Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler okuyun biraz etrafı ya :)

OB Client, Eylül'ün ilk haftası - günlerinde download edilmeye başlanacak.

@ eregorn2

160 yerine 140 YTL vermeni sağlayan o kağıt değil, elinde bulunan fatura.

O kağıtta bulunan kodu acil olarak ARAL'a göndermeni tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
KillerLord said:
ben mavishop dan aldım adamları arayıp sordum bizde kaydınız var ön sipariş yapanların hepsine vereceğiz diyorlar tabii almak isteyenlerden. Aral'a birşey göndermedim :P

aynen... ben mavi shopdan aldım ve üzerinde sifre yazılı bi kaıt çıktı... üstünde bunu gönderin ve ce alırken 20 ytl indirim kazanın yazıodu
Mesaj tarihi:
Download edebılen arkadaslar bızı bılgılendırebılır mı sımdı tum patchlerle beraber tum clıen ı cekmek ne kadar zman alır?

1024 ADSL baglantısına gore yazabılırsek daha genel olur...

Lalu arkadasımız torrent ı vermıstı ama flashget ıle cekılmıyor cok yavaslıyor sonundada kopuyor.EN azından bende boyle....
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Ben dedim.

Kutunun içinden normal içeriğe ek olarak, Türkçe küçük bir kağıt çıkıyor, ARAL ile ilgili ve arkasında bir kod yazılı.

CE kopyanı garantilemek için o kodu ARAL'a bildirmen gerek.

simdi baktim. icinden ingilizce, orjinal Headstart, item icin 3 tane key yazan kagit cikti.

baska bir turkce yazan Cd cover in arkasina sIkIstrilimis, preorder in vericegi seylerden bahseden bir yazi var. Bundan mi bahsediyorsun ?

oyleyse, bunu cikartmak zor olacak, bildigin cover in arkasinda.
Mesaj tarihi:
draedan said:
bahsedilen kagitta, GELISMELERDEN HABERDAR OLMAK icin isminizi, email adresinizi ve kodunuzu yollayin diyor. Yani gondermek zorunda degiliz.

kaıdı bi daha oku... 20 ylt indirim yapıo o kaıt...
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Yahu neyi tartışıyorsunuz?

O kağıtta bir kod numarası yazıyor, gönderirsen avantajına olur, göndermezsen de sen bilirsin.

Alla alla.

cidden nei tartışıoz biz... oyun çıksın
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Yahu neyi tartışıyorsunuz?

O kağıtta bir kod numarası yazıyor, gönderirsen avantajına olur, göndermezsen de sen bilirsin.

Alla alla.

lol, sen buna tartisma diyorsan, harbisine ne dersin acaba.
  • Yeni Oluştur...