PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Arama yaptım ama bulunan konuların tarihleri çok eski arkadaşlar. yurt başvurularını bu yıl ne zaman yapacagız bilen varmı acaba? tarihleri ösym sitesinde duyuyracaklarmıs siteden başvuru yapacakmışız orda öyle okudum ama? bilen birileri varsa cevaplayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ornitorenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 22 EYLÜL-05 EKİM 2008 (05 EKİM 2008 DAHİL) YÜKSEKLİSANS, DOKTORA, ÖN KAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVI İLE YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARINA GİRECEK ÖĞRENCİLER iyide bunu dikkate alırsam ne zaman yerleşecem ki ben :S bende baktm baya bu sitelerede ? anlamadım bişi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 help ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar