thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 BEN Bİ KATİL ÖLDÜRMEK İSTİYORUM. eğer luriel kurtadamsa ve cultist öldürücekse evet birliğim. eğer luriel cultistse ve kurtadam öldürücekse yine birliğim. yavşak dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Luriel'in oy değiştirişini görüp "Hah önceki sayfaları okumaya başladılar nihayet" dedim, der demez thelegbra atladı peşinden, yine başa döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahaha yavsak dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Cuce said: yahu bana atlıycağınıza ik mesaj uste bakın, asteroth yazmış baluunun sucluluk hikayesini tamam sende o suçlamadan destek alıp gaz vermişsin millete. hem townie çıkması durumunda dayanıcak bir yerinde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gün 2 - Sabah 2 oy Cuce (thelegbra, Luriel) 3 oy Luriel (Tunca, Dory, Pen Duick) Linç için gereken oy sayısı: 5 don değiştirir gibi oy değiştiriyorsunuz valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ayrıca luriel, ilk hedefin tutmadı bakıyorum hemen baska kurban arıyorsun. Ayrıca yiyosa gelin lan! yiyosa gelin *baltasına sarılırı* ATEŞLEMI KORKUTUCAKSINIZ BENI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 donu kafana geciririm azmo edit: kaciririm yazmisim ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 YA EDIT YOK BE. OFF VALLA LINC ETCEM ARTIK YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cüce misin nesin, oy ver tarafını göster, sakalını yakarım. ya aklı karışık bi towniesin ya da kimliğini belli edicek bi kötü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dedigim gibi tuncanın cultist oldugunu düşünüyorum. bu durumda ona 5 oy toplamam mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 altın parlaktır, elf kaypak. köyün elfi tunca, ama maşallah siz bi ona bir buna saldırıyosunuz. durmadan hedef değiştiren adama güvenip oy vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 zaten sana oy verdik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Hehe oylama hakkaten çok enteresan; 2 oy Cuce (thelegbra, Luriel) 3 oy Luriel (Tunca, Dory, Pen Duick) Cultistler 3 kişi, Werewolf'lar 2 kişi ve toplamda 5 oy verilmiş. İşin enteresan kısmı, 2 taraftan birinin karşı taraftan birine oy vermemiş olması ihtimali. Şu anda bir occultist'in linç edilmesi lazım, yoksa ezici çoğunluğu ele geçirecekler. İşin içinde bir de kızgın sevgili olduğunu düşünürsek, ÇOK kafa karıştırıcı bir durum açıkçası o sebeple benim hala düşünmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bakın aziz dostlarım, içimiz katil dolu, siz katiller, size de sesleniyorum. benim gibi masum köylülerin sayısı yok denecek kadar az. düşmanınız sadece biz değiliz ben onu biliyorum. kültistler, kurtadamları hedef gösterin, townieler olarak destekleyelim. benim emin olduğum isimler var, verdim, destek gelmedi. buyrun siz verin tartışalım. korkunun ecele faydası yok, geberip gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 arkadaşlar verilen oy sayısını hep işbirligine yoruyorsunuz saçma oluyor bence. renk belli etmemek için çekingen ayagı çekiyolar genelde. bakarsanız önceli linçlerdede çogunluk masumlar oyların. cunku kimsye güvenemiyolar. ama diger yandan anti-townlar ise dikkat çekmemek için öyle arada çaktırmadan oy veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 gene hesap yaptımda şu anda 1 tane sevgili 2 tane townie ya da 1 aziz 1 townie var 2 kurtadam 3 cultist var. çok zor bir durum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 biri 3 biri 2 kişi iki grup ik ihedef göstermiş, townieler olarak bu tuzağa düşmemişsek akıllandığımızdandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben baştan beri akıllıydım ama durduramadım masum katliamını gene elimden birşey gelecege benzemiyor. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oy birliğinin grupalaşmayla ilgisi yok gibi bi hal kalmadı artık, zaten occultlar bi adam daha kapsa kazanıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 biri çok iyi oynuyo ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 öyle düşünmeni istiyorda olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tamam artık başka şansım kalmadı, açıklıyorum. aziz benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Aziz sensen niye başkasının verdiği oya göre değiştiriyorsun oyunu? Onu geçtim, 4 townie öldürülmeden önce neredeydin? Hiç yönlendirme yaptığını görmedim ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aziz sensen kimin kimligini ögrendin gece hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 madem azizsin, ilk tuncaya oy verdin demekki onun kötü olduğunu biliyodum, o kadar bağırdığına göre emindin baya. onun kötü olduğunu bile bile, emin olmadığın halde bana neden oy attın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar