Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:
yahu bana atlıycağınıza ik mesaj uste bakın, asteroth yazmış baluunun sucluluk hikayesini

tamam sende o suçlamadan destek alıp gaz vermişsin millete. hem townie çıkması durumunda dayanıcak bir yerinde var?
Mesaj tarihi:
Gün 2 - Sabah

2 oy Cuce (thelegbra, Luriel)
3 oy Luriel (Tunca, Dory, Pen Duick)

Linç için gereken oy sayısı: 5

don değiştirir gibi oy değiştiriyorsunuz valla :P
Mesaj tarihi:
ayrıca luriel, ilk hedefin tutmadı bakıyorum hemen baska kurban arıyorsun.

Ayrıca yiyosa gelin lan! yiyosa gelin

*baltasına sarılırı*
ATEŞLEMI KORKUTUCAKSINIZ BENI!
Mesaj tarihi:
Hehe oylama hakkaten çok enteresan;

2 oy Cuce (thelegbra, Luriel)
3 oy Luriel (Tunca, Dory, Pen Duick)

Cultistler 3 kişi, Werewolf'lar 2 kişi ve toplamda 5 oy verilmiş.

İşin enteresan kısmı, 2 taraftan birinin karşı taraftan birine oy vermemiş olması ihtimali. Şu anda bir occultist'in linç edilmesi lazım, yoksa ezici çoğunluğu ele geçirecekler.

İşin içinde bir de kızgın sevgili olduğunu düşünürsek, ÇOK kafa karıştırıcı bir durum açıkçası o sebeple benim hala düşünmem lazım.
Mesaj tarihi:
bakın aziz dostlarım,

içimiz katil dolu, siz katiller, size de sesleniyorum. benim gibi masum köylülerin sayısı yok denecek kadar az. düşmanınız sadece biz değiliz ben onu biliyorum. kültistler, kurtadamları hedef gösterin, townieler olarak destekleyelim.

benim emin olduğum isimler var, verdim, destek gelmedi. buyrun siz verin tartışalım. korkunun ecele faydası yok, geberip gidicez.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar verilen oy sayısını hep işbirligine yoruyorsunuz saçma oluyor bence. renk belli etmemek için çekingen ayagı çekiyolar genelde. bakarsanız önceli linçlerdede çogunluk masumlar oyların. cunku kimsye güvenemiyolar. ama diger yandan anti-townlar ise dikkat çekmemek için öyle arada çaktırmadan oy veriyolar.
Mesaj tarihi:
madem azizsin, ilk tuncaya oy verdin demekki onun kötü olduğunu biliyodum, o kadar bağırdığına göre emindin baya.

onun kötü olduğunu bile bile, emin olmadığın halde bana neden oy attın?
  • Yeni Oluştur...