Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: SEZON 1 (Bitti, Yoruma Acik)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

durum 4 vs 5
simdi basit bisi solucem
matematik yane
eger asteroth kitanay aoy veririse bu gece 2 kisi asilicak
bunnardan biri mafya biri de townee olacak
buda sayilari
6 ya 4 ten
5 e 3 e dusurcek
aksamda bi townee vurulacagi icin sayilar 4 vs 3 e dusucek
yane ondan sonra towneelerin yannis yapma sansi kalmayacak

bu gece uzun lacak besbelli
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Ahah, ne güzel.

Öncelikle en agresif değilim, bonepart ve kitana var en agresifler; başından beri de şüphelendiğim insanlar bunlar.

Kendilerini hedef gösterince bakın ne oluyor:

Gerekçe bile gösterilmeden bonepart tarafından hedef gösteriliyorum, hemen sonrasında ekürisi de benim mafya olduğumu söylüyor.

Kör müsünüz ahali?

ZaugnaKhaldun said:
Yazık oldu derken, sen ve bonepart açısından pek de yazık olduğunu söyleyemeyiz herhalde. Hem doktordan kurtuldunuz, hem de kasabamızdan birini katlettiniz.

Apaçık ortadadır ki kitana ve bonepart mafyadır.

Ben açıklamalarımı çoktan yapmıştım, fikrimde hiçbir değişiklik yok; hareketlerinizden çok bariz her şey; uğraşmayın artık.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
durum 4 vs 5
simdi basit bisi solucem
matematik yane
eger asteroth kitanay aoy veririse bu gece 2 kisi asilicak
bunnardan biri mafya biri de townee olacak
buda sayilari
6 ya 4 ten
5 e 3 e dusurcek
aksamda bi townee vurulacagi icin sayilar 4 vs 3 e dusucek
yane ondan sonra towneelerin yannis yapma sansi kalmayacak

bu gece uzun lacak besbelli

Açıkçası ben halen "kitana mı, Zaugna mı?" sorusu sorulduğunda kitana diyorum, fakat kalkıp böylesine kritik bir durumda da kitana'ya oy vermem.

Şu anda kitana'ya oy vermemin hiç bir mantığı yok, hatta tam tersine, 2 kişinin asılması -1 mafya 1 townie olsa bile- bizim zararımıza.

Basitçe düşünürsek şu anda 6-4'lük durum Zaugna ve kitana'dan biri mafya diğeri townie'yse 5-3'e gelecek, gece de bir masum öldürüldükten sonra 4-3 olacak. Bu noktadan sonra katillerin yapması gereken tek şey, 1 tane townie'nin masum birine oy vermesini beklemek. Yani tek bir kişi kalkıp başka bir kasabalıyı suçlarsa -ki şu ana kadarki duruma bakarsanız pek mümkün olmayan bir durum değil- kaybetmiş olacağız. Tek oyu almış kişi bir anda 3 oy daha alacak, zira mafyanın kendisini saklamak gibi bir gereksinimi kalmayacak.

O yüzden ben hala oyumu saklıyorum, deadline yaklaştıkça insanlar renk vermeye başlayacaklardır zaten ister istemez. Mafya'nın böylesine bir şansı kaçırmak isteyeceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir hatirlatma yapma geregi duyuyorum bu noktada... gereken oy sayisi, oyunda yasayan mafya uyesi sayisina esit oldugu zaman otomatik olarak mafya oyunu kazaniyor arkadaslar... o yuzden hesaplarinizi kitaplarinizi iyi yapin, iyi degerlendirin. Kararsizliginizdan dolayi, veya inadinizdan asilmasina goz yumacaginiz 2 kisi harika bir hamle de olabilir, olumcul de... bu tip senaryolar durumu karistirir, aklinizda olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben düşündüklerimi önceden belirtmiştim.
Kendimi ben townie yim ben townie yim diye savunmayacağım. Eğer insanlar yazdıklarımdan dolayı benim mafia olduğumu ve Dory nin asılmasının suçu hala üzerimdeyseki , idamın üzerine yorumları yönlendiren ve olayın asıl sebeplerinden biriyim.

İnsanlar böyle düşünmesi ; ama dediğim gibi cahil insanların böyle düşünmesi normal. Olay üzerinde size ters mantık uygulanıyor. O kadar diyebilirim size. Townie olarak düşündürtmenizi sağlayan çok kişi var. 4 mafia hala aramızda. Seçim yaparken dikkatli olun.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuştuğum her sözün tabiki oya yönlendirici bi tarafı olacak , tabiki kimse asılmak istemez.

Ama sana önceden de yazdığım gibi gündüzden canlı çıkarsam yapıcağım tek şey oyları yönlendirmemek , yorumlamamak olacaktır ki artık insanların beni mafia sanmasına neden kalmıcak sadece düşündürecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...