tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bırak şimdi en başından beri dikkat çekmeyip saçma sapan oylar verdin şimdi nasıl olsa bizi masum sanıyorlar diyerek abandınız bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahah luriel sanırım tuncanin x aşkı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 traşı bırak dory, ver oyunu hemen, vermezsen ondansın, veriyo musun vermiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory zaten verme 5 oy lazım ki 2 townieyiz. 5 oyu toplamamız imkansız burdan birini astırmamız için ancak kurtadam seçilmesi lazım sizinde oy vermediginizden anti-town oldugu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 neyney? oha hocam gibi kafami karistirip anlamadigim biseyi onume koyup inanmami bekledi adam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tuncaya oy gelmediğine göre tunca cultist olabilir. kurtadam seçersek cultistler de oy verir asarız. katil öldürelim de hiç farketmez. birileri oy versin, değiştirebilirim oyumu asmak için. KAN KAN KAN KAN KAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Tunca eger townie ya da kurtadam olda simdiye 2 den fazla oy gelegini düşünüyorum. bence mafia olma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegbra said: traşı bırak dory, ver oyunu hemen, vermezsen ondansın, veriyo musun vermiyo musun? luriel ve legbra ayni takimda arkadaslar bu kadar belli olmaz ayrica legbra ben senin cigerini biliyorum seni killi kurt adam seni!!! >=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cultist işte ne boksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Hatırlatma: kıskanç sevgilinin büyük aşkını bilmiyorsunuz... kıskanç sevgiliyi de bilmiyorsunuz... Ayrıca bir not daha... ölseniz bile sonuçta takımınız kazandığı zaman siz de kazanmış sayılıyorsunuz... ölü olsanız da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bırak bu çirkef ayakları dory yetti. sıra sanada gelecek sıranı bekle pis cultist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahahahahaha yarılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ne kadar çabuk kararlara varıp suçlama yapıyorsunuz yahu. Gaza gelmeyin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ne gelmeyelim 4 tane masum öldü ben ragee girmiş bir townie olarak görüme ilişeni sopalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 asteroth sen de mi kültistsin annem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 belli oldu asteroth-dory-tunca cultist 2 kişide werewolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 AAA SACINI BASINI YOLARIM LAN!! delinin zoruna bak ortaligi velveleye verip yine astiricaklar beni! hayır no fakin vey. kurt adamla duello yapiyorum kasabanin erkekleri kafam girsin size! madem bana saldiriyosun: linc oyu: luriel ya ben townieyim de sen ve leggişko, ayni yndasiniz cultistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 DORY GÖZ GÖRE GÖRE YALAN SÖYLÜYOR. EĞER İÇİNİZDE MASUM VEYA BİR GRAM VİCDANI OLAN BİRİLERİ KALDIYSA İNANMASIN! OYLAR TUNCAYA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aa şirrete bak. yılanın başı sensin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Luriel said: bırak bu çirkef ayakları dory yetti. sıra sanada gelecek sıranı bekle pis cultist. kurtadam değil de cultist olduğuna nasıl eminsin bu kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegrba sende ne yancı adamsın sendende şüphelenmeye başladım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gün 2 - Sabah 2 oy Tunca (thelegbra, Luriel) 2 oy Luriel (Tunca, Dory) Linç için gereken oy sayısı: 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cunku kurtadamlar 2 kişi tuncayı savunan 2 kişi var +1 kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ölümden sonra mesaj hakkımı kullanıyorum. HEPİMİZ ÖLEACĞEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory'de az değil hanı, mağralarda pek kaypak goblin gördüm ama bu kadar kayganını görmedim, "ay oy versemmi, sizde kötü gibisiniz versmi bilemedim edemedim" thelebgra nın aşırı "asalım asalımı" ayrı bir hikaye, normalde asmak istese bile böle dikkat cekmez kimse, takım arkadasına yüklenip sonucta kendinimi sağlama almaya calışıyo nedir. Luriel bi havalarda, etrafta hedef cokken iki gün öncesinin tuncasına dadanmasında bi bit yeniği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar