Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unlive Ultima Online Shard Acildi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Korax, 30 Mart 2004 13:35 tarihinde demiş ki:
Ha unutmadan,

Forumlarınız'ı phpBB kullanarak yapmışsınız sanırım.
Fakat ufak bir ayrıntı var,En altta "Powered by phpBB 2.0.6 © 2001, 2002 phpBB Group" yerine "Powered by Gen Solutions."
yazmışsınız.

Dikkat edin tüm hakları saklı,başınız phpBB ile derde girmesin..

Saygılar...

Gen Solutions bu tür yazilimlari türkçeleşdiren, yada talep üzerine yazan bir firmadır.Sahibide benim.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Mesaj tarihi:
Sevgili RRa,

Eğer türkçeleştiren sen isen,

"Powered by Gen Solutions." yazamassın.
"Powered by phpBB 2.0.6 © 2001, 2002 phpBB Group"
Türkçe Çeviri : 'Gen Solutions'
yada "Powered by phpBB 2.0.6 © 2001, 2002 phpBB Group"
"Modifications implemented by Gen Solutions"

gibi koymanız gerekir.
Çünkü Powered by phpBB'yi silersen,Bu forumu Gen Solutions şirketi tarafından yapıldığını iddia etmiş gibi görünürsün.Buda iyi bi mahkeme ve tazminat bedeli.Özellikle bunu yapan bir şahıs değilde şirketse,phpBB bunu görünce şirket olduğunuz için fazla beklemez.Gerçi bekler yada beklemez onu bilemem ama daha önceden duyduklarıma dayanarak bunları yazıyorum.

Benim için problem yok,sizi kötülemek içinde yazmıyorum.
Önünüze açmış olduğunuz yolda ayağınıza bişeylerin takılmasını istemiyorum..

Kolay gelsin.

Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Mesaj tarihi:
said:
Kerhuzad, 01 Nisan 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
ne demek yani adamlar siteyi bi yerdenmi aşırmış vay vay vay scpleri sıfırdan yazıyolarda siteti aşırıyolar helal bab

Sana hiçbirşey demiyorum ya.
Nasıl bir adamsan...

Önceki forumda lafları yiyip daha burda gelip polemik yaratmaya çalışıyosun.Her forumda yazdığım yazılara atlamak zorunda değilsin.

Ayrıca,Siteyi aşırdılar demiyorum.
Önceki post'u okumadığın için böyle aptalca bişey yazıyosun.

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=69505&p=940602#p940602

Buyur şuraya bi göz at.yada tüm forumu BAŞTAN oku,Ondan sonra konuşacağını konuş.

Gereksiz laflar edip seviyesizlik yaratma..[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

[Bu mesaj Korax tarafından 01 Nisan 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Kerhuzad, 01 Nisan 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
ne demek yani adamlar siteyi bi yerdenmi aşırmış vay vay vay scpleri sıfırdan yazıyolarda siteti aşırıyolar helal bab

Şu yazılarının üzerine zaten anlamadan ve okumadan yazdığın belli.

Siteyi demedim FORUMLARI dedim.[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Mesaj tarihi:
PM'den küfür atacağını iddia ettiğin forum.

Uzatmana gerek yok...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Mesaj tarihi:
ha o forummu ben orda pm den küfür edicem demedim olayı saptırma sizin o boyacı hakkında yazdığınız yazıya içimden küfür etmek geldi dedim olay budur yani anladıysan ki anlaman zor snein
Mesaj tarihi:
Bu arada Web sitenizin hostingi inanılmaz yavaş bw si cok az 1gb flm deildir umarım. Lutfen duzenleme eziyet oluor bize :D (Kafiyeli oldu beah :p )
Mesaj tarihi:
said:
Kerhuzad, 01 Nisan 2004 13:20 tarihinde demiş ki:
ha o forummu ben orda pm den küfür edicem demedim olayı saptırma sizin o boyacı hakkında yazdığınız yazıya içimden küfür etmek geldi dedim olay budur yani anladıysan ki anlaman zor snein

Cevap vermeye gerek bile yok...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Mesaj tarihi:
Böyleleri burada barınıyor ya vallahi helal olsun..

Bunun gibiler olacağına paticikte seviyeli 10 adam olsun yine yeter...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Mesaj tarihi:
Selam,

Tartişmaya gerek yok, scriptler tamamen bize özel değildir nebula tabanlı scriptler var baya bi , ama 20-30 tane de ben yazdm rahat 0 dan.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Counter-Strike Serverimiz Devrededir
Mesaj tarihi:
said:
kwnc, 01 Nisan 2004 13:54 tarihinde demiş ki:
Bu arada Web sitenizin hostingi inanılmaz yavaş bw si cok az 1gb flm deildir umarım. Lutfen duzenleme eziyet oluor bize :D (Kafiyeli oldu beah :p )

hizli aslinda 1gb falan deil 100 ü gecik ama bilemiorum[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Counter-Strike Serverimiz Devrededir
Mesaj tarihi:
aman ya hala scplerlemi uğraşıyonuz ben artık yeni bi emulator çıkarma işne merak sardım www.kerhuzademulatoryapacak.com a girip destek verirseniz 5 yıl içinde nur topu gibi bir turk emulatoru çıkartabilirim
Mesaj tarihi:
Sen yapsan yapsan Lego ve K-Nexlerle ev,araba falan yaparsın :D[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Mesaj tarihi:
Senin ne mal olduğun belli zaten.Daha neye yorum yapıyosun..
Ben hakedenle hakettiği gibi konuşuyorum...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Mesaj tarihi:
Forum ortamını chat'e dönüştüren ben değil sensin.

3 e gidiyosun demek.

Okuma Yazmayı Söktünmü bari?
Yoksa Cin Ali Falan Okuyomusun hala :D
Önce okuma yazma öğren ondan sonrada gel script yaaz,algoritmayı anlaaa,html öğreen emi çocuğum?[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Mesaj tarihi:
ya zaten ben daha okumayı iice sökünce scp işlerine dalcam bak sen iice sökmeden dalmışın bide adını karboçavax koycam derken yanlış koymuşun snein sınıfını geçiren hocalara benim hocalar kızar
  • Yeni Oluştur...