Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?25,3473296 şimdi burdaki mantarlardan kalan sapları atmadık ve değerlendirmek gerek.. malumunuz şuan evde kimse yok gidipte dışarda yemek yemeğe kalksan bi ton iş neyse.. yapmanız gereken 2 top soğan ve kalan mantar saplarını değerlendirmek : ) şimdi soğanlarımızı küp küp kestik (kesim şekli tartışma götürür) daha önce tenceremize koyduğumuz ay cicek yağınıda kızartık soğanları içine attık; penbeleşmiş soğanlarımıza mantarlarımızı ekliyoruz.. mantarlarımız hafif suyunu saldıktan sonra üzerine kavaltıdan kalan domatezler eklenir tabi yine damak zevkine göre karabiber kekik tuz ve çeşitli baharatları atın kaynamaya başladıktan sonra kısık eteşte bi süre pişiriyoruz tabi bu esnada bi yarım bardak kadar su takviyesi yapıyoruz 30 dk falan pişirdikten sonra zati mantarlar küçülmeye başlıyor bi çatal tadımlığı tadarak piştiğine bakmanız tavsiye edilir pamuk şeker gibi ağzınızda dağılıyorsa pişmiştir.. buyrun afiyet olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 et lazım ona et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 salçada koyabilirdin yazıcaktım ama tabaktaki manzara çok güzel görünüyo,ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 salça yerine domates var yapay yollara başvurmuyoruz : P : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 soganla birlikte kusbası et atılırsa bu yemek efsane olur gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 eee lama ne zaman geliyoruz? güzel görünüyor hll valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 valla bi her daim bekleriz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bak gelirim toplarım izmir tayfayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu yemek tamamen elimizde kalan malzemeyi değerlendirme amaçlıydı,o yüzden ekstra malzemeye girmedik.ayrıca domatesler rendelenirse biraz fazla sulu olabilri yemek,mantarlar da suyunu salıyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 gerçekten güzel gözüküyr yanlız tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 saat olmuş sekiz işyerindeyim, bu topağı görmem kötü oldu. çok fena. bu arada eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 şu mantarın görüntüsünü hep sevmişimdir ama bi türlü yiyemem sevemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar