Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox Bağlantı Problemi

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle, Firefox 3.0 kullanıyordum, bu hatayla karşılaştıktan sonra 3.0.1'e geçtim ama düzelme yok hala.

Sorun şu:

Hiçbir ayara dokunmama rağmen Firefox, açıldıktan yaklaşık 30 saniye sonra hiçbir internet sitesine bağlanmıyor. Bu ilk 30 saniyede istediğim kadar tab açıp istediğim internet sitesine bağlanabiliyorum; ama belli bir süre sonra hiçbir şekilde Firefox'a veri gelmiyor.

Bugüne kadar böyle bir problem yoktu, hiçbir ayar değişikliği yapmadım dediğim gibi. Sadece iki şey var: 1-) Dün gece Firefox açıkken elektrik gitti 2-) Bugün gün içinde pek çok defa internet bağlantım gitti

Bu mesajı opera'dan yazıyorum, operada kalmayı da düşünmüyorum, trollemeyin yani başlığı opera firefox diye; yardım istiyorum sadece.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Sorun şu:

Hiçbir ayara dokunmama rağmen Firefox, açıldıktan yaklaşık 30 saniye sonra hiçbir internet sitesine bağlanmıyor. Bu ilk 30 saniyede istediğim kadar tab açıp istediğim internet sitesine bağlanabiliyorum; ama belli bir süre sonra hiçbir şekilde Firefox'a veri gelmiyor.

Birebir aynı sorun var bende, sende kaynaklanmıyor bir addon veya direkt olaran FF'in bir bugı, gerçi FF bugı olsa fixlerlerdi şimdiye sanırım.

Kullandıgım eklentiler; download helper, piclens, birde normal açılışta boş gelen sayfaları 9 kutuya bölup orda kısa yolları tutan bir şey vardı, opera'da olan bir özelliğin addonla ff'e uygulaması.

benim buldugum çözüm o tıkanma anı geliyor ya 30 sn sonra kapatıyorum komple yeniden açıyorum, sadece ilk açılışta yapıyor zira o salaklığı ama çok aptalca bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
ctrl+n yaparsan başka sayfa açar. ctrl+t yapman lazım tab açman için.

Ay Allah razı olsun be.Daha yeni yükldeim ff'u ve bayada memnunum şu an itibariyle.Bide tab olayını çözsem diyordum ki yetiştin imdadıma :D

Peki sayfaları sürekli olarak sekmede açmak için bi ayar varmı.Yani başka bi ayara gerek varmı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...