Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @dory:hedef şaşırtma allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ya hasta misiniz dory ölürse ne demek lan! olm doktor karakterinin oneminin farkinda misiniz? can kurtaricam siz asiyosunuz hepiniz mafya olamazsiniz 6 oy aldim 4u mafya olsa 2si degil en iyi ihtimalle o 2 kişi lütfen farket! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tunca seninde bizim gibi düşündüğünü biliyorum. artık oyunu çekip dory e verki , mafia üzerine daha çok yorum sahibi olabilelim. aceleci davranmak istemiyorum ; ama cevaplanması gereken bazı sorular var. hepimiz için dory nin asılması sonucu mafia yı bulmamızda 1 adım daha ileri atmamıza yardımcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben bişeye siginmiyorum emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 illaki aceleci davranmak zorundayız. DAHA FAZLA MASUM KANI DÖKÜLMEMELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 http://www.legendsofamerica.com/photos-outlaws/JohnHeathLynchedArizona1884-500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben boyle sacma karar gormedim doryi asalim da gorelim mantiginin hatasini soyledim kitana bu kadar israrci ve işin bi an once olup bitmesini saglamaya calisiyor ozellikle ben doktorum dedikten sonra adam daha bi hirslandi realitiy showlardaki mikrofonsuz adamlar gibi bagriniyor bi farkedin mantiksiz konusmuyorum desteksiz konusmuyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 doktor olduğunu öğrendikten sonra neden hırslanayımki? mafia zaten doktorları öldüremiyor. konuştukça batıyorsun dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 destekli ya da mantıklı konuştuğunu pek de düşünmüyorum. sadece bazı benzetmelerde bulunup , beni mafia imiş gibi göstermeye çalışıp olaydan kaçmaya kalktığından şüphe yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kitana doktor da gayet öldürülebiliyo kurallari okuyun guclu bi yandas diyo .invul demiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ayrıca mafia doktoru öldürebiliyormuş. yeni öğrendim ; hatta bu yeni öğrenmemin sebebi de beni mafia olduğumu göstermez açıkçası. 6 ay alan birine mi güvenicez ayrıca? attığım mesajlar yanlış anlaşılmasın , sadece her seferinde düşündükçe dory nin açıkları bir bir aklıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ayrıca doktor olsan kimliğini açığa sürmezdinki mafia olmasan bile öldürelebileceğini kendin de biliyorsun. doktorum ben , sizi korurum yalanı hala bana sorarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 arkadaslar sizden ricagim, birazcik rpmsi konusalim ltf... tamamen rp yapalim diye birsey yok ama birazcik daha ciddi olalim, tartisma genel olarak iyi gidiyor, sirf resim spamlemeyelim thx. bu arada yanlis anlasilma var doktorla alakali belirteyim yeri gelmisken: Doktor karekteri her gece birini mafya vurgununundan koruyabiliyor... kendisini koruyamiyor. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ya bi de ben böyle direk asalım falan istemiyorum. acı çekmeli anlıyor musunuz? linç sırasında sizi sakin ama şiddetli olmaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 senin neden böyle bi sadist düşüncen var ben de onu anlamıyorum. Dory olayından sonra senin üzerinede bir kaç yorum yapmamız gerekebilir açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 doktor kimlignin gizli kalmasi diye bi durum soz konusu degil ki? super kahraman degilim ben. kitana boş saldiriyosun acik diye bişe yok gayet mantikli savunuyorum kendimi mafya olsam ayni senin yaptigin gibi boşa sıkardım suan sadece bana saldiriyosun neden cunku 6 oy almisim 7. gelirse amacina ulasicaksin kasabali ölücek mafya bi adim one gecicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ne pis adamlarsiniz yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 http://img217.imageshack.us/img217/5913/3322255ns6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bonepart kasaba kasabı gibi adamsin öf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @kitana: sadist düşünce? öldürülen o masum sana fazla koymadı galiba? yoksa çok mu prosun öldürme konusunda? boru degil arkadaşlar o öldürülen içimizden biriydi bugün sana yarın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 6. oy geldi. 7. oy geldikten sonra oyun bitmiyor. öldükten sonra sadece senin kimliğin ortaya çıkıcakki , zaten muhtemelen kim olduğun ortaya çıkıcak. doktor olsan kimliğini öne sürmen sadece bi hata olacaktı ; çünkü asılmaktan kurtulsan bile mafia seni bulup anında indiricektir , bundan dolayı artık doktor olmanın bi manası yok zaten eğer bu dediğin doğru ise , ki doğru olmadığını düşünüyorum. gayet mantıklı konuşuyorum. ayrıca mafia öne geçicek diye birşey yok , mafia olsam sırf kendi çıkarımı düşünür , mafia olarak düşündüğüm kişileri enseletmeye uğraşırdım. empati yapmak zor bişi değil. Hala gereksiz yere bekliyoruz bana sorarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 haha linç edicez diyoruz. ama ben acı çeksin diyince sadist oluyorum.. hani olur ya!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Açıkçası dory'nin öldürülmesi neredeyse garanti, fakat dory öldürülür ve masum çıkarsa, öldürülmesini fanatikçe savunan kitana ve BonePart benim gözümde bir numaralı iki şüpheli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 öldürdügün insan mafya degilse nolcak peki kafa patlatin biraz bakin kitananin mesajlarini okuyun direk gaza getirici benimkiler ise aciklama, mantik kuruyorum. daha ben kimseye şu demeden kitana sayesinde hepiniz ustume cullandiniz. azicik analiz yapin, adam resmen astiricak ve ben mafya degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar