Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ben buna sadece gülerim :) Konuşmaya değmeyecek bi adamsın... [Bu mesaj Korax tarafından 01 Nisan 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ben buna sadece gülerim :) Konuşmaya değmeyecek bi adamsın. Buyüzden cevap yazmayı kesiyorum...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ee o zaman yazmasana be neden yazıyon madem ezildiğinimi hissedfiyon ne ediyon?
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Lütfen bu thread altında tartişmanizi uzatmayın[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Counter-Strike Serverimiz Devrededir
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: kwnc, 01 Nisan 2004 13:54 tarihinde demiş ki: Bu arada Web sitenizin hostingi inanılmaz yavaş bw si cok az 1gb flm deildir umarım. Lutfen duzenleme eziyet oluor bize :D (Kafiyeli oldu beah :p ) Sitelerimiz American Time Week Telecom da 195mb lik bir hatda duruyor.Utah / Texas da. Sitenin bandwithi aylik 40gb .. Ki bu ay 3gb yedi.Forumda 25gb.Yavaş açilmasinin nedeni iss nizin yurt dişi çikişlarinda sorun olmasindan olabilir.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Öne çıkan mesajlar