Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ingiltere Premier Ligi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iddaa günleri de başlıyo demekki fdsafas
of benim digitürk şu an UYDU HİÇBİR KANALI GÖRMÜYOR MÜŞTERİ HİZMETLERİ PLS diye ağlıyo lanet olsun izleyemedim de maçı
Mesaj tarihi:
Maçın hakemi efsane bi kararla Middlesbrough golünü vermedi. Adam kafayı vuracakken kornerden Tottneham'lı adam bunun yakasına yapışıyo bırakmıyo adam ona rağmen kafayı vururken hala asılı tottenhamlı uçuyo ama bi yandan tutunuyo. Adam penaltı vereceğine yada golü vereceğine Middlesbrough aleyhine faul çalıyor. Gerçekten efsaneydi. Golü atan adamın fotması yakasından yırtıldı elleriyle bile adama değmiyordu ama çekene faul yapıldı dedi nasıl oluyorsa hakem X(
Mesaj tarihi:
Syn said:
digiturk 78. kanal spormax'te olacakmış. spor paket yeter kısacası süper paket tuzlu biraz.

ne kadar bu spor paket ? digiturk sitesindeki çok pahalıymış gibi geldi bana sağda solda daha az olduğunu duyuyorum ama kesin olarak ne kadar
Mesaj tarihi:
Liverpool'un forması 45 dolar. Hatta forma, şort artı çoraplar toplam 73 dolar.

http://store.liverpoolfc.tv/products/footballkit/homekit/homeadultkit

Galatasaray'ın sadece forması 70 dolar.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=1950

Yorum yok.
Mesaj tarihi:
Evet biliyorum BJK ve FB'nin de farkı olmadığını. Bu gözüme çarptı bunu verdim hemen. Aradaki fark çok büyük, 70e 45.. Ayrıca biri Liverpool diğeri Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş. İngiltere'deki adamın gelirinin Türkiye'deki adamın gelirinden de kat kat fazla olduğunu düşünürsek kulüp yönetimlerinin taraftara storelardan alış veriş için kızmaya hiç hakkı yok. Ama yine alıyor muyuz storedan katkı için ürün? evet.
Mesaj tarihi:
Jones, Wheather, Huth, Pogatetz, Taylor, O'neil, Shawky Downing, Aliadiere, Tuncay, Alves

Reina, Arbeloa, Carragher, Skertel, Dossena, Benayoun, Gerard, Alonso, Kuyt, Keane, Torres
  • Yeni Oluştur...