tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 arkadaşım bak benim arkam var beni suçlamayın linç ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 "Arkam var" derken? Açık mı yakaladık yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bunu demesine rağmen hızlı olmicam. diğer kişilerin yorumlarını bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kankalarım bile bana düşman oldu :'( siz de vurun siz de vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hmm leetranos warsa fizban sakat abicim LINC OYUN: FIZBAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 olabilri de hemen karar vermeyin masum insanlari öldürmeyelim, simdilik de tnca süpeleri cekti uzerine mafya arkadaslariyla oy birligi yapiyo olabilir. bakin hanginiz mafyaysa ciksin delikanli gibi soylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Defalarca soruldu o yuzden tekrar ediyorum: Gece vaktinin bir kesin saati yok. 7 tane ayni oydan aldigimda, yani birini linc ettigimizde veya 7 tane LINC YOK oyu aldigimizdan sonra online oldugum zaman GECE diyecem. lutfen unutmayin, 7 tane linc oyu cikinca geri alma yok, o insan olmustur... ama ben gece diyene kadar konusmaya devam edebilir. Gece oldugunda ve o insan oldugunde oyundan cikar. LINC EDILEN VEYA OLDURULEN INSANLARIN OLDUKTEN SONRA 1 TANE MESAJ ATMA HAKKI VAR, O DA OYUNLA ALAKALI DEGIL, "PEH KAFANIZA EDEYIM" veya "KAFAM GIRSIN SIZE" turu birsey olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 duygu sömürüsü , nuff said. Edit yasak... belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 herkes nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hiç mesaj yazmayan birini öldürelim bari de akılları başlarına gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tunca bak mafya degilsen bile gume gidiceksin lan boyle xD herkese saldiriyo adam mafya misin nesin adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 aslında tucna sırf böyle konuştu diye mafya olarak yargılanmamalı. sinirli bi townie de olabilir yani. yargının hüküm giymesini çabuk isteyen kişilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bence şüpheleri üzerine çekmesi gerekenler mesaj yazmayanlar, ben sadece kasabamızı tekrar yaşanabilir bir hale getirmek istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kitana said: duygu sömürüsü , nuff said. Edit yasak... belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bence hemen bi kan aksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bonep kasiniyo, dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ne pasik halkmışsınız arkadaşım radyo yayını yapıp biraz metal çaliyim de gaza gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 fazla basit konuştu bana sorarsanız basit bir townie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 duriye sende durmadan gaz eriyosun azmonunda okul arkisin sana kiyak yapmis olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 mod uzerinden siyaset yapmak yasak arkadaslar, yahu kurallari bi okusaydiniz sdf... roller tamamen random cekildi, kimseye kiyak yapilmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 benim direk oy vermemin nedeni oyuna katkısı olmayan bir sürü adamın olması, verin gitsin aksiyon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ilyas işte adam. okumuyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 durum: Gün 1 - Gündüz Oy alanlar: 1 oy Fizban (BonePART) 1 oy Xinroth (Tunca) Linc icin gereken oy sayisi, 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bonepart ne ara oy verdi? bilmediğimiz bişiler mi dönüyor hee?!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar