Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: SEZON 1 (Bitti, Yoruma Acik)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Dory doktorum demissin, bu da seni mafyanin en buyuk dusmanlarindan biri yapiyor. Eger seni asmassak su noktadan sonra, mafyanin seni oldurme olasiligi yuksektir. E o zamanda kimin mafya olup olmadigini anlamamiz daha zor olucak, ama sen simdi asilirsan mafyanin obur hedefinden yola cikarak kim olduklarini bulabilecegiz.
Sosyal ağlarda paylaş

doktorsam verdigin kurban seni koruyabilicek biri bunun farkinda misin?
cok duz mantik düşünüyosun.
emre, doktor olmayabilirim diyorum. dedigim gibi herkes dogru soylemiyor bu oyunda.
ama mafya olmadigimi da gosterebiliyorum.

asalim keselim yapmadim
kendime yandas aramaya calsitim

ve bi anda patir patir yagan oylari düşün
mafya belki oyundan haberleşemiyo ama
biliyolar birbirlerini
ve kotu tarafi eger 3- mafya oy vermisse, gun bitmeden digeri de katilicak ve kazanmis olucaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
doktorsam verdigin kurban seni koruyabilicek biri bunun farkinda misin?

tamam dory bunun farkindayim, fakat seni kurban etmezsek mafya zaten edicektir diye dusunuyorum, ama seni kurban edersek mafyanin kimi kurban ettiginden yola cikarak bir teori uretilebilir diyorum.
sen zaten oluceksin kisa surede diyorum yani olay o anlatabiliyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

Kızgın kalabalık önceki gece buldukları cesedin etrafında toplanmıştı... şehit polisin intikamını almak için kendi aralarında saatlerce mantık yürütmeye çalıştılar ve bu gergin ortamda kaçınılmaz olan oldu ve kalabalığın arasından 7 kişi ip çıkarıp parktaki salıncağın üzeriden sallandırmıştı. Kan istiyorlardı ve mantıksızlığın hakim olduğu bu saatlerde halk DORY'i asarak ilk kanını akıttı... ama cesedi inceleyen halk içinden çıkan seteskop ve reçete defteri karşısında şoke olmuştu... öldürdükleri kişi kasabanın doktoruydu... artık onları gece vurgunlarından koruyacak kimseleri yoktu... katiller halen ortalıkta geziyordu...

İlk linç Dory. Doktor öldü.
Sosyal ağlarda paylaş

GÜN 1 - GECE

Gece oldu arkadaşlar, 4 mafya üyesinden ortak bir isim alana kadar gündüz olmayacak... bana cevabı ulaştırın lütfen. Şu an mesaj atmak yasak, Gündüz olana kadar bekleyin.

Oyun dışı da oyunla alakalı birşey konuşmayın lütfen. Dory konuda daha fazla yazı yazamiyorsun ama bir veda post hakkın var. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gün 2 - Gündüz
Kasaba halkı gece tedirgin bir halde uykularını alabilmişti... önceki gece yanlış insani linç etmenin verdiği vıcdan azabı pek uyku tattırmamıştı. Halk uyanıp evlerinden çıktığında ise karşılarındaki manzaradan daha da vicdan azabına girmişti... kasabanın tam ortasında kafası, kolları ve bacakları ayrılmış bir ceset vardı... dahası da meydanın ortasındaki bayrak direğinde TUNCAnın kafası asılmıştı... bir masum sivil daha can vermişti. Kasaba halkı yine kızgındı ve LİNÇ kokusu hakimdi...

Tunca Mafya tarafindan olduruldu. Kasaba Halki 1 kisi kaybetmis oldu, ozel bir rolu yoktu.

Simdi gunduz basliyor, tekrar konusabilirsiniz arkadaslar, linc icin gereken oy sayisi 6 dir.
Sosyal ağlarda paylaş

Tunca mı?
Beyler bayanlar neden tunca peki? Söylediklerine nazan mafia onun bazı şeyleri açığa vurmaya başladığını düşündü ve tehlike olabileceğini gördüki indirdiler hemen.

Dory nin asılması tamamiyle bir hayal kırıklığı oldu , kendini ifade etmesi bana çok yapmacık geldiğinden onun mafia olabileceğini düşündüm ; ama meğersem masum bir doktormuş.
Keşke kendini bize daha açıklayacı şekilde belli etseydi. Doktorum ben diyince sanki ona inandığımızda , geceleyin kendisinin vurulacağını bilmiyordu. Böyle bir hareket yaptıdığından sonra onun mafia olduğunu iyiden iyiye düşünmüştüm. Yazık oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Gündüzün başlamasıyla direkt olarak LİNÇ OYU: KİTANA mesajımı hazırlamıştım ama tunca öldürülmesini beklediğim en son adam olduğundan şimdilik önceki olayları gözden geçirip, şimdikiler için izlemede kalmayı tercih ediyorum.

dory'de yaptığımız gibi acele bir karara varıp hiçbir şey kesinleşmeden masum kanı dökmek yerine, genel olarak kasabalıların tutumlarını incelemeyi ve hatta dedektifimiz çalışmasını beklemeyi teklif ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dory kendisi doktormuş ; yalnız o kadar yalan gibi geldiki konuşması ve kendini savunması.
Paso ben doktorum ben doktorum akradaşlar , yapmayın etmeyin diye yalvarması direk mafia izlenimi verdi bana.
Zaten doktor olduğunu açıklaması onu asmasak bile gece ölümüne neden olacaktı.

Mafia olsam dory doktor olduğunu açıkladıktan sonra yöneleceğim başka kişiler olurdu , zaten gece vurulmuş olacaktı.

Bende olsam az biraz sizin gibi düşünürdüm ; ama yazdıklarımı bi de dikkate alıp değerlendirin lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben linç oyumu dory'e verirken kitananın tutarsız davranışları ilgimi çekmişti yeterince. Dünden kararlaştırmıştım aslında linç oyumu ona vereceğimi. evet aslında aynı asteroth gibi düşünüyorum ben de tuncanın mafyadan oldugunu zannediyordum, yazık oldu. linç oyu konusunda kitana ve bone arasında gidip geliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Hem pişmanlıktan hem de mafya korkusundan bir türlü gözüne uyku girmemişti. Doktoru son ana kadar destekleyen oydu asıl pişmanlık duyması gerekenler diğerleriydi. Ama kararında azimli olamamıştı ve son darbeyi vurmuştu. Bunları düşünürken kapısından hafif bir tıkırtı geldiğini sandı. Cesaretini biraz topladıktan sonra yatağından kalkıp kapıya doğru hareketlendi. Şimdi net olarak duyuyordu, birisi kapısını açmaya çalışıyordu. Mafya olmalıydı. Ama ne yapmıştı ki ? Bunu düşünecek zaman değildi, belki bir silahı olsa kendini koruyabilirdi. Mutfağa yönlendi, eğer mafya dikkatsiz davranırsa bir bıçak işini görürdü.. Çekmeceyi açtığında kapının açıldığını duydu. Hemen ardından ona doğru gelen seri ama sessiz ayakseslerini işitti. Çabuk olmalıydı ama ayaksesleri artık çok yakındı. Arkasında döndü ve onu gördü..
"Demek sen ha.."
Adam gülümsedi ve silahını ona yöneltti. Tüm kasabada bir tabanca sesi yankılandı. Ölümden önceki son anlarında tek bir şey sayıklıyordu:
"nasıl tahmin edemedim.. nasıl tahmin edemedim.."

GG
Kasabamızın illüstrasyonunu yapıyodum ama öldüğüme göre yarıda bırakıyorum :D en son halini koyim de boşa gitmesin =P

http://img238.imageshack.us/img238/7873/azmotopiaxf9.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...