Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gerçi saat 1.30 ama yine de oyuna mesaj yazmıyor çoğu kişi. Sinsiden izliyolar mı, yoksa yatıp uyudular mı bilmiyorum da, ben de attraksiyon olması açısından oyumu veriyorum; LİNÇ OYU: Lancelion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ya atraksiyon diyip duz adamlari öldürtüp oyunu kaybettirceksiniz. izleyin azicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 azmo kurallari okudukta burda demogoji yapiyoruz niye uzuyosun ki gotlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 iyi de ilk gün daha bugün anlayamayız ki kimin ne olduğunu random birinin gitmesi lazım sonra gece kimi öldürcekler görcez falan. FOR THE GREATER GOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sen bi alma matter calsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 alma matter dedi moonspell dinliyor. en azından müzik tarzına göre saçma salak anlamsız birkaç sonuç çıkarma şansım olduğunu düşünmeye başladım insanlar yorum yapmaya devam etmedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 asteroth fazla hareketli geldi gözüme. tunca'ya da uyuz olmuyor degilim. AMA linç oyum bonepart'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tunca said: iyi de ilk gün daha bugün anlayamayız ki kimin ne olduğunu random birinin gitmesi lazım sonra gece kimi öldürcekler görcez falan. FOR THE GREATER GOOD direk kameraya oynamalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 wayyy demek ole ben olunce gorcem sizi b mafyanin icini bilen bi ben varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oy birliği sağlamak adına: LINC GERI CEKME: XINROTH LINC OYU: FIZBAN azmoedit: linc geri cekme oyunu belirtmezsen uzerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bence bonep mafya olamicak kadar saf sdgf emre olabilir hala bak sustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuşunca fazla hareketli, susunca şüpheli oluyoruz. En baştan hiç ses çıkarmayıp beklemek mi lazım illa ki. Hem dory cinayetten beri sürekli birilerini suçlayıp duruyorken halen bir oy vermemiş olman gözüme fazlasıyla şüpheli gelmeye başladı. Dikkati kendi üzerinden çekip sonra rüzgar nereye esiyorsa oraya mı gitmektir planın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ayrıyeten gözüme yeni takılan bir şey var. Bu kadar karmaşık bir ortamda, birinin diğerini savunmasını ilk kez görüyorum. Suçlama yapılan kişi kendini savunmadan dory'nin onu savunması Mafya'nın örgüt içi dayanışmasından kaynaklanıyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben evet safim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben basinda da soyledim amacim mafyanin acigini yakalamak, ama malesef kendisi oyle yalancilikta usta ki henuz suphelendigim bi kac kisi olsa da kesin bi karar vermedim. verdigim her kararda farkli biri uzerime geliyor, cozemedigim birlik mi olduklari ayri mi olduklari habersiz mi olduklari. ama cozucez lutfen ama birileri bişeler soylesin, boyle nickten analiz olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ha bu arada bakin dory nin tahinleri not edilsin sonra dogru cikarsa mafya kendi icini biliyo bilgisiyle karsilastirilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @dory: Sen saf mısın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben karar vermedim kimseyi de korumuyorum aksine herkese supheyle yaklasiyorum cunku burda mafya iste. lakin lfm townies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 son yazdığından sonra kararım kesinleşti. LİNÇ OYU : DORY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bonepin fizbana oy vermesi her şey olabilir, bir an önce kasaba halkından kurtulmak istiyor gibi geldi bana; büyük oyunlar dönüyor lan. LİNÇ OYU: Bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kitana son yazdigimla ney degisti onu anlayamadim? nedir bu saldirganligin sebebi? bi kere mafya olsaydim ayni senin yaptigin gibi, durup durum oy verirdim. haksiz miyim? hemen catır cutur oy verdin, ben izliyorum diyorum sen oyum kesinleşti diyosun bence amacin kasaba halkindan insanlari gaza getirip birbirini öldürtmek ama yemezler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 noldu bi anda heycanlandın? atarlandın? herhalde kim olduğunu bildiğinden şüphe yokki direk savunmaya geçtin. adalet yerini bulucak arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 azmo bi vte count alabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Dory pis atarlanıyor; lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 savunmaya gectin dedigin kendimi savundum tabiki savunucam ben masumum kendimi biliyorum! atarlandim cunku elinde delil yokken bana oy verdin bu hareketin yeterince dikkat cekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar