Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Stoke City 2-3 Everton :D oldukça keyifli maçtı, Stoke City penaltı gibi taç atıyor maşallah. attıkları 2 golde taç ile geldi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 manchester chelsea deplasmanında 1-0 önde . park attı golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nileppezdel said: Seviyorum :D FM'den ısındım, topçularını ezbere sayardım da unuttum artık, değişti de. Sitelerinden takip ediyodum bi ara. :) wimbledon takiminin yeni hali dons. finansal olarak zora girince MK grubu aldi diye hatirliyorum ve yer degistirdi takim. Taraftarlari da tepkisinden dolayi yeni bir takim kurdu, alt liglerde mucadele ediyor Wilbledon AFC diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 1-1 bitti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 chealse alır diyodum ben, vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 manchester kötü başladı ama çelsi maçlarını bırakmaz öyle kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o değil de manchester city portsmountu nası 6-0 yendi lan,nası gazdır bu? port fanıydım lan ben ? :((((((/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar