Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Birader Avatarland'ın gel bana sponsor ol demesinden banane.Server açtıysanız gidin orda serverların topladıgı mekan var koyun amblemini tamam olsun bitsin bu kadar tantana neden ediyonuz. Yazarsa neden ayrılcam ben? Açıyosanız banane uoyu bırakalı 1,5 sene oluyo[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Madem öyle ne hakkımda ileri geri konuşuyorsun. Ben başkasına benzemem rezil ederim cümle alemin önünde. Bilmeden fikir beyanında bulunma bida.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 İnsan seviyesini belli etmesin yahu.. Neyse konu sapıttı nerde kalmıstık evet shardımız acılıyor :)
Brook Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Siz buraya sererin reklamını falanmı yapmaya geldiniz ? kim ne dese kafanıza göre bi savunma metodu hazırlıyosunuz.
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Selam, Brook evet shardın reklamını yapmaya geldik acıldıgını haber edelim kafa dusuncesi aynı olanlar gelsin die .. İlk mesajlara bakarsan kimin sataştıgını anlarsın.. Bizde rp uymuyorsunuz dienler forumda rp shardı kurduk diip askım nasılsın cicim die konusuorlar burda bizim sucumus nedir sonra arkadaslarını cagırıp neler dedirttiriyorlar ben kanala bi yazımla bu forumda 10 dakka icinde 30 u geçik mesaj gelir bizi savunucu ama neden öle bişey yapayım ben ? Vadinizde başarılar.
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Beyler paticik tekrar acilmis , tekrar Emülatörler bölümünde kapanmadan önceki son hali gibi bir ortam yaratmayalım .. Unlive Sunucuları açılmış ve buraya da reklam olarak yazılmış olduğu belli , bunu sorgulamanın manası bile yok ... Yapmaları da gayet doğal zaten . Arkadaşlarıma Başarılar Dilerim ( Unlive Yetkilileri )[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX
Zagg Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ba$arilar...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Brook Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Server reklamı öyle yapılmaz burda server reklamı yapan onlarca insan var. Reklam yapıcaksan serverin açıldığını haberdar edersin, kimseyle ağız dalaşına girmessin.Ama siz sürekli birileriyle tartışmaya giriyosunuz. Ravena'nın neler yazdıklarını hepimiz gördük, okuduk ama siz kafanıza göre sözleri sürekli biyerlere çektiniz. Şimdi yerinizde olsam bunun üzerine bidaha cevap atmam.
RRa Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 işinize bakın.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Selam, Heren Senin yardımların olmasa Unlive olmazdı.. Bu böle biline :) Sağolasın Heren ...[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
xheana Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Emeği Geçen Herkeze Başarılar Dilerim... Ra Dostumdur. Diğer arkadaşları pek tanımıyorum . Rp Pp bunlar Ultima da Türkiyede Artık Değerini Kaybetmiş Diye Düşünüyorum Nedenini Sormayın . Bunu başaranlar var ise Türk Uo Playerları Adına O Kişiye Teşekkürü Borç Bilirim.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
Kronos Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Xhena Teşekkür ederiz. Seninde elbette emeğin var beni iyi tanırsın :)[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
RRa Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Yeni Map ve Yeni IRK Sistemi geliyor.. Şuan açik olan shard playerlarımıızn vakit geçirmesi için. Playerlarımız istedi shardı değişdirdik. Map, Sistem ve Scriptler değişdi..[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Sorj Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: xheana, 28 Mart 2004 09:54 tarihinde demiş ki: Emeği Geçen Herkeze Başarılar Dilerim... Ra Dostumdur. Diğer arkadaşları pek tanımıyorum . Rp Pp bunlar Ultima da Türkiyede Artık Değerini Kaybetmiş Diye Düşünüyorum Nedenini Sormayın . Bunu başaranlar var ise Türk Uo Playerları Adına O Kişiye Teşekkürü Borç Bilirim. pp bütün serverlarda war ama RP YOK PP nın acılımı power play yani herşey kasmaya dahil kasim kral ben olim bab gralz budur pp[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Kronos Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Selam, PP nin o oldugunu o da cok iyi biliyor fakat cumleyi devrik kurudugu için anlayamamıssınız. Düzgün bir pp den bahsediyor gzde bir mage robe çekip f4 ceken ve pp yapıorum dien insanlardan bahsetmiyor..[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
xheana Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Pp konusunda Hem Fikirim Yalnız Artık Kasmak Bir İnsanı Kastırmıyor Çunku Bir Çok Shard'da Ph Denilen Birşey Açık . Kastım Bunadir.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
Korax Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Merhabalar, Öncelikle Kronosh'a bi kaç sözüm var. Bence bi Shard Admin'inin Kendisini Forumda Küçük düşürmemesi gerekir. "RP Yaparım yapmam sanamı kalmış,HEEE ben bikere senden eskiyim" gibi sözler,Serverr'ın başında bulunan bir Admin'e yakışmaz. Burda polemiğe girmen bile hata. Bu tür polemikler Admin'inde Server'ınında seviyesini düşürür. Ayrıca PP ve RP'yi bir arada yapan serverlar oldu. Hala neden yoklar'a gelince,Her server kapanabilir.Oyuncusuzluktanda olur,Sponsorsuzluktanda,Kişisel problemlerdende olur ama neticede hepsi birgün kapanır. Herneyse,Siteniz'i beğendim. Servera girmedim ama gördüğüm ve duyduğum kadarıyla Server'ınız güzel. Hepinize başarılar dilerim. Kolay gelsin. Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Korax Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ha unutmadan, Forumlarınız'ı phpBB kullanarak yapmışsınız sanırım. Fakat ufak bir ayrıntı var,En altta "Powered by phpBB 2.0.6 © 2001, 2002 phpBB Group" yerine "Powered by Gen Solutions." yazmışsınız. Dikkat edin tüm hakları saklı,başınız phpBB ile derde girmesin.. Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Pluton Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hayirli olsun[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833
Sorj Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Kronosh, 29 Mart 2004 19:25 tarihinde demiş ki: Selam, Düzgün bir pp den bahsediyor gzde bir mage robe çekip f4 ceken ve pp yapıorum dien insanlardan bahsetmiyor.. iyide abi bu pp değildir ki ??? ? ? ? ? ??[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Drachai Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Umarım başarılı olursunuz. Zamanında bizde denedik ama başarılı olamadık shardları ayırdık.Şimdi rol row da iki shard altında çalışıyoruz.Siz başarılı olursunuz inşallah[signature][hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi
Governor Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Kronos umarım herşey güzel olur. Başarı dileklerimle.[signature][hline]- Amentes UO Shard Developer - http://www.amentes.net
Kronos Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Erutan, 30 Mart 2004 14:12 tarihinde demiş ki: said: Kronosh, 29 Mart 2004 19:25 tarihinde demiş ki: Selam, Düzgün bir pp den bahsediyor gzde bir mage robe çekip f4 ceken ve pp yapıorum dien insanlardan bahsetmiyor.. iyide abi bu pp değildir ki ??? ? ? ? ? ?? Nedemek istediğimi 2 defa daha okursan anlarsın sanırım. düzgün pp.[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Kronos Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Teeşkür ederiz.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Counter-Strike Serverimiz Devrededir
Öne çıkan mesajlar