Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 XPnin search windowunu bir şekilde kullanmak veya açmak mümkün mü Vistada? Bir türlü ısınamadım Vistanın yeni sarch özelliklerine.
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bazı yarımyamalak eklentiler var ama onlarla uğraşma,ileride gelicek windows7de de vistanın search olayı aynen taşınıcak,alışmaya çabala xD
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bu vista 2. bi winME vakası oldu ha. İnek micros~1 direkt bütün pazarı asıl işletim sistemini geliştirmek için kaynak olarak kullanıyor. Ne ala memleket ulan.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bende son sistem bir pc alıyorum 2 gün sonra vistaya geçicektim geçmiyimmi acaba ? (directx10 için) Çok sorun yaratıyormu
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Gecme bence XP cok daha iyi. Ama directx10 iste ahhh microsoft!!!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Masticore said: bende son sistem bir pc alıyorum 2 gün sonra vistaya geçicektim geçmiyimmi acaba ? (directx10 için) Çok sorun yaratıyormu ya sadece oyun oynayacaksan derdin olmaz, da işle ilgili bişeylerin olursa eblek eblek şeyler çıkıyo illa ki.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 fista search b.kunu çıkarabiliyor bazen. bi şarkı ismi yazıyorum türkçe,bütün msn kayitlarımı buluyor falan. bayık D:
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mr_Hand said: Masticore said: bende son sistem bir pc alıyorum 2 gün sonra vistaya geçicektim geçmiyimmi acaba ? (directx10 için) Çok sorun yaratıyormu ya sadece oyun oynayacaksan derdin olmaz, da işle ilgili bişeylerin olursa eblek eblek şeyler çıkıyo illa ki. Evet sadece oyun için. Evde bir pc var zaten
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 onda da yeni oyunları oynayacan tabi :D çok eski oyunları oynamaya kalkarsan fix patch ıvır zıvır uğraştırır.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mouse ve starta search secenegi eklemek icin Bunu buldum arastırırken. Aynı sey degil XPdeki ile ama her seferinden ugrasmaktan daha kolay search yapıcam diye. O sayfadaki "Getting Search back to Vista's folder context and Start menu" baslıgı anlatıyor nasıl olacagını. Kolay ve risksiz bir işlem.
Öne çıkan mesajlar