Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video paylaşım

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Video paylaşmak isteyen çılgın gençlik için özel konudur. Lütfen videonun içeriği ile ilgili resim/metin mutlaka koyun. Tek link verip sıyrılmayın işten. Sıyrılsanız bile mesajlara dokunmayacağım ama diğer arkadaşlar tarafından belli bir yerden sonra bıkkınlık verebilir, benden uyarması ;)

youtube izleyebilmek için http://www.vtunnel.com/ adresinden faydalanabilirsiniz ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
dilinde tüy biten paramecium demiş ki; said:
...Video paylaşmak isteyen çılgın gençlik için özel konudur. Lütfen videonun içeriği ile ilgili resim/metin mutlaka koyun. Tek link verip sıyrılmayın işten. Sıyrılsanız bile mesajlara dokunmayacağım ama diğer arkadaşlar tarafından belli bir yerden sonra bıkkınlık verebilir, benden uyarması...

Ben ne diyeyim sana ahh bilmem ki...

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

crash test faciaları

attp://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/97e07e69122ee7923bde3c7c93180a55cd2359a2cb07b0d74c5b069e22824f97bb2b39342806c52284a9ceba46b5eedaac511297f8c6f47218944

attp://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/97e07e69122ee7923bde3c7c93180a55cd2359a2cb07b0d74c5b069e22f246b7b8162b424d22ee3e18944

yorumu sizlere bırakıyorum =)

linkler düzeltildi.paramecium
Sosyal ağlarda paylaş

Golden Sahara II
http://www.youtube.com/watch?v=Hh79rjltJJI

kendi zamanının oldukça ötesinde olan arabalardan birisi Golden Sahara II

Ön kısmında otomatik frenleme için antenleri 3çeşit direksiyon tipi, uzaktan kumandalı kontroller, sesle aktivasyon, ışıklandırılmış şeffaf tekerlekler, mini bir buzdolabı (buz kovası), televizyon, nasıl bağlandığını bilmediğim bir telefon ve ses kayıt cihazı.. bi sürü şey var arabada! sanırım 1953yapımı bi lincoln capri üzerine yapılmış araç.. 1955 yapımı olduğunu okudum bir iki kaynaktan ama video 1962'den. 1958 ile 1960'ların arası amerika turu atmışlar ve aracı sergilemişler..

Araç 75,000$ o zamanın parası ile. Şimdinin parası ile kaç olur bilemiyorum! Ama sanırım ÇOK!

Videoda cam tekerlekleri görsek dahi ışık yaydığını göremiyoruz. Bazı fotoğraflarda normal tekerlekler ile görünüyor araç. Söyleyenlere göre sadece üstleri sarıya boyanmış bu tekerleklerin. Ama cam(!) tekerlek olayı gerçekmiş..

Bu arada yandaki altın kaplama kısım ve ışıklı jantları gördüğümüzde Pimp My Ride'daki abartma ve ışıklandırma olayının zencilere has olmadığını ve sanırım Amerikan kültürünün sağlam bir parçası olduğunu söyleyebiliriz.

Konsept artlarda aracın ön tekerleğinin ışıklandırıldığını görebilirsiniz. Tabii bir de '50lerden kalma bi afeti devran mevcut..

Aracın renki fotolarını bulmak zormuş ama Google baba sağolsun bana tamamını getiriverdi..

Tabii yahu ışık saçan tekerlek mi olur diyenler de olacaktır.. Sanırım Goodyear böyle bir şeyler yapmış:

goodyear'ın ürününün daha net fotoğrafı

sonuç olarak zamanına göre oldukça ileride olan bir işe imza atmışlar. Güvenlik kriterlerinin olmadığı yıllarda görselliğe kasmanın limiti yok tabii, dilediklerini yapmışlar..

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...