Demokrat Pati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Siz değerli patiler için peruk satışlarımız başlamıştır. Peruk siparişlerini bana özel mesajla verebilirsiniz. Peruklarımızın peynir ekmek gibi satılacağından hiç şüphem yok. Siparişlerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Hayır sen düzgün bi feyktin böyle pmlerle girdin de neden eski bi feykin attığı pm'lerden çalıyosun yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bir ara peruklu vardı senmiydin yoksa o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ahaha cidden peruk gibi saçı olan kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Peruk artı top sakal desen anladım da, peruk satışları pek ilgi çekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 adminimiz talep edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demokrat Pati Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 PhysX said: bir ara peruklu vardı senmiydin yoksa o :p Evet peruklu bendim ama yörünge dışına postalandım.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar