hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yoksa kısa sürede değişmez insan demin kahve içmeye çıktım oturduğum yerde geniş çaplı kırmançi tiplerde bulunuyordu.iki tane kız geldi birbirine laf sokan ve ezilene yüksek sesle gülen iğrenç bir topluluğa dönüştüler. ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 evet kesin doğru bu(tu) paticikte de oluyo ara sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 edit: tüm cümleyi yanlış anlamışım iyi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bazı insanlar kızlardan çok uzak yaşıyor tabii, kız girince ortama değişiveriyor birden. arada bir ortama kız almak lazım. bu ülkenin en büyük sorunlarından biri gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ıssız bir adaya düşerseniz kırılacak üç organınız nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mentalite farklı Ben ortama kız gelince Allah'ın (c.c.) varlığına daha da inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravienne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ee ne demişler. "kızlar osurmaz,sıçmaz" senin kırmançilerde böyle düşünüp insan havasında hatunlara yaklaşmayınca tartışmada çıkar kavga da. peşin edit: rus kızlarının sıçtığına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demokrat Pati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Boşaltım ihtiyacı, kişiden kişiye değişmez. Herkeste vardır. Boşaltım yapmayan bir insan yaşayamaz. O yüzden herkes boşaltım yapmak zorundadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hahah evrim teorisi gerçekmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 etkilemeye çalışıyolar sadece bizse onlara AYI diyoruz hayvan bağırarak milleti ezerek hohahohaaa diye gülerek kimi etkilicekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sechil said: etkilemeye çalışıyolar sadece bizse onlara AYI diyoruz hayvan bağırarak milleti ezerek hohahohaaa diye gülerek kimi etkilicekse kendi türünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kadınları etkilemek için hemcinslerini satan erkekle işim olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar