı offline yakaladılar nasılsa tunca dory adınada itiraf etti, sonra zaten ellerinde aziz'in gücüyle oyunu kazanıcaklar. ben kesinlikle inanmıyorum heleki tunca'nın dory'ının adınada itiraf etmesinden sonra heleki dory offline'ken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ilk doriyi öğrendim. ama 234234 kişi penthe üşüşünce ilgiyi doriye çekmem imkansızdı. doriden başka kötüler de vardı, sürüye uydum. penth masum çıktı. sonra tuncayla dorinin birbirini koruduğunu görünce tuncadan şüphelenip ona oy kullandım, kıllattınız geri çektim. o gece tuncayı öğrenince bastırdım işte hikaye bu. go home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cüce sakalından yakarım. real lifeı karıştırmayın alakası yok, dorinin cebini veririm ha. tuncanın allah belasını versin ne birlik olcam onla be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegbra said: tunca said: thelegbra said: arka arkaya dory ve tuncanın aynı targetı belirlemesinden çok kıllandım. ayrıca tuncanın da kendi dediği gibi birileri ölmeden ak göt kara göt belli olmayacak. eğer masumsan affet beni tunca. LYNCH VOTE: TUNCA eğer senin de amacın rastgele birilerini indirmek olsaydı çoğunluğa uyardın. penth'e bir şey demiyorum kendisine karşı oy kullananlardan birini suçlaması normal. ama senin mantığın ve kullandığın oy tutarsız. birileri penth'i korumaya mı çalışıyor acaba ? tunca ne desen haklısın, baştan üçüncü gözden bakıyorum, öyle gözüküyor. dory ile arka arkaya mesaj atmanızdan gereksiz derecede kıllanmışım. LYNCH OYU GERİ ÇEKME: TUNCA thelegbra said: evet, ilk gün tabiki körlemesine olacak çoğu oy, ama ben ne kadar mantığa dayandırabilirsem o kadar içim rahat olacak. masum birine oy verirsem her ne kadar oyun olursa olsun gece uyuyamam. çok vicdanlıyım öyle böyle değil :D bu konuşmalar ilk gündüz birinin suçlu oldugunu bilen birinin konuşmaları degil bence. senin aziz oldugunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dorynin suçlu oldugunu bilmene ragmen tuncaya oy verip gerçi çekmenin nedeni ne olabilir. ya baştan beri oyun oynuyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 o quote'da sadece dory'yi biliyodum tuncayı değil. tuncadan şüphelendim dori ile birlikler mi diye, diğer insanlar kıllandırınca acaba masum da paranoya mı yaptım diye düşündüm. tuncayı bilsem neden çekeyim geri tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e nie kesin bildigin birine degilde rasgele bi targeta hedef alıyorsun + ilk günün ölümündeki son oyu sen verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben değil baluu verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar