Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Not:img vermek isterdim ama denedim nedense bozuk çıktı burda temelde işinize yarıyacak bir kaç resim var diğer bölgeleri de ayarlamaya çalışıyorum buldukça koyucam öncelikle biz guild kuracaz diyenler için bir kıyak ebonlore'un bütün beta boyunca kuşatmalarda geliştirdiği saldırılması çok çok zor bir şehir planı şehir planı ikinci olarak temel mob alanları ki şehirler bunların çevresinde kurulduğu için işinize yarıyacağına inanıyorum.Yalnız kings cross son betada yer değiştir o zaten çok önemli değil dünya haritası oyuna başlarken silverlance de başlamayı seçmekte fayda var.burdada silverlance deki bind pointler ver lvl ondan sonra seçeceğiniz ustalıkların trainer noktaları silverlance[hline]MAN WHO WALKS ALONE [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 27 Mart 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Peki mighty bişi sorucam. ben şimdi halfgiant warrior yapacam discipline olarakda dark knight düsünüyorum ama skillller olayını su an bilemiyorum. ben genelde two handed sword veya axe kullanmayı sevmişimdir hep ancak daocta two handed kullandıgınız zaman savunma olarak parrye abanmak gerekiyodu ki parry olayı rvr de pek bi işe yaramıyodu. bunda da öylemi yoksa parry rvr de bi shield kadar iş görüyo mu? daocta styleları blocklama şansınız varken parry leme sansınuz yok eger bundada öleyse secmeyecem two handed[hline]Carternas-Champion Hib/Ex. Jhalivar-Armsman Alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 parry i 80% üstünde geliştirenle karşılaşmadım mutlaka vardır da ilgilenmediğim için bilmiyorum.80% de işlevsizdi ama mesela ben dodge kullanıyorum dodge da 80% de işlevsizdi 110% yaptım karşı tarafı moralman çökertecek kadar başarılı oldu. tank vs tank de aslında one hand le two hand hemen hemen aynı one hand defans ve block şansı sayesinde defans olarak yüksek ama buna karşılık two handed lar daha fazla dmg vuruyor[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 şimdi biraz araştırdım 70% oranında 10 da 1 veya 2 oranında parry yapıyomuş ki aslında fena sayılmaz ki zaten pasif defanslardan fayda sağlamak için 100% ü geçmek lazım[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Thor bende ya Half Giant Warrior olacağım ya da DaC taki gibi Scout tipi bir adam olmaya çalışacağım. Okla Sniperlık yapmayı düşünen bir adam için hangi sınıf ve skileri tavsiye edersin ? Rogue/ranger'mı olayım yoksa scout mu?[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ranger çok daha iyi dmg koyar ama scout da çok sağlam debuff lar alıyo. ben ranger tercih ediyorum ne ararsan var[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 hmm ya halfgiant warrior olupta kılıc kalkan almak komik olur:) hayvani silahlar kullanmak lazım. bugün classlara yine baktım berzerkerda baya ii gibi özel abilityleri güzel area stun falan yapıyo. olmadı halfgiant-warrior-berzerker olup elime de söle two handed axe yakışır bana:)[hline]Carternas-Champion Hib/Ex. Jhalivar-Armsman Alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 warior isi kotu ben ya wizard ya da ranger olurum..bide thor kardes.. oyunu alacaz ot gibi ortada kalmiyalim..mesela ben ilk defa oyniyacam oyun geldiginde bi yardim edersin artik..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 sırf oyunun ara yüzüne alışmak ne nerde nasıl öğrenmek için bir ay önce dedim ki oynamakta kararlı olanlar beta yı indirsin local mode a kendilerini alıştırsınlar neyse artık oyunlar geldikten sonra ilk 1 hafta günde 12 saat kadar oyunda olucam orda yardım ederim[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar