shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 do you now what İt Feels Like loving someone that s in a rush to throw you away cevirirmisnz ama o espriyi yapmayın yazıyı ters cevirme falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 çevirdim dh0 yh0u N0w what İt FèèLsh Liqhè L0vhiNq sh0Mè0Nè that sh iN a rushh t0 thr0w yh0u awayh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sevdiğinin birinin sana yol(fırlatıp atmasının) vermesinin ne demek oldugunu bilirmisin diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 burtonesk said: çevirdim dh0 yh0u N0w what İt FèèLsh Liqhè L0vhiNq sh0Mè0Nè that sh iN a rushh t0 thr0w yh0u awayh hatırlatın bi ara gülelim suna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 do you now what İt Feels Like loving someone that s in a rush to throw you away Sizi biran önce fırlatıp atmaya çalışan birini sevmek nasıldır bilirmisiniz tarzı bişey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 mesaj düzeltmeyi ögrenemedim alıntı yapıp duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Red said: sevdiğinin birinin sana yol(fırlatıp atmasının) vermesinin ne demek oldugunu bilirmisin diyor :) teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 JD said: do you now what İt Feels Like loving someone that s in a rush to throw you away Sizi biran önce fırlatıp atmaya çalışan birini sevmek nasıldır bilirmisiniz tarzı bişey sanırım teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 shuTdoWnX said: hatırlatın bi ara gülelim suna oyy nihan ne diyor bu arkadaş? hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 çevirin demiş çevirdim ben de. hangi dilde çevireceğimizi söylememiş ne yapayım elimden geleni yaptım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 nihan ay lav yu so maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben de seni bebek <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bende hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar