sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 DADADAAMMM..bravo size gerçekten masum köylü kızını da attınız ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 öeh neler olmuş ben yokken yazık olmuş gg yani artık, kurtadamlarla cultistler kapışır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ak göt kara göt çıktı ortaya. LİNÇ OYU: TUNCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 HATIRLATMA: Arkadaşlar gece ölenlerin sadece ALİGNMENTI açıklanıyor... görevleri değil. Çok soran oldu ne demek diye ondan söylüyorum. İkinci postta yazıyor zaten bütün alignmentlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 demin gece oylarla pro-townları öldürttün ama yok ayagı çekion bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2 townie daha ölmüşken bu kadar seri ve aynı kararlara varmanızdan fena halde şüphelendim ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cidden benim neyimi gördünüz de direk bana saldırdınız be LINC OYU: LURIEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha neden nasi?! yapmayin etmeyin arkadaslar, KATİL BULAMIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gün 2 - Sabah 2 oy Tunca (thelegbra, Luriel) 1 oy Luriel (Tunca) Linç için gereken oy sayısı: 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya bırakın bu ayakları zaten 2 townie kaldı gerisinin hepsi suçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory ve tunca katil arkadaşlar. bariz belli, azıcık oylamaları görün anlayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu doryde tunca nın yancısı okuyun baştan butun msjlarında savunma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha legbra asalim diyorum arkadassin diyosun?! tamam seni asalim madem cunku sebepsiz masum koylu avina cikmis bi kurtadamsin bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 5 Oy Baluu (Cuce, Asteroth, Elesso, Pen DUick, Sesu) 6 oy Penth (Baluu, Dory, Tunca, Asteroth, sesu) peki 2mizidne adı neden yok bu 2insanda bi açıklama plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pardon az onceki mesajim gitmemis, ben ondan celallendim: luriel tuncayi suclamanda mantikli bi sebep gosterebilirsen ben de tarafina dahil olabilirim. ama suan negatif. legbra kesin eski sevgilim hatta oyle IRONI MI YAPTIN AZMO ABV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bırakın bu ayakları direk aynı şeyleri savunup duruyorsunuz yancılar varsa sizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 e sesu'nun da 2 sinde de oyu var ama townielerden çıktı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 asalım diyosan oyunu ver, traş yapma. ucuz provakasyonlar bunlar. cultist misin kurtadam mısın nesin bilmiyorum, belki tunca da karşı kötü takımdadır ama ikiniz de katilsiniz onu biliyorum. AHALİ DİNLEYİN BENİ, AÇIN GÖZÜNÜZÜ DÖRT, KATİLLERİN KOLUNU BACAĞINI YOLALIM ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bakınız üstteki msj. eger baştan beri okursanız tuncanın yaptıgı tek şey. yok efendim birini öldürmek lazım diyip random pick yapmak ya da rüzgarın estigi yöne katılmak. sinsice dikkat çekmemeye çalışıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Luriel said: 5 Oy Baluu (Cuce, Asteroth, Elesso, Pen DUick, Sesu) 6 oy Penth (Baluu, Dory, Tunca, Asteroth, sesu) peki 2mizidne adı neden yok bu 2insanda bi açıklama plz. neden olduğunu bilemem ama tahmin yürütebilirim, eğer katillerdenseniz zaten size bir şey olmadıkça her şey sizin yararınıza, nasıl olsa gece oldukça indiriyorsunuz birilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 TUNCA MUST DİE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Abi neler oluyor lan bi sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Arkadaşlar bu tunca anti-town tüm hareketlerinden belli. tam bir tilki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 KESİN TUNCAYI, PARÇALAYIN, BİRİ ODUNLARI KAPSIN, ALOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha ya legbra ve şuriel resmen ortak calisiyosunuz legbra oy vericem ama luriel boyle yaparken emin olamıyorum anliyo musun?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar