Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 DELİKANLI GİBİ ÖLÜRÜM EN AZINDAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 luriel sen ve ben gece ggyiz, geceye kadar pislikleri ortaya çıkarabilsek bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sende beni agrrolatmaya kasıon ha aynı fikirlerim var diyerek. bu da iyi taktik ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Azmodai said: Gün 2 - Sabah 2 oy Tunca (thelegbra, Luriel) 3 oy Luriel (Tunca, Dory, Pen Duick) Linç için gereken oy sayısı: 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oyununuz inandırıcı gelmiyor Linç Oyu : Luriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 @luriel, AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Abi çok hızlı gidiyorsunuz, yani şu anki hızınızdan bile hiçbir şey anlayamıyorum ben. Oturup önceki sayfaları bir kontrol etmem lazım. Bariz bir şekilde hedef gösteriyorsunuz kendinizi ama bir sebebi olmalı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 edit yasak. bir kere daha edit gorursem vallahi aninda linc edip afise edecem o kisiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ne yazmış azmo açıkla, görüyon nası olsa sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yalan mı ya be ne yazsam katılıyorum yazan o. sonra beraber çalışıoz oluo. hem ben biriyle beraber çalışsam bçyle ortaklaşa fikirleri açıkça belirtecek kadar saf degilim kusura bakmayın arkadaşlar hepiniz körsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahahah iken @ luriel ekledi bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Luriel said: yalan mı ya be ne yazsam katılıyorum yazan o. sonra beraber çalışıoz oluo. hem ben biriyle beraber çalışsam bçyle ortaklaşa fikirleri açıkça belirtecek kadar saf degilim kusura bakmayın arkadaşlar hepiniz körsünüz. blöf will save : success. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Azmodai said: edit yasak. bir kere daha edit gorursem vallahi aninda linc edip afise edecem o kisiyi. azmo adama gülmüyorum oya hunharca gülüyorum sanılmasin diye yazdim. aa sen de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ayrıca surada masum olabilme potansiyeli sahip biri varsa oda benim. ölen kimseye linç oyu kullanmadım. bakarsanız görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tunca said: bırak şimdi en başından beri dikkat çekmeyip saçma sapan oylar verdin şimdi nasıl olsa bizi masum sanıyorlar diyerek abandınız bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 saçma sapan oylar vermedim hedefim hep belli benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şimdi de kıskanç sevgili ayağına yatıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yok yok, ilk oylardaki temkin kimsede yok, belliki herkez rolunu biliyor planlar kurulmuş, azımı acıp bişi dicem, iki yudum iciyorum damağım ıslansın diye, aha yine etrafta bağırışmalar.. yok yok birileri kurmuş planını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 valla ben dedim baluudan şüpheleniyorum diye ama genede tunca daha dikkat çekici bence diye diger 2 oyumuda ona verdim baluu öldügüne göre başka şüphelim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Beyler eski sayfaları baştan göz gezdirdim. Olay şöyle 2 townie birbiridnen şüphelenmiş. ilki asılınca onu hedef gösteren towniyi direk öglen vakti ilk hedef gösteren Cüce dir. Cuce said: linc oyu: Baluu ben böle katakulli görmedim valla bu yüzden araştırmalarımdan sonra kararım şu yöndedir Linç oyu geri çekme:TUNCA Linç oyu:CÜCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 lurielle hiçbir alakam yok. eğer luriel kurtadamsa ben de yanıcam yanında. ama şansımı denemek zorundayım. daha önce de belirttim yine söylüyorum. cultist seçtik galiba oy gelmiyor diye, onun için kumar oynuyorum. LİNÇ OYU GERİ ÇEKME: TUNCA LİNÇ OYU: CUCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yahu bana atlıycağınıza ik mesaj uste bakın, asteroth yazmış baluunun sucluluk hikayesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 luriel antitownie isen kafanı yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 resmen birlik gosteriyosun legbra?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben suçlu olsam senin taktigini uygulardum thelegbra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar