chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bu spormax'i digiturk spor paketi sahipleri izleyemiyor diye duymuşluğum var. nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 iddaa günleri de başlıyo demekki fdsafas of benim digitürk şu an UYDU HİÇBİR KANALI GÖRMÜYOR MÜŞTERİ HİZMETLERİ PLS diye ağlıyo lanet olsun izleyemedim de maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 chesterfield said: bu spormax'i digiturk spor paketi sahipleri izleyemiyor diye duymuşluğum var. nedir ? Ne alaka ya var işte Ligtv izliyorum da normal spormaxi şu anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 süper paket üyesiyim bende de yok öyle bi kanal. allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Kapatacaksın abi makineyi. Kapalı tut biraz kanal kurulumu standby modunda yapılıyo. Dün bende de yoktu kapalı tuttum şimdi izliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 tamam doğru tahmin etmişim kapalı 10 dakikadır falan alet kaç dakkada oluyo o işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toroid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kapatmak zorunda diilsiniz. o ayarlardan kanal kurulumunu yapınca da çıkıyo yeni olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 "I'm West Ham till I die, Say I'm West Ham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm West Ham till I die." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 akşamki liverpool maçını verecek mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Veriyor olmalı öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Haha Tuncay deli alkış topluyo top çalıyo sürekli ilk 5 dakkanın 1'inde Tuncay alkışlandı rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Maçın hakemi efsane bi kararla Middlesbrough golünü vermedi. Adam kafayı vuracakken kornerden Tottneham'lı adam bunun yakasına yapışıyo bırakmıyo adam ona rağmen kafayı vururken hala asılı tottenhamlı uçuyo ama bi yandan tutunuyo. Adam penaltı vereceğine yada golü vereceğine Middlesbrough aleyhine faul çalıyor. Gerçekten efsaneydi. Golü atan adamın fotması yakasından yırtıldı elleriyle bile adama değmiyordu ama çekene faul yapıldı dedi nasıl oluyorsa hakem X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 benim bugun ku macta kesin emin olduğum birsey var artık alves e ingiltere ağır gelmiş .. gitsin o hollanda da oynasın bir maçta 10lar ca gol atsın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Middlesbrough 2-1 yendi Tottenham'ı. Goller Weather ve Mido'dan geldi. Tuncay çok istekli ve etkili oynadı ama gol bulamadı, yaptığı asistleri de Alves cömertçe harcadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 digiturk 78. kanal spormax'te olacakmış. spor paket yeter kısacası süper paket tuzlu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Of Çelsi 2-0 önde Portsmouth karşısında. Anelka attı ikinci golü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Syn said: digiturk 78. kanal spormax'te olacakmış. spor paket yeter kısacası süper paket tuzlu biraz. ne kadar bu spor paket ? digiturk sitesindeki çok pahalıymış gibi geldi bana sağda solda daha az olduğunu duyuyorum ama kesin olarak ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ligtv'yi her türlü barındıracagı icin fiyatı pahalı oluyor spor paketlerinin. http://www.digiturk.com.tr/package/?packageID=10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yagliymis ya. izleyemicez ligi. neyse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kablo tvden şimdi hangi ligi izleyebilcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Liverpool'un forması 45 dolar. Hatta forma, şort artı çoraplar toplam 73 dolar. http://store.liverpoolfc.tv/products/footballkit/homekit/homeadultkit Galatasaray'ın sadece forması 70 dolar. http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=1950 Yorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sadece Gs değil, BJK ve FB için de aynı durum söz konusu. Türkiye'de futbol is siryıs businız çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Evet biliyorum BJK ve FB'nin de farkı olmadığını. Bu gözüme çarptı bunu verdim hemen. Aradaki fark çok büyük, 70e 45.. Ayrıca biri Liverpool diğeri Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş. İngiltere'deki adamın gelirinin Türkiye'deki adamın gelirinden de kat kat fazla olduğunu düşünürsek kulüp yönetimlerinin taraftara storelardan alış veriş için kızmaya hiç hakkı yok. Ama yine alıyor muyuz storedan katkı için ürün? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 neyse sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Jones, Wheather, Huth, Pogatetz, Taylor, O'neil, Shawky Downing, Aliadiere, Tuncay, Alves Reina, Arbeloa, Carragher, Skertel, Dossena, Benayoun, Gerard, Alonso, Kuyt, Keane, Torres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar