Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burning Legion - WTB Amani War Bear :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bogachan said:
Blizzard açıklama yaptı expansion gelince kalkıcak war bear herkes almasın diye o binegin degeri dahada artacak ilerde yani

hah bnde bunu dicektim

ondan almaya çalışıorum
Mesaj tarihi:
hani şu oyunu şekil için oynuyor olsam gidip undead açardım. acayip çirkin bir gnoem açtim. ne giyim ne kuşam ne tip nede mount değer verdim.ayrica ayi acayip iğrenç gözüküyor.

nolifer olsam gidip wintersprint mob kesip oradaki honor ile alınan kaplani alirim.
Mesaj tarihi:
Darkthrone said:
hani şu oyunu şekil için oynuyor olsam gidip undead açardım. acayip çirkin bir gnoem açtim. ne giyim ne kuşam ne tip nede mount değer verdim.ayrica ayi acayip iğrenç gözüküyor.

nolifer olsam gidip wintersprint mob kesip oradaki honor ile alınan kaplani alirim.

Kolaylastı orda rep kasmak
Mesaj tarihi:
Darkthrone said:

ya alper o nick dün off du :S
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
Darkthrone said:

ya alper o nick dün off du :S

konuşayım bu akşam raid var gelir.
Mesaj tarihi:
Bu arada nasıl işliyor sistem? Benim druidin gearı çöp mesela, ZA yapsam direk yalan olurum. Kutu açılacağı zaman mı raide alıyorlar nasıl oluyor? Ya da wipe yediler diyelim param ne olacak vs. vs.?
Mesaj tarihi:
ya manası kalması değil ki. ben çok sevdim o bineği geldiği günden beri.

e wotlk de kalkıcak. şu ara aldık aldık alamadık bomba patlar bende

gerçi dün arkadaşla konuştum 2 tane deneyimli tank lazım dedi

ben tank ım dedim "random olmaz deneyimli lazım" dedi ezdi direk :D
  • Yeni Oluştur...