eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 warhammer said: Experience the glory of battle and the thrill of WAR before the game goes live. The Open Beta will be level capped and content restricted. You will be allowed to choose any of the game's 20 unique careers and advance through rank 20. You will also be free to explore and battle across Tiers 1 and 2 of each army's homeland. Please note that any characters created during the Open Beta will NOT carry over into the live game as they will be wiped from the servers. To register for Open Beta: After August 15, 2008 visit the Mythic Entertainment Account Management website. Create a new Warhammer Online game account. When prompted, enter your Open Beta code.* Your Open Beta code can be found on the card in your pre-order box or in your pre-order confirmation email. Open Beta files will be available for download on August 15th. PLEASE NOTE: The start date for Open Beta is still to be determined. Check back here for updates! * If you have previously entered your Open Beta code in the Beta Center, you will need to enter it again when you create your WAR game account at the new account management site. 15 inde başlıo open beta... ehi..
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 www.warhammeronline.com pre order la ilgili bi bölüm var, ortada 2. ona bi tık açılır...
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 www.warhammeronline.com Amerika için ama. Avrupa olanında daha hiçbir şey yok.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 olabilir ama en azından yakın bi tarih olur... aralarına dağlar kadar fark koymazlar...
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 GOA nedense ağırdan alıyor baya
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ne güzel heves yapmıştım bea... ama bakarsın bütün dünyada aynı anda başlar open beta ha?... olmamı?...
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 :D umarım başlarda biraz tadını çıkartırım okullar açılana kadar...
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bence aynı anda başlamycak zaten amerika serverında oynucak insanlar çok dan girdi open beta kodlarını. blizzard gibi mythic de avrupalıları sevio galiba. =((
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bunlar gecen hafta, haftaya alacaz ce pre-order yapanları closed beta'ya demislerdi... gunu falan belli oldu mu ?
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kfg said: bunlar gecen hafta, haftaya alacaz ce pre-order yapanları closed beta'ya demislerdi... gunu falan belli oldu mu ? aldıımızı nerden bilcekler?
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 eregorn2 said: kfg said: bunlar gecen hafta, haftaya alacaz ce pre-order yapanları closed beta'ya demislerdi... gunu falan belli oldu mu ? aldıımızı nerden bilcekler? kod girecez ?
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Acele etmesinler suaralar tasiniyorum adsl nakil falan derken benimde isime gelir acikcasi.
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 avrupa için olanı ne olacak ne salak iş yapıyor bu adamlar
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Client ı cekemıyorum flashget ıle torrent ı ındırmeye basladıgımda kesılıyor cunku cok yavas kalıyor 3-5 bılgısayarda denedım hep boyle acaba ANKARA da bır ınternet problemımı var bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım...
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Dün akşam dan beri makine açık %11 oldu şimdi....Akşam özellikle yavaş çekiyordu..BAğlantı kopmalar yaşadım.Şu anda 85kb ile çekiyor... BU arada Free DOwnload Manager baya iyi bir programmış..Türkçe desteği de var..tavsiye ederim...
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 :( 2-3 gun once max hizla indiriyordum ben.
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Upload dowloadı etkilermi..Eğer etkiler ise ; uploadı kapatabiliyormuyuz :(
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Etkiler, ADSL'de en azından. Maksimum upload yapıyorsan, download hızından %40 civarı kaybedebilirsin. Netlimiter kullan veya kullandığın torrent programından maksimum upload hızını azalt.
Öne çıkan mesajlar