Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 "ilk tuncaya oy verdin demekki onun kötü olduğunu biliyodun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bence aziz olsa aziz oldugunu açıkladıgında gece kimligini ögrendigi kişiyide açıklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 asteroth neden değiştiriyorum. çünkü luniel bana masum gözüktü, olmayabilir de. onu bilmiyorum ama kötü birilerinin ölmesi gerekiyor. 2 isim aldım, biri dory biri tunca. yönlendirmeye çalıştım, yanaşmadı kimse, kimlik açıklayana kadar kanıtlamam zordu. şimdi açıkladığıma göre öğrendiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tuncaya oy verin, hemen oy vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 veya doriye: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 and the plot thickens.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ama ben anlamadım gece 1 kişinin kimligini ögrenebiliosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oyun basinda gündüz de öğrenme hakkı verdi azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ever kurallara baktım öyle bişey eklenmiş. şaşırdım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bastan beri vardi. eklemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 simdi aziz townie nötr + diger allignmentla 1 kötüyü öldürebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 en başından beri vardı. herneyse TUNCA ve DORY ANTI-TOWNIE. gözüme baka baka yalan söylediniz, yüzsüz pislikler. cuce luriel hanginiz townie? veya ikiniz de mi katilsiniz? elle tutulur bişeyler arıyordunuz, verdim. buyrun ötün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Tunca ve Dory anti-townie de, hangi gruba aitler? Hangisi occultistse onu öldürmek en mantıklı seçim olur şu dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Zaten başka çarem olmadıgından sana inanıyorum. oyumu ilk hedefime geri döndürüyorum. Linç oyu geri çekme:Cüce Linç oyu:Tunca Eger aziz degilsen çok iyi numara çektin yapacak bişey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 onu ögrenemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hadi beyler gece olmadan 2 kötü öldürebilir. ondan sonra zaten azizse thelegbra ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 iyi madem buyrun LINC OYU GERI CEKME: CUCE LINC OYU: TUNCA cenesi düşükler buyursun belli etsinler kendilerini oylarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gün 2 - Sabah 2 oy Tunca (thelegbra, Luriel) 3 oy Luriel (Tunca, Dory, Pen Duick) Linç için gereken oy sayısı: 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 itiraf ediyorum dory ile kurtadamız. eğer bizden birini öldürürseniz hiç şansınız kalmayacak siz bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 En azından yılanın bi başını ezeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 [offtopic] dory'yi aradım pc basinda degildi, uyuyomuş, çok uğraştım ama kalkmaya ikna edemedim. yarına kadar bekliceksiniz doryden birşey bekliyorsanız. gg. [/offtopic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Asteroth said: Tunca ve Dory anti-townie de, hangi gruba aitler? Hangisi occultistse onu öldürmek en mantıklı seçim olur şu dakikada. aksine bende kurt adamı öldürüp, gece katlıamını bitirmek daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aziz efendi, bizim oralarda aziz olmaz, keza bizim oralarda hainde olmaz bütün cuceler kardeştir sağdıktır bütündür, celikten örme zırh gibi. hangiis werewolf'sa söle alalım kellesini sonra zaten occoultlar sıkışır tek başlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kurtadamlar ölürse zaten gece 1 kişi ölecek bu sefer o da aziz olacak. 1 nötr 1 human 3 cultist kalıcak. oy sayısı muhtemelen 3 e düşecek. ve elicekler ki. Diger türlü de bir çıkış yolu yok. 1 kurt adam 1 cultist öldürsek gece 2 kişi ölücek zaten. en mantıklı şey 1 tarafı elemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cuce sadece anti townie olduklarını biliyorum, taraflarını bilmiyorum ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar