Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Başlık özetlemekte. offer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bizim guild satiyor. 5k gold giefrating ile kontak kur efecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Saol Alper akşam temasa geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bi kaç ay daha sabredip 80 li levellerde gidip alsanya =) şimdi 5k gold ziyan gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Blizzard açıklama yaptı expansion gelince kalkıcak war bear herkes almasın diye o binegin degeri dahada artacak ilerde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bogachan said: Blizzard açıklama yaptı expansion gelince kalkıcak war bear herkes almasın diye o binegin degeri dahada artacak ilerde yani hah bnde bunu dicektim ondan almaya çalışıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 evet arkadaşlar bende almayı düşünüyorm ama 5k biraz tuzlu geliyor aranızda başka teklif verecek olursa sevinirim [bu araada burning legion (ally)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 5k mı yarın akşam müsaitseniz almaya geleyim ayımı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hop sıra var ben dedim önce >.< :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 stormscale horde satan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hani şu oyunu şekil için oynuyor olsam gidip undead açardım. acayip çirkin bir gnoem açtim. ne giyim ne kuşam ne tip nede mount değer verdim.ayrica ayi acayip iğrenç gözüküyor. nolifer olsam gidip wintersprint mob kesip oradaki honor ile alınan kaplani alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Darkthrone said: hani şu oyunu şekil için oynuyor olsam gidip undead açardım. acayip çirkin bir gnoem açtim. ne giyim ne kuşam ne tip nede mount değer verdim.ayrica ayi acayip iğrenç gözüküyor. nolifer olsam gidip wintersprint mob kesip oradaki honor ile alınan kaplani alirim. Kolaylastı orda rep kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Frostmane Horde da 4.5k ya satılıyor WotlK gelmeden 1 ay öncesine kadar falan alamazsam mecburen satın alacağım bir guildden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Darkthrone said: hani şu oyunu şekil için oynuyor olsam gidip undead açardım. acayip çirkin bir gnoem açtim. ne giyim ne kuşam ne tip nede mount değer verdim.ayrica ayi acayip iğrenç gözüküyor. nolifer olsam gidip wintersprint mob kesip oradaki honor ile alınan kaplani alirim. ya alper o nick dün off du :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Dworgian said: Darkthrone said: hani şu oyunu şekil için oynuyor olsam gidip undead açardım. acayip çirkin bir gnoem açtim. ne giyim ne kuşam ne tip nede mount değer verdim.ayrica ayi acayip iğrenç gözüküyor. nolifer olsam gidip wintersprint mob kesip oradaki honor ile alınan kaplani alirim. ya alper o nick dün off du :S konuşayım bu akşam raid var gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bu arada nasıl işliyor sistem? Benim druidin gearı çöp mesela, ZA yapsam direk yalan olurum. Kutu açılacağı zaman mı raide alıyorlar nasıl oluyor? Ya da wipe yediler diyelim param ne olacak vs. vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ok cepten çaldır online olim bende gerekiosa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi herkeste var bi manası kalmadı bence ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 arabadır motordur bişiler yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 geliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya manası kalması değil ki. ben çok sevdim o bineği geldiği günden beri. e wotlk de kalkıcak. şu ara aldık aldık alamadık bomba patlar bende gerçi dün arkadaşla konuştum 2 tane deneyimli tank lazım dedi ben tank ım dedim "random olmaz deneyimli lazım" dedi ezdi direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 eee doomedda ark sen ezik guildde adamlar muru deniyor sen ayı icin adam arıyosun git bizimmkilere sor rolla dagıtıyorlar satarlarmı bilmem ben girmiyorum pek oyunada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 guildden biri (bkz alper) onlara sor dediği için soruorum. permanent ten gelicek ayı gelmesin ayrıca ben o guildle parti bile kabul etmiorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cok kolaylastı orası be jonem ben huntera 2 günde aldm éé Darkthrone said: nolifer olsam gidip wintersprint mob kesip oradaki honor ile alınan kaplani alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar