Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: SEZON 1 (Bitti, Yoruma Acik)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Geldim.

İnsanların beni asmak için oy kullandıklarını görüyorum.
Kendilerine yaptığım yorumları okumalarını ön görüyorum.
Herhangi bir savunma yapmıyacağım , ama olayları takip etmedikleri çok belli oluyor atanların ; ama bir bakıma da hak veriyorum , cahil kasaba halkı sırf olayları yönlendirdiğim ve yorumlarımın etkili olduğunu düşündüğü için mafia olarak tanımlıyor. Eğer asılırsam gerçeği anlayacak pişman olucaksınız da diyemem ki iş işten geçmiş olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerekli adalet yerine getirilsin.
Sonuçlar için kan lazım bana sorarsanız.
Sabrım tükenmeye başladı açıkçası.
Sonuç isteyip de , olayları yönlendirmeye çalışırsamda insanların beni mafia görmesi çok sinir bir olay açıkçası.
Eğer gündüzden sağ çıkabilirsem ,bi sonraki gündüz olayı başkalarının yönlendirmesini bekleyeceğim.
Tabi birde mafia nın gazabına gelmezsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmo gecenin 3'ünde uyandırdı abi, şaka gibi.

Bakıyorum benim oyuma kalmış Zaugna'nın asılması. Şu ana kadar öğrendiğim bir şey varsa, o da kimseyi korumamak gerektiği olsa da, kitana karşısında Zaugna'ya oy vermem ben açıkçası.

Tunca gibi "Eh bizim oya kaldı, verelim gitsin" diyemiyorum ben açıkçası, bir gün daha izleyip ona göre karar verme yanlısıyım. Eğer halen çoğunluk Zaugna'nın asılmasından yanaysa, ben de uyabilirim o zaman.

Oyunu pek takip edemedim bu gece, kusura bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sırf benim oyumla birisi asılacak diye suçsuz olduğunu düşündüğüm birine oy vermek istemiyorum, bu kadar basit.

Zaten sen ya "angry mob" tadında takılıyorsun dediğin gibi, ya da süper bir şekilde milleti yönlendiren bir mafya elemanısın. Yani hedef gösteriyosun, kitana dünden razı, ondan sonra 2-3 kişi de atlayınca (ki mafya olman durumunda o atlayan kişiler de zan altında kalıyor) hoppa hemen çoğunluğu yakalıyosunuz. Ondan sonra da baskı altına alıyorsunuz gerekli oy sahibini, oldu bittiyle masum birisi yatıyor.

Ben de biraz fazla kararsız kaldım kabul ediyorum, zira hiç beklemediğim olaylar oluyor. Bir gün kafamda kurduğum bütün denklemler ertesi gün en baştan yapılıyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

eger denklem bu sekilde kaliyorsa en cok oyu alan kisiyi asip gece fazina gececegim... her sekilde bu durum townieler acisindan sorun teskil ediyor... o yuzden herkes son kararlarini versinler, ona gore gececegiz bidahaki bolume...

(ilk oyun oldugu icin biraz hizli tutuyorum, bundan sonraki oyunda deadline bastan belli olacak, 2 gunde bir gun ilerlesin gibisinden, bu oyunda biraz duruma gore degisiklik olabilir... online birileri varsa su an oyunu degistirecek, ona gore karar verecegim)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...