Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalınan karakterin başka hesaba aktarılması.

Catzee

Öne çıkan mesajlar

Guildden biri ile konuştum, 13 yaşındaki bir çocuk gibi geliyor sesi ve sanırım Hollandalı dedi, belki hackleyen başka hesaba geçirip satmış da olabilir ama bilmiyorum şu anda offline adam. Guildden konuştuğum kişi zaten şey dedi, ben onun ya ebay ya da hacker olduğunu düşünüyordum zaten, Archimonde'un kim olduğunu sordu gchatten.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Reca, umarım geri alırsın.

Ben de mesela, şu yeni açtığım karaktere başlamadan, ilk sattığım hesaptaki mage'imi geri (ç)almayı düşünmüştüm :p

Secret Question ve Answer vermedim ben satarken. Kimlik bilgileri de benim üstüme. Rahat rahat geri alırdım aslında ama işte, hak geçmesin diye yapmadım, yazıktır.

öeh

moda bak be
imam-cemaat...

ben de 3 tane karakter sattım ama aklımdan bile geçmedi su ana kadar birini geri almak
ama gangren boyle diyince fikrim degisti lol (not)
Sosyal ağlarda paylaş

Account bende, main karakter yok. 3 kere bu konuda webform gönderdim ama takılı plak gibi migration'ı iptal edemeyiz diye cevap yolluyorlar. Gönderdiğim 3 webformunun hiçbirinde migration'ı iptal edin diye birşey yoktu. E açıklayamıyorum da durumu ya da anlamak istemiyorlar. Sanki hiç okunmadan "hah karakteri çalınmış verin rollback denied mailini cevap olarak buna" der gibiler. GM'e başvurmamın sebebi hem Gangren'in önerisi ile oldu hem de bir ihtimal karşılıklı konuşabilmeyi umdum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yazık be harbi.

Oh ne ala. Ben char çalim, gidip sıfır acc alim aynı soyadlı, aktarim oraya, 20 eur a full t6 altında rare binek olan ederi 2bin ytl fln eden charım olsun kimse de alamasın geri.

Vay be.

Yasal yol dicem ama yasal olarak blizzard'ı değil o kişiyi dava ettirebilirsin. Acc lar blizzard ın malı çünkü. Ama o kişiyi hırsızlık suçuyla mahkemeye verir, transferin hangi ip li bilgisayardan yapıldıgını buldurtur isp sinden adres ve bilgi ögrenip uğraşabilirsin. Savcılığa dilekçe vermen lazım ama tabii önce bu konuda (internet suçları vs) uzman bi hukukçuyla da konuşman gerek.

Zira adamın biri Eve Online da tüm insanlardan para toplayıp 100bin usd ye reel ortamda satmış ve dava sonucunda ortalıkta "gerçek bir dolandırıcılık olmadığı" için serbest bırakılmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee, dikkatimi çeken birşey var yalnız, official forumlarda da söylemişler, adam senin soyadını nereden biliyor?

Şifreni öğrenip, account management'tan baksa bile orda sadece ad, soyadının ilk harfi yazılı.

X*******

gibi. Ayrıca farklı accounta transfer için, gizli sorunu da bilmesi lazım.

Bu kişinin seni yakından tanıyan biri olmadığına emin misin?

Son olarak, Technical Support'a açmışsın official forumlarda konuyu, In Game Support olan bölüme aç.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Bu kişinin seni yakından tanıyan biri olmadığına emin misin?

Böyle bir şık yok bence

Catzee , o kişi kesinlikle seni çok yakından tanıyan biri. Muhtemelen eski-yeni guild arkadaşın. Mesela benim ilk merak ettiğim şey gizli sorun ne? Benim zamanında ilk aldığım hesap için mal gibi anne kızlık soyadını seçmiştim. Yani bir guild arkadaşım benim şifremi bilse, benden soyadımı ve dayımın soyadını laf arasında öğrenip, charımı rahatça hackliyebilir.

Benzer bir duruma düşmüş olabilirsin. Yada gizli sorun ilkokulun falansa gene bunlar arkadaşla tarafından hep laf arasında öğrenilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter Bloodscalp'a migrate edilmiş, bu konuda bir şüphem var. Çok eskiden hesabımı trade etme girişiminde bulunmuştum alliance'a geçmek için. Ettiğim kişiden paladin aldım ve paladin'i "salak gibi" onun aracılığı ile bir başka hesaba aktardım, yani hesap bilgilerini biliyordu adam, güvendim niyeyse. Bir süre oynadıktan sonra karakter eski serverına migrate edildi ve şifresi de değiştirildi. 3-4 mail gönderdim Blizzard'a sonuç çıkmadı, telefon ettim ve bana karakter için kimlik scan'i gönderildiği söylendi. O zaman bende kendi hesabımı geri aldım. Şu aşamada hesap bilgilerini bilen tek o adam var. Ama bir yandan da dediğim gibi sadece şüphe bu, bu kadar zaman sonra niye uğraşsın adam bununla? Off dramaya çevirdim konuyu iyice kusura bakmayın. Bunun dışında evimi 3-4 ay teslim edip bıraktığım adamda bile yok hesap bilgilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:
Karakter Bloodscalp'a migrate edilmiş, bu konuda bir şüphem var. Çok eskiden hesabımı trade etme girişiminde bulunmuştum alliance'a geçmek için. Ettiğim kişiden paladin aldım ve paladin'i "salak gibi" onun aracılığı ile bir başka hesaba aktardım, yani hesap bilgilerini biliyordu adam, güvendim niyeyse. Bir süre oynadıktan sonra karakter eski serverına migrate edildi ve şifresi de değiştirildi. 3-4 mail gönderdim Blizzard'a sonuç çıkmadı, telefon ettim ve bana karakter için kimlik scan'i gönderildiği söylendi. O zaman bende kendi hesabımı geri aldım. Şu aşamada hesap bilgilerini bilen tek o adam var. Ama bir yandan da dediğim gibi sadece şüphe bu, bu kadar zaman sonra niye uğraşsın adam bununla? Off dramaya çevirdim konuyu iyice kusura bakmayın. :)

nie uğraşsın: mount un yeter. biliosun o mount 500usd @ e-bay

ve bence o kişidir

ayrıca uğraşmaz senin verdiğin bilgileri txt kaydedip saklamış olsa yeter
Sosyal ağlarda paylaş

http://cgi.ebay.ca/WOW-5-sealed-booster-packs-Spectral-Tiger-Loot_W0QQitemZ160271375972QQihZ006QQcategoryZ150192QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Şunlar da var, Unredeemed bunlar ama, olay şu, adam bütün paketleri açıyor, eliyle yerleştiriyor sanırım, 10 paketten 3'ünde loot card oluo, 1'i tiger.

Gibi birşeydi galiba :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...