Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi çok hızlı gidiyorsunuz, yani şu anki hızınızdan bile hiçbir şey anlayamıyorum ben.

Oturup önceki sayfaları bir kontrol etmem lazım. Bariz bir şekilde hedef gösteriyorsunuz kendinizi ama bir sebebi olmalı yani.
Mesaj tarihi:
yalan mı ya be ne yazsam katılıyorum yazan o. sonra beraber çalışıoz oluo. hem ben biriyle beraber çalışsam bçyle ortaklaşa fikirleri açıkça belirtecek kadar saf degilim kusura bakmayın arkadaşlar hepiniz körsünüz.
Mesaj tarihi:
Luriel said:
yalan mı ya be ne yazsam katılıyorum yazan o. sonra beraber çalışıoz oluo. hem ben biriyle beraber çalışsam bçyle ortaklaşa fikirleri açıkça belirtecek kadar saf degilim kusura bakmayın arkadaşlar hepiniz körsünüz.

blöf
will save : success.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
edit yasak. bir kere daha edit gorursem vallahi aninda linc edip afise edecem o kisiyi.

azmo adama gülmüyorum oya hunharca gülüyorum sanılmasin diye yazdim. aa sen de!
Mesaj tarihi:
yok yok, ilk oylardaki temkin kimsede yok, belliki herkez rolunu biliyor planlar kurulmuş, azımı acıp bişi dicem, iki yudum iciyorum damağım ıslansın diye, aha yine etrafta bağırışmalar..

yok yok birileri kurmuş planını
Mesaj tarihi:
valla ben dedim baluudan şüpheleniyorum diye ama genede tunca daha dikkat çekici bence diye diger 2 oyumuda ona verdim baluu öldügüne göre başka şüphelim kalmadı.
Mesaj tarihi:
Beyler eski sayfaları baştan göz gezdirdim. Olay şöyle 2 townie birbiridnen şüphelenmiş. ilki asılınca onu hedef gösteren towniyi direk öglen vakti ilk hedef gösteren Cüce dir.

Cuce said:
linc oyu: Baluu

ben böle katakulli görmedim valla

bu yüzden araştırmalarımdan sonra kararım şu yöndedir

Linç oyu geri çekme:TUNCA

Linç oyu:CÜCE
Mesaj tarihi:
lurielle hiçbir alakam yok. eğer luriel kurtadamsa ben de yanıcam yanında. ama şansımı denemek zorundayım.

daha önce de belirttim yine söylüyorum. cultist seçtik galiba oy gelmiyor diye, onun için kumar oynuyorum.

LİNÇ OYU GERİ ÇEKME: TUNCA
LİNÇ OYU: CUCE
  • Yeni Oluştur...